metuljcek321
|
Dan! Šla pokazat rano od tiste mini operacije, vse OK, naslednji petek se pofočkam pri zdravnici, da mi odstrani šive. Ati je pičil na morje za 2 dneva delat ograjo, midve sva pa malo na off ... prav rabim počitek in življenje na easy, res ... sem še od ponedeljka rahlo naspidirana Pa od včeraj, seveda. Kakšen šov smo imeli - juhuhu, bruhuhu! Thank God, je gor potem pasala guma počitniške prikolice, moj je prilpeljal domov drugo prikolico, kamor sta z očetom preložila drva, oče pa je domov odpeljal "ta popravljeno" ... ja, populis, če pa ne bi šla guma gor, se mi pa tudi sanja ne, kje bi na praznični dan našli vulkanizerja Današnja noč je bila tudi pri nas bolj cigu-migu ( za vse sotrpinke). Kot sem že napisala, se mala tu in tam zbudi zvečer, ker se zapuga v vrh posteljice in se potem rine notri ter začne jokati. No, zadnjih nekaj dni se je to malce nadgradilo: med spanjem se obrača iz hrbta na bok, potem na trebušček & (kdo ve zakaj) iz trebuščka na vse 4 & gasa po posteljici - seveda napol v snu, potem pa se nekam zakanta in z glavo buta v poseteljo ... sledi & potem imamo misijo Saving Private Anja Danes je bilo to 10x! Jaz sem dvignila ta zadnjo 6x, moj 4x ... aha, bilo je pestroooooo ... Se še kateri otroček takole igra butnskalo in the middle of the night? rebeca, wiiiii za prijeten dan! Naj bo čim več takih. Almera: ti se nisi stlačila v kajak? Dio mio, ima pa tvoj to potem res zminimalizirano, da je joj. Kako Bor? Berem, da bodo zobki ... spet ... joj, nas to še čisto vse čaka ... ostalim bodo že stalni rastli, ko se bomo mi bojevali s trojkami - he, he. Umpa, si poslala za čolniček? Jaz sem jim res notri dala sporočilce & dopisala, da sem na netu prebrala, da je tudi brez računa OK. Zdaj pa čičamo in čakamo nekje do sredine julija, če bomo dobili plovilo ali ne ... me prav zanima. Jacko - škoda, res. Njegov Thriller album je bil legendaren. Posebnež, genialec, čudak, ... zdaj pa kar takole pri skoraj 51-ih ... zgodaj, prezgodaj je to .... buf & konec ... RIP .... KLIKNI KLIKNI KLIKNI Frankie & Johnny - jaaaaaa, meni je ta film tkoooo fajn, sem ga gledala že žnj-krat, pa včeraj sva se z mojim spet imenitno zabavala ob njem. Res mi vedno znova seže v srce. In oba glavna igralca sta mi d best! Troja je bila na Hrvaški? Moj Brad-y ... jaz pa nič vedla? Aj aj aj ... tims, uživajte v morskih radostih!