rovar_ka -> RE: Julijske čveke 2008; 13. del (29.6.2009 10:27:48)
|
Dobro jutro! Spet smo spali do 8.40, kak faaajn[sm=bravo.gif] Včerajšnji piknik je uspel, deževalo je pred in potem, ko smo mi spičli domov. Danes je spet neko sumljivo, po moje bo spet dež. rdeči hudič[sm=hudicek1.gif] - še dobro, da ste načele temo o tem, ker sem čisto pozabla kdaj sem jo dobila prejšnji mesec, sem pa se zdaj spomnila, da sem bila istočasno kot majuska. Super, v parih dneh jo moram dobit, drugače bom malo zaskrbljena. Sem pa mogla zdaj enkrat vmes pojest tisto magično tabletko, ker se je moj nekaj špilal[sm=hudicek1.gif] Mi je pa ful smešno ime - Nor Levo[sm=smiley36.gif] Sem skoraj dol padla, ko sem vidla[sm=smiley36.gif] almera - želim ti lep prvi delovni dan in da bo potekal tako kot mora Neboglasnica in Sara - malo z zamudo, ampak vseeno - čestitke tvoji prvi bolhici[sm=bravo.gif] Anja - [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za prve korake Glugluglu - mi smo bili v hotelu Castor, ne vem pa, kje je vaš hotel.. U, sem šla zdaj gledat, tisti hoteli "na oni strani". Jaz sem jih skoz gledala, pa sem mislila, da so v gradnji, sem mislila, da so čist novi[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|