Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 29.6.2009 12:45:56
|
|
|
|
romana24
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Lan je pa plazil po tleh in kar sredi lepega pristal na nosu-ustih, ne vem kaj je počel.. vse je blo krvavo, ampak ni kaj hujšega, malo si je ustnico preklal in iz dlesni je tudi kri tekla.. ampak ni dolgo jokal, pol že ni hudo. Sam zgledalo je pa burno, ker je ful kri tekla.. sem bla čist paf..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2009 14:12:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 29.6.2009 14:15:02
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Kaj pa ve počnete na tak blesav dan? mi smo imeli borbe zdaj to pa je to, ko mi zjutraj tak dolgo spi - zdaj je komaj mrknila, jao jao! vmes sva uspele celo stanovanje razmetat, it v trgovino, skuhat kosilo (da ne omenjam kaka je kuhinja), vmes sem jo enih 4x probala dat spat, ne in ne, niti zunaj v vozičku, niti preden sem začela kuhat, tak da sem zdaj vse z njo v roki delala (več ali manj) tečna za znoret, spat pa ne Še najedle sma se, pred minuto pa je padla v komo Prvič pa sem jo probala dat spat ob 12ih Ne vem če si ne bom ene kave zdaj privoščla, samo kaj, ko ne upam niti stopit v kuhinjo
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 29.6.2009 14:16:42
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Lan je pa plazil po tleh in kar sredi lepega pristal na nosu-ustih, ne vem kaj je počel.. vse je blo krvavo, ampak ni kaj hujšega, malo si je ustnico preklal in iz dlesni je tudi kri tekla.. ampak ni dolgo jokal, pol že ni hudo. Sam zgledalo je pa burno, ker je ful kri tekla.. sem bla čist paf.. joj joj Sej tega bo vedno več veš, se bomo mogle počasi navadit. tia je zadnjič tud nekak čudno na nos padla iz pležečega položaja, se je drla kot žival. ampak krvi pa ni blo, to pa ne.
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 29.6.2009 14:18:35
|
|
|
|
rovar_ka
|
flower - kdaj se bomo kaj dobile? Zdaj pa se že res dolgo nismo vidle. Daj reči kdaj ti ustreza, pa da se malo dobimo na eni kavici mariborčanke
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2009 14:18:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 29.6.2009 14:25:45
|
|
|
|
rovar_ka
|
da vam ene slike pokažem, sem dobila po mailu - Maribor pred nevihto ko sodni dan, ne morš verjet! samo da naložim
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 29.6.2009 14:29:37
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka da vam ene slike pokažem, sem dobila po mailu - Maribor pred nevihto ko sodni dan, ne morš verjet! samo da naložim čakam...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 29.6.2009 14:30:03
|
|
|
|
rovar_ka
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 29.6.2009 14:33:09
|
|
|
|
Inigo
|
a se ti hecaš?!?!?!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 29.6.2009 14:33:37
|
|
|
|
Inigo
|
o je huj k u filmu!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2009 14:34:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 29.6.2009 14:40:52
|
|
|
|
rovar_ka
|
kaj pa ko se je že zbudila, jaz bom znorelaaaaaaaaaa
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 29.6.2009 14:50:36
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka flower - kdaj se bomo kaj dobile? Zdaj pa se že res dolgo nismo vidle. Daj reči kdaj ti ustreza, pa da se malo dobimo na eni kavici mariborčanke Jaz ta teden edino v petek ne morem, ker sem moram it na Zavod prijavit.. ja, ja.. zdaj bom postala socialni problem, ko se mi porodniška izteče. Ostalo pa lahko.. kje pa bi se dobile?.. Lan v vozičku nima dolgo mira, razen če kaj gricka.. za veni pa ni, ko je tako bedno vreme. v četrtek misli bit lepo baje. Vozek je pri nas tud že bivša zgodba, sploh nima mira not, ona bi ga vozla - ampak ne tak da ga potiska, ampak ona bi prav za ročaje držala..in potem tak šetamo Baje imajo v astoriji not ful lepo igralnico, tak je Tina rekla. Samo to je butasto, ker morš v mestu parkirat... Pa recimo v merkatorju na pobrežju imajo igralnico, pa je zraven kafetarija/picerija in lahko komot kavo piješ.. hm..kje še je kaj podobnega..? to je najboljše za tamale in za nas, da kavo v miru spijemo Al pa res kje zunaj, na travi, na dekicah, če bo res lepo.
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 29.6.2009 14:51:40
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka kaj pa ko se je že zbudila, jaz bom znorelaaaaaaaaaa že spi dalje, jo je nekaj žgečkalo po grlu in je začela kašljat in se je posledično zbudila. Mama pa si gre zdaj res kavo skuhat pa še posodo oprat. Kaj bi dala za pomivalnega zdaj
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 29.6.2009 14:52:55
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo a se ti hecaš?!?!?! a ni grozno??? in vsaka čast fotografu, da je to ujel. To je bilo 2 tedna nazaj, takrat ko smo mi bili na morju, ko je baje tukaj bla taka toča in neurje.
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2009 14:53:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 29.6.2009 15:01:21
|
|
|
|
rovar_ka
|
evo, spala je celih 45 min, dio mio
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2009 15:51:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 29.6.2009 16:04:38
|
|
|
|
lex
|
evo moji dve babnici še spita (od 13.45 dalje) in vsak trenutek pričakujem ueeeeeeeee ali pa tiho odprtje kakih vrat in pol ven pogleda ena kuštrava čupasta bučka Alina, vsa zaspana in se pride k meni stisnit čez 5 minut pa raztur. Mi smo dopoldan imeli prav lep sonček in smo šli do pošte - netki slikici sta že na poti k vam (jap zibramo kraljestvo živali) in na sladoled. Kosilo je kuhano, samo kaj ko sta mi moška pobegnila k avtomehaniku da tej končno zamenja most, da nam ne bo kako kolo odpadlo. Ja malo sva kolebala al avto prodat al pa dat nov del not. Ampak ker si zdaj ne moreva privoščit nekega "novega" avta, za tega bi dobila premalo in še vsi trije avtosedeži gredo not sva se odločila da ga popravimo . tako da rebeca mogoče kak lep dan pridemo do vas (vsi 4je). Jah še solato operem, pa slišim da se že neki premika po spalnici. pridem zvečer na kak čvek, če ne bo jagod al pa borovnic
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2009 16:22:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2009 16:35:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2009 16:36:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2009 16:38:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 29.6.2009 17:05:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Uh, Stediril-ke sem jaz jemala pred mnogimi leti ... še dobro, da sem jih ukinila, bogve kakšna bi bila sicer danes Takole, mi se odpravljamo na obisk na drug konec okolice LJ ... očitno bo lušten dan Ja, stedirilke...jaz sem jemala uhh pred (ne bom napisala kolkimi leti ) mnogimi Tri-Stediril. Ja, očitno so ble res skoraj edine. Ampak sem jih ukinla, kr hitro, ker sem se redila po njih (ti vrag ) in sem bla potem skoz brez. Bravo jaz! Ne sprašuj, kakšna sem bila jaz ... sem imela Stediril-M in sem se fuuul redila po njih ... pa ne, da bi rekla debela, pač pa napihnjena. Raje se ne spomnim tistega obdobja sem bila še z bivšim, njemu je bilo vseeno za to kemijo, glavno da njemu ni bilo treba skrbeti za karkoli
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?