|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
30.6.2009 14:10:13   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, ja, otroci res kopirajo en od drugega ... me veseli, da je bila Anja dobra tršicauser posted image  Dobro se imejte danes, naj sinko uspešno preživi krst v varstu.

Hoj,

se javljam od tašče in tasta ... luštno nam je, babi in dedija smo na polno zaposlili in me Aleksander sploh ne pogreša kaj dosti user posted image   mogoče bo pa ta prehod lažji, kot smo pričakovali.

zdajle vsi počivamo in jasno, mami hop na RR user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 476
30.6.2009 14:12:25   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Auroraa
user posted image

ful dobra slikca user posted image

Auroraa, se pridružujem čestitkam - vse najboljše in samo najlepše!!!   user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   [Brisano sporočilo]
30.6.2009 14:12:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
   [Brisano sporočilo]
30.6.2009 14:16:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
30.6.2009 14:50:57   
neboglasnica
No, midva sva od P. Ima virusno bolezen podplati-dlani-usta ali kako se že reče? Baje jo je staknil cca. dva do tri tedne nazaj, tako da vse julijke s katerimi sem bila v Tivoliju, sorry. Če bo imel vaš otrok take pikice, kot da bi imel mozoljčke in okoli belo, v ustih, na dlaneh, po stopalih, naš jih ima povsod, samo po trebuščku in hrbtu ne, je to to.

Je pa res soprano, za popenit. Zdaj se mi je pa mulc skril v splanico, tolče z vrati in kliče.

Neposredna povezava do sporočila: 480
30.6.2009 14:51:18   
neboglasnica
Glu: hvala za info.

Mojcek: kjut

Alarm

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 481
30.6.2009 15:09:50   
romana24
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

user posted image  

Mojček tale tricikel mi je pa prav všeč. a mi prosim poveš kje ste ga  kupili? Ker mi bi ga tut rabili, sicer ne roza ampak vseen nouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 482
   [Brisano sporočilo]
30.6.2009 15:10:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 483
   [Brisano sporočilo]
30.6.2009 15:11:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 484
30.6.2009 15:54:10   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

druser posted image ; ti si se pa naletala danes po tej sopari, čestitke.V globoki senci si si  zaslužila sladoleduser posted image

user posted image

Yummy, yummy, yummy  ...

Hm, populis, just a question: saj jih niso polnili snežaki, ki ti jih je poslala Sara, kaj?user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 485
30.6.2009 15:55:56   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Auroraa
user posted image

ful dobra slikca user posted image

Auroraa, se pridružujem čestitkam - vse najboljše in samo najlepše!!!   user posted image

Se podpišem! Vse naj, naj, auroraa, lepo praznovanje želim & upam, da te domači presenetijo z eno mnjamsi tortouser posted image

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 486
30.6.2009 15:58:51   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

No, midva sva od P. Ima virusno bolezen podplati-dlani-usta ali kako se že reče? Baje jo je staknil cca. dva do tri tedne nazaj, tako da vse julijke s katerimi sem bila v Tivoliju, sorry. Če bo imel vaš otrok take pikice, kot da bi imel mozoljčke in okoli belo, v ustih, na dlaneh, po stopalih, naš jih ima povsod, samo po trebuščku in hrbtu ne, je to to.

Ojej ... kako to izgine? Kako dolgo traja? Kaj srbi? Staš, user posted image  user posted image  user posted image

flower, kako je Lan? Sta se šla pokazat? Kaj je rekel P? user posted image  user posted image user posted image  

mojček, kakšen cuker je tvoja mala - pravi sonček nasmejani!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 487
   [Brisano sporočilo]
30.6.2009 16:06:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 488
   [Brisano sporočilo]
30.6.2009 16:15:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 489
   [Brisano sporočilo]
30.6.2009 16:48:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 490
   [Brisano sporočilo]
30.6.2009 16:52:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 491
   [Brisano sporočilo]
30.6.2009 17:02:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 492
30.6.2009 17:14:00   
lidija***
metuljček- pesmica je super. Si prava prfoksauser posted image . Mislim, da sta se zuser posted image  prav odločila glede vrtca. Sploh zaradi bližine. Tudi jaz imam 5min do vrtca in ni lepšega, če imaš čas pa lahko hitro skočiš po otroke in šibaš na lepše. Pa kot je rekla Lex, prva mapa z izdelki v vrtcu ti res vzame sapouser posted image

delam, delam, delam..... delam kot zamorc. Jah, služba tako je.....

