Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 12:48:38
|
|
|
|
rovar_ka
|
netki - - za obletnico hd - - za mini laptopa flower - - za lana majuska - - za zajtrk neboglasnica - robčki - zate
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 12:51:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 12:53:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 12:56:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 12:58:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 13:06:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 13:52:18
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower sem našla list, moj porod je stal 2442,80 EUR. rževan ja teh 80 centov je vrlo pomembnih
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 13:56:04
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka jebela cesta! Ne vem zakaj mi, ko kuham špinačo, le ta včasih postane hudo grenka Alo kuharce, nasvete prosim špinača se samo zblašira - v slan krop vržeš za minuto, dve, to je vse. ko pa zmiksano delaš, je pa grenka, če si česen zažgala - česen, ko daš na maščobo, more bit tam samo par sekund, da zadiši, pa ne na prevroči, če je več, potem je grenek ko *** in zagreni vso hrano. česna jaz ne popražim, ga kr svežega not fliknem.. Mogoče pa sem jo res predolgo kuhala, kot pravi flower, to pa je možno ja. Ker včasih mi rata, včasih pa je totalna katastrofa. Grenka, pa še vodo spusti, baraba
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 13:56:36
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower sem našla list, moj porod je stal 2442,80 EUR. uu, ti pa si draga
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 13:57:37
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: flower sem našla list, moj porod je stal 2442,80 EUR. rževan ja teh 80 centov je vrlo pomembnih sem jaz tud hotla napisat 1424,79, pa sem vidla, da tud populis ni ppisala decimalk, pa sem kr rajši zbrisala - nisem hotla bit malenkostna
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 14:00:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 14:05:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 14:07:32
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Majuska: upam, da ne boli preveč in ja, prijatelje je potrebno prevzgojiti!! ni sile, kar lepo prenašam ... mi je pa všeč, da se je med mojim počivanjem mož angažiral in malemu dal kuhat kosilo
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 14:08:16
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Takole, likarca je že šla, čistilka se pa še muva tle okoli, še dva kroga po dnevni pa bo morala pod tuš. Sem prestavljala ene papirje in mi je pod roko prišel račun iz porodnišnice.Moj porod je koštal 1245 €.Koliko pa vaši? Uh pojma nimam ... sploh se ne spomnim, da v dobila kak račun
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 14:44:00
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Sem pač malenkostna, kaj češ.. joj, ni blo tak mišljeno
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 14:44:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 14:47:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 14:53:30
|
|
|
|
glugluglu
|
GAL, VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 15:00:35
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška glugica...diploma je pri koncu, nekaj popravkov, načeloma bi morala imeti septembra zagovor.... , spet ga bomo pili!!!! JEEEE, HD, a te stvari se pa ne dajo prenašat-da ti prideš na dom narediti, ne se mi smejat, če pa pojma nimam, no vem, da je lučka malo večja zadeva
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 15:02:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 15:18:03
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška glugica...diploma je pri koncu, nekaj popravkov, načeloma bi morala imeti septembra zagovor.... , spet ga bomo pili!!!! JEEEE, HD, a te stvari se pa ne dajo prenašat-da ti prideš na dom narediti, ne se mi smejat, če pa pojma nimam, no vem, da je lučka malo večja zadeva Po moje je problem varstvo. Gal vse najboljše!!! Potem pa še Kali zraven pride
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 15:29:21
|
|
|
|
glugluglu
|
No jaz se sedaj poslavljam, mogoče za par dni , jutri ima naš sinko rojstni dan, pridejo obiski, sorodstvo, skratka vsi vabljeni , potem danes in jutri vmes še pakiramo, ker gresta Mark in Nina v petek dopoldan na taborjenje v Ribno pri Bledu. No, če borelijski flek od Marka do jutri ne izgine, bomo jutri dopoldan pred praznovanjem še na infekcijski viseli. V petek ko pa oddamo Marka in Nino grem po kosilu na štajersko (vas Svečina) na dekliščino, ker se mi prijateljica-prekmurka ženi naslednjo soboto. Pridemo nazaj v soboto čez dan, prevzamem Tiana (ki bo prvič toliko časa brez mene ) in gre Mitja na fantovščino. No v nedeljo imamo pa še praznovanje prve svečke pa za ostale prijatelje. Skratka: obetajo se nam pestri dnevi No tako, grem počasi pripravljat zadeve za praznovanja, pakirat,itd.......Bye, bye, lepo se imejte!!! Aha. še to: sem hotela naročiti torto, da mi ne bi bilo treba delat - odpade, po 50 EUR hočejo za navadno okroglo torto tu v naših krajih, kaj šele kakšno posebno . Bomo kar sami naredili kot ponavadi, pa še boljša je.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 15:41:02
|
|
|
|
Inigo
|
dobla sm odločbo za vrtec... 215€ mamo za plačat. torej cca 15€ več na mesec kot pri tej varuški, kjer je zdaj. ne bo kj razlike... vsaj v ceni ne. umpa - pomoje je čist možno, da bo pač štirka prej zunaj. da ga boli pa ne dvomim. daj povprašaj v lekarni al pa P, kako je s tem calpolom. kako dolgo bi ga lahko dajala...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 15:52:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 15:59:43
|
|
|
|
netki
|
ufff, kolk grmi pri nas...... čakam mojga da pride domov da vidim če se je spomnil obletnice mi tudi v nedeljo praznujemo prvo svečko ker potem mahnemo na morje po moje nas bo kr neki na praznovanjih ta vikend umpa....a ste vi že praznovali? se mi zdi da si pisala neki o tem
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?