Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.6.2009 14:10:13
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuška, ja, otroci res kopirajo en od drugega ... me veseli, da je bila Anja dobra tršica Dobro se imejte danes, naj sinko uspešno preživi krst v varstu. Hoj, se javljam od tašče in tasta ... luštno nam je, babi in dedija smo na polno zaposlili in me Aleksander sploh ne pogreša kaj dosti mogoče bo pa ta prehod lažji, kot smo pričakovali. zdajle vsi počivamo in jasno, mami hop na RR
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.6.2009 14:12:25
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Auroraa ful dobra slikca Auroraa, se pridružujem čestitkam - vse najboljše in samo najlepše!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2009 14:12:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2009 14:16:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.6.2009 14:50:57
|
|
|
|
neboglasnica
|
No, midva sva od P. Ima virusno bolezen podplati-dlani-usta ali kako se že reče? Baje jo je staknil cca. dva do tri tedne nazaj, tako da vse julijke s katerimi sem bila v Tivoliju, sorry. Če bo imel vaš otrok take pikice, kot da bi imel mozoljčke in okoli belo, v ustih, na dlaneh, po stopalih, naš jih ima povsod, samo po trebuščku in hrbtu ne, je to to. Je pa res soprano, za popenit. Zdaj se mi je pa mulc skril v splanico, tolče z vrati in kliče.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.6.2009 14:51:18
|
|
|
|
neboglasnica
|
Glu: hvala za info. Mojcek: kjut Alarm
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.6.2009 15:09:50
|
|
|
|
romana24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 Mojček tale tricikel mi je pa prav všeč. a mi prosim poveš kje ste ga kupili? Ker mi bi ga tut rabili, sicer ne roza ampak vseen no
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2009 15:10:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2009 15:11:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.6.2009 15:54:10
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis dr ; ti si se pa naletala danes po tej sopari, čestitke.V globoki senci si si zaslužila sladoled Yummy, yummy, yummy ... Hm, populis, just a question: saj jih niso polnili snežaki, ki ti jih je poslala Sara, kaj?
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.6.2009 15:55:56
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Auroraa ful dobra slikca Auroraa, se pridružujem čestitkam - vse najboljše in samo najlepše!!! Se podpišem! Vse naj, naj, auroraa, lepo praznovanje želim & upam, da te domači presenetijo z eno mnjamsi torto
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.6.2009 15:58:51
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica No, midva sva od P. Ima virusno bolezen podplati-dlani-usta ali kako se že reče? Baje jo je staknil cca. dva do tri tedne nazaj, tako da vse julijke s katerimi sem bila v Tivoliju, sorry. Če bo imel vaš otrok take pikice, kot da bi imel mozoljčke in okoli belo, v ustih, na dlaneh, po stopalih, naš jih ima povsod, samo po trebuščku in hrbtu ne, je to to. Ojej ... kako to izgine? Kako dolgo traja? Kaj srbi? Staš, flower, kako je Lan? Sta se šla pokazat? Kaj je rekel P? mojček, kakšen cuker je tvoja mala - pravi sonček nasmejani!
