|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.7.2009 16:49:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3151
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
31.7.2009 18:15:27   
glugluglu
ŽIVA, vse najboljše za prvo svečko!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
31.7.2009 18:22:05   
glugluglu
mojcek, zelo lepo si odprla nov del!!!user posted image

metuljcek, tole sem pa pozabila, pa sem ti skoz mislila odgovorit: doma: zame mora biti banja, na vikendu bi pa jaz (če bi ga imeli sevedauser posted image ) imela raje kar tuš, ker je bolj praktičen, saj kopali se boste itak v morjuuser posted image

neboglasnica, ja vem kako ti jeuser posted image , še predobro vem, zoprno, sočustvujem s tabo v boju proti nadležni nadlogi

Neposredna povezava do sporočila: 3153
31.7.2009 20:17:14   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Senci

Dan... A me sprejmete med sebe, julijske čveke?! Sem julijka 2008, se razume, na seznamu sem - 25.7. mami Senci, sine Enej, sodelujem zelo malo oziroma nič. Mere za 1 leto še nimam, ker še ni bilo pregleda. Mami ima RD 30.1.1975.

Slikce before-after so pa ful luštne in tam se šele vidi kolk so naši malčki zrasli.

Naj bo to za tokrat vse. Lp

ja sevedauser posted image , pozdravljena, sedaj pa le začni klepetatiuser posted image

(odgovor članu Senci)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
31.7.2009 20:20:58   
netki
o punce moje jst vam bom spet mal pojamrala....

tkole je blo: tašča je neki šarala po dvorišču in žiga je hodu za njo in čvekal z njo....pa sem bla tih....ko je bil čas da gremo not sem ga poklicala in rekla naj pospravi igrače in da gremo noter, pa me ni poslušal in šel z njo....sem se obrnila in rekla pa nč in šla.....pa le pride not in začne tilnu nagajat, sipat, ugovarjat itd....in ga postavim pred vrata, on se dere....pa pride moj od svoje matke in mi reče da ona ful joka ker ne sme bit s tamalima nč.....in meni poč film
tko na kratko....zdej je ona razočarana, jst morm bit tih in poslušat vpitje in prenašat nagajanje, samo da bo ona srečna. ona kr neki sklepa brez razloga, povedat mi ne upa nč, mojmu jamra on pa men

hotla sem se pogovort z njo pa je ni nikjer, pol je dobila obisk.....

dost mam tega, dost mam nenehnega pametovanja, poseganja med nas, posiljevanja z nasveti, jamranjem nad mano kakšna sem, da otroke zapiram, da ne jejo dost, da je treba to in ono

uglavnem ta vikend se selim, upam da mi rata in da bom mela jajca, rabim mir, rabim luft......otroka gresta z mano

mogla sem se spihat, upam da nisem bla pretežka....sej mogoče bo katera kej pokomentirala in obtožila tudi mene...ok, samo edino jaz poznam vse do potankosti, da je 9 let krivda samo moja...to skor ni mogoče, al pa z mano neki ni uredu...zdej je dosegla svoje, razdrla je družino...pa nočem njej ustrežt zdej ampak seb in otrokom hočem dober....MIR

ok bom nehala, ker če ne bom pisala celo noč...pa ne morem več

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
   [Brisano sporočilo]
31.7.2009 20:39:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3156
31.7.2009 20:41:47   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: netki

uglavnem ta vikend se selim, upam da mi rata in da bom mela jajca, rabim mir, rabim luft......otroka gresta z mano

a to je zdaj dokončno al kako? user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
31.7.2009 20:53:07   
TODI
No in še uradno:

Naš Svit HODI!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image . Včeraj je bil uradni datum, sam ga mami ni videla, ker je bil z babi na vikendu, tako da ... danes pa, ko sem prišla iz službe, je prisopihal do mene. Sem bila prav ganjena.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
31.7.2009 20:56:23   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

a to je zdaj dokončno al kako? user posted image

Misliš brez moža? Ja to je kr huda, no dobro premisli kam in kako. Sedaj si ful jezna in odločitve v jezi ponavadi niso čisto modre. Vem pa, da si že prej vse premišljevala, premlela,...
Drugače ti pa dam čisto prav, pač ena mera je do katere še imamo živce razne stvari prenašat, požreti, itd... , ko pa se to mejo preseže, pa je potrebno narediti korak naprej. In le naredi ga, čimprej, a previdno.
Želim ti, da ti čimprej uspe, da v miru in na svojem zaživite!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
31.7.2009 20:59:36   
TODI

uglavnem ta vikend se selim

Držim pesti da vam uspe!!! user posted image user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
   [Brisano sporočilo]
31.7.2009 21:16:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
31.7.2009 21:18:44   
glugluglu
user posted image Svit in Lan

