metuljcek321
|
'Čer, pupe! Evo, spet s turbanom na glavi kraljujem sredi dnevne in vas prebiram ... vidim, da dogaja & prav je tako ... S sodelavkami smo poskrbele za jutrišnjo pojedino na šoli - hrana, pijača - vse je pod kontrolo, nabavljeno, naročeno - mislim, da bo prav super, se veselim! IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** metuljček- pesmica je super. Si prava prfoksa . Mislim, da sta se z prav odločila glede vrtca. Sploh zaradi bližine. Tudi jaz imam 5min do vrtca in ni lepšega, če imaš čas pa lahko hitro skočiš po otroke in šibaš na lepše. Pa kot je rekla Lex, prva mapa z izdelki v vrtcu ti res vzame sapo Hvala, hvala ... "prava prfoksa" - sem se nasmejala ... sem že tako dolgo na bolniški/porodniški, da sem že skoraj pozabila, da sem res to Tudi jaz upam, da je vrtec prava odločitev. saši, WB! Samo, da ste doma, zdaj bo iz dneva v dan bolje. populis, tvoj virtualni sladoled mi je res teknil - merci beaucoup! Majuška, evo, babi-dedi servis deluje nanka, a prenosne posteljice ne mara niti, če daš vanjo tistega njenega simpatičnega plišastega zajčka? Btw: ste potem uspeli dobiti še 2? Lan Bor, za 8. zob! To pa ni kar tako ... in great news glede plače ... hi, hi, za 2 dneva ... ma, prima, prima - tko se dela!