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2009 16:06:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2009 16:15:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2009 16:48:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2009 16:52:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2009 17:02:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.6.2009 17:14:00
|
|
|
|
lidija***
|
metuljček- pesmica je super. Si prava prfoksa . Mislim, da sta se z prav odločila glede vrtca. Sploh zaradi bližine. Tudi jaz imam 5min do vrtca in ni lepšega, če imaš čas pa lahko hitro skočiš po otroke in šibaš na lepše. Pa kot je rekla Lex, prva mapa z izdelki v vrtcu ti res vzame sapo delam, delam, delam..... delam kot zamorc. Jah, služba tako je..... Slikice so zakon !!! Luka- bravo za korake Lex- kaj ko bi res naredile eno srečanje! Tudi me bi prišle v kompletu. Sem razmišljala, da bi se lahko dobile v Velenju na igrišču, ko je res tako fajn poštimano pa še Inigo pa katera iz Celja bi lahko prišla. Saj ti Velenje ni predaleč z vsemi tremi? Bolančki- GR- je Staš dobil kakšna zdravila? Po ustih ga verjetno zelo moti. Sreča, da ga še dojiš. Nosečke- ... še dober mesec pa bomo že navijale za romano uuujeee HD- nič ne misli, da imaš samo smolo pa nesrečo. Pride tako. Razmišljaj pozitivno in se ti bo dogajalo pozitivno. Včasih je težko, vem.... ampak se splača!! Good vibration!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.6.2009 17:18:42
|
|
|
|
lidija***
|
Ja, pa še doma narejene torte moram pohvaliti. Prijateljica jo je ta teden tudi naredila hčerki za 10.roj. dan. Izbrala si je Kitty. Se mi zelo dopade slika na torti za otroške rojstne dneve. Za sliko, štiri rože iz marcipana in ognjemet, ki se da na torto 10EUR. Se mi ne zdi tako hudo. Ja, pa ognjemet je tudi zakon. Otroci so navdušeni
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.6.2009 19:10:23
|
|
|
|
Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: romana24 IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 Mojček tale tricikel mi je pa prav všeč. a mi prosim poveš kje ste ga kupili? Ker mi bi ga tut rabili, sicer ne roza ampak vseen no joj, mala ga je dobila za darilo. nimam pojma, mislim, pa da jih ima pikapolonica. Slučajno sem vidla, BC jih ima, tudi v rdeče-črni barvi So pa ca 90 evrov. Mi ga tudi imamo, je res fajn.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.6.2009 20:07:51
|
|
|
|
sasi13
|
HVALA VAM ZA PIKE POKE IN LEPE ŽELJE. VČARAJ SMO PRIŠLI DOMOV. ZDEJ BOMO MOGLI FULL PAZIT KO BOSTA IMELA VROČINO DA JO BOMO TAKOJ ZBILI KER LAHKO SPET DOBITA KAKŠEN VROČINSKI KRČ. TO STA DOBILA PO MENI KER SM JIH TUDI JZ IMELA KO SEM BILA STARA 1 LETO. SEM SE HECALA DA NAMESTO 7 KRAT POLPENZION V POREČU SMO DOBILI ALL INCLUSIVE VIKEND PAKET BOLNICA CELJE. JE BIL ATI TUD ZRAVEN TAKO DA SMO BLI CELA FAMILIJA.
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.6.2009 20:20:34
|
|
|
|
nanka
|
večer, o Sasi krasne novice da ste že doma, in da sta fanta bolje.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 30.6.2009 20:25:37
|
|
|
|
nanka
|
tamala je zaspala, spi pa tako nemirno, da sem bila že 10 pri njej, kar nekaj joka. Varstvu babice se počasi prilagaj, spat pa še vedno hodi domov v svojo posteljo, prenosne postelje ne prenese nikakor, tudi čez dan ne, da bi se vsaj igrala noter. Jo bomo vzeli s seboj na morje, da vidim, če jo bo vzljubila. V službi sem že počasi noter, včeraj me je celo šefica pohvalila direktorju tako da sem kar malo važna. Jutri bom morala vmes med službo skočiti na polikliniko in mi ni nihče nič kompliciral. Aja pa davčna je denarček nakazala, jupi, zdaj pa lahko počasi razmišljam o plačilu morja. Nisem pa vzela rizika odpovedi, ker so hoteli 70 eur, sva se pa odločila, da čeprav bi kateri zbolel, lahko hre drugi z zdravo četico vseeno na morje. Ker imamo malo več otrok, ne bi rada vse ostale prikrajšala za morje, že tako lani nismo bili, ker sem bila v porodnišnici.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2009 20:31:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.6.2009 20:34:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?