Slikice so zakon !!!

Luka- bravo za korakeuser posted image user posted image

Lex- kaj ko bi res naredile eno srečanje! user posted image Tudi me bi prišle v kompletu. Sem razmišljala, da bi se lahko dobile v Velenju na igrišču, ko je res tako fajn poštimano pa še Inigo pa katera iz Celja bi lahko prišla. Saj ti Velenje ni predaleč z vsemi tremi?

Bolančki-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

GR- je Staš dobil kakšna zdravila? Po ustih ga verjetno zelo moti. Sreča, da ga še dojiš.

Nosečke-user posted image user posted image user posted image user posted image ... še dober mesec pa bomo že navijale za romanouser posted image user posted image uuujeee

HD- nič ne misli, da imaš samo smolo pa nesrečo. Pride tako. Razmišljaj pozitivno in se ti bo dogajalo pozitivno. Včasih je težko, vem.... ampak se splača!!  Good vibration!

Neposredna povezava do sporočila: 493
30.6.2009 17:18:42   
lidija***
Ja, pa še doma narejene torte moram pohvaliti. Prijateljica jo je ta teden tudi naredila hčerki za 10.roj. dan. Izbrala si je Kitty. Se mi zelo dopade slika na torti za otroške rojstne dneve. Za sliko, štiri rože iz marcipana in ognjemet, ki se da na torto 10EUR. Se mi ne zdi tako hudo.
Ja, pa ognjemet je tudi zakon. Otroci so navdušeniuser posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 494
30.6.2009 19:10:23   
Ryssa

IZVIRNO SPOROČILO: romana24

user posted image  

Mojček tale tricikel mi je pa prav všeč. a mi prosim poveš kje ste ga  kupili? Ker mi bi ga tut rabili, sicer ne roza ampak vseen nouser posted image

joj, mala ga je dobila za darilo. nimam pojma, mislim, pa da jih ima pikapolonica.

Slučajno sem vidla, BC jih ima, tudi v rdeče-črni barvi user posted image So pa ca 90 evrov.
Mi ga tudi imamo, je res fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 495
30.6.2009 20:07:51   
sasi13
HVALA VAM ZA PIKE POKE IN LEPE ŽELJE. VČARAJ SMO PRIŠLI DOMOV. ZDEJ BOMO MOGLI FULL PAZIT KO BOSTA IMELA VROČINO DA JO BOMO TAKOJ ZBILI KER LAHKO SPET DOBITA KAKŠEN VROČINSKI KRČ. TO STA DOBILA PO MENI KER SM JIH TUDI JZ IMELA KO SEM BILA STARA 1 LETO.

SEM SE HECALA DA NAMESTO 7 KRAT POLPENZION V POREČU SMO DOBILI ALL INCLUSIVE VIKEND PAKET BOLNICA CELJE. JE BIL ATI TUD ZRAVEN TAKO DA SMO BLI CELA FAMILIJA.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 496
30.6.2009 20:20:34   
nanka
večer,

o Sasi krasne novice da ste že doma, in da sta fanta bolje.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 497
30.6.2009 20:25:37   
nanka
tamala je zaspala, spi pa tako nemirno, da sem bila že 10 pri njej, kar nekaj joka. Varstvu babice se počasi prilagaj, spat pa še vedno hodi domov v svojo posteljo, prenosne postelje ne prenese nikakor, tudi čez dan ne, da bi se vsaj igrala noter. Jo bomo vzeli s seboj na morje, da vidim, če jo bo vzljubila.

V službi sem že počasi noter, včeraj me je celo šefica pohvalila direktorju tako da sem kar malo važna. Jutri bom morala vmes med službo skočiti na polikliniko in mi ni nihče nič kompliciral.

Aja pa davčna je denarček nakazala, jupi, zdaj pa lahko počasi razmišljam o plačilu morja. Nisem pa vzela rizika odpovedi, ker so hoteli 70 eur, sva se pa odločila, da čeprav bi kateri zbolel, lahko hre drugi z zdravo četico vseeno na morje. Ker imamo malo več otrok, ne bi rada vse ostale prikrajšala za morje, že tako lani nismo bili, ker sem bila v porodnišnici.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 498
   [Brisano sporočilo]
30.6.2009 20:31:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
   [Brisano sporočilo]
30.6.2009 20:34:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?