rovar_ka -> RE: Julijske čveke 2008; 13. del (29.6.2009 14:50:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka flower - kdaj se bomo kaj dobile? Zdaj pa se že res dolgo nismo vidle. Daj reči kdaj ti ustreza, pa da se malo dobimo na eni kavici mariborčanke[sm=smiley20.gif] Jaz ta teden edino v petek ne morem, ker sem moram it na Zavod prijavit.. ja, ja.. zdaj bom postala socialni problem, ko se mi porodniška izteče. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ostalo pa lahko.. kje pa bi se dobile?.. Lan v vozičku nima dolgo mira, razen če kaj gricka.. za veni pa ni, ko je tako bedno vreme. v četrtek misli bit lepo baje. Vozek je pri nas tud že bivša zgodba, sploh nima mira not, ona bi ga vozla - ampak ne tak da ga potiska, ampak ona bi prav za ročaje držala..in potem tak šetamo[sm=smiley36.gif] Baje imajo v astoriji not ful lepo igralnico, tak je Tina rekla. Samo to je butasto, ker morš v mestu parkirat... Pa recimo v merkatorju na pobrežju imajo igralnico, pa je zraven kafetarija/picerija in lahko komot kavo piješ.. hm..kje še je kaj podobnega..? to je najboljše za tamale in za nas, da kavo v miru spijemo[sm=smiley36.gif] Al pa res kje zunaj, na travi, na dekicah, če bo res lepo.
|
|
|
|