Neposredna povezava do sporočila: 3162
31.7.2009 21:23:04   
netki
ja odšla bom sama z otroci, to pa ne pomeni da sva midva z mojim skregana....lahko pride za mano, lahko da kak svoj predlog....ampak čakala tu ne bom več

edino varianta je, da počakam kakšen bo razplet moje prijave za neprofitno stanovanje....ali pa grem tačas k staršem....hudo mi je ker mormo narazen ker če bi bili sami bi se razumeli odlično

in dokler ne naredim prvega koraka me ne bo nihče jemal resno, trpela bom pa jaz

Neposredna povezava do sporočila: 3163
31.7.2009 21:28:11   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

No in še uradno:

Naš Svit HODI!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image . Včeraj je bil uradni datum, sam ga mami ni videla, ker je bil z babi na vikendu, tako da ... danes pa, ko sem prišla iz službe, je prisopihal do mene. Sem bila prav ganjena.

bravo Svit! user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
31.7.2009 21:30:13   
Majuska

ja odšla bom sama z otroci, to pa ne pomeni da sva midva z mojim skregana....lahko pride za mano, lahko da kak svoj predlog....ampak čakala tu ne bom več

edino varianta je, da počakam kakšen bo razplet moje prijave za neprofitno stanovanje....ali pa grem tačas k staršem....hudo mi je ker mormo narazen ker če bi bili sami bi se razumeli odlično

in dokler ne naredim prvega koraka me ne bo nihče jemal resno, trpela bom pa jaz

Netki, podpiram tvojo odločitev ... taka najedanja imajo vsekakor mejo. Je pa res, da me žalosti vsaka misel, da se mora družina ločiti.

Držim pesti, da ti bo dobro uspelo user posted image

08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
   [Brisano sporočilo]
31.7.2009 23:41:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3166
1.8.2009 8:31:41   
neboglasnica
Živa, za včeraj: user posted image user posted image user posted image user posted image

Filip in Ana: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3167
1.8.2009 10:17:27   
Netta
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN MOJI LEPI  DEKLICI!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil **mirjam** -- 1.8.2009 10:18:05 >

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
1.8.2009 10:18:03   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Filip in Ana: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠE fant in dekle!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
1.8.2009 10:26:46   
Netta
DAN,

včeraj zvečer prišli iz morja in danes praznujemo mi trije...no štirje če sem bolj natančnauser posted image
solze že tečejo, vsako minuto dneva podoživljam kaj sem v določenem času počela pred enim letom in se crkljamo in obujamo spomine...prav lepo umirjeno družinsko

uradno bomo pa s prijatelji in sorodniki praznovali čez 14 dni, ko končno vsi pridejo iz dopustovuser posted image

ana sedaj spi, jaz pa sem skočila pogeldat kako se imate ve...

hvala vsem za čestitke!!

aha, še slikice moram dat gor...že iščem!!

čestitke vsem hodalčkom!!!!user posted image

mi smo trenutno na fazi samostojnega stanja...glede hoje je pa ziherašica in rabi vsaj en prstuser posted image

netki - user posted image user posted image

seznam - pregled pri enem letu imava šele septembra ko pride pediatrinja iz dopusta...takrat sporočim mere

bolančki - user posted image user posted image

senci - pozdravljena!!!

neboglasnica - uši?? ste jih staknili v vrtcu?? nič ne zavidam...

VSEM KI STE ŽE PRAZNOVALI IN VSEM KI ŠE BOSTE...ŽELIM VSE NAJ NAJ NAJ BOLJŠE!!!!

sedaj pa šibam kuhat kosilo...se še javim!!!

pa pa!user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
1.8.2009 10:36:49   
Netta
...še malo nostalgije...

user posted image

...takole je pred letom dni pokukala na svetuser posted image

no...sedaj pa res...čao čao!user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
1.8.2009 11:26:18   
romana24
Filip in Ana vse naj naj za prvo svečko   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
1.8.2009 11:39:10   
Majuska
'morning ladies,

evo mene, končno sem se prikopala do kompa ... danes sem malo potegnila s spanjem, sem kar očka zadolžila, da mora malemu pripravit malico user posted image   Spali smo kar fajn, počutje je pa tudi že boljše. Upam da bosta šla fanta po fotke, zadnjič je bila v domžalskem Mercatorju ena fotografinja in je bila navdušena, da naš Aleksander ni nič jokal pri štimanju ...

Evo zajtrk
user posted image

pa za Filipa in Ano - vse najboljše!!!

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
1.8.2009 11:51:19   
nanka
Ana in Filip vse njaboljše za 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
   [Brisano sporočilo]
1.8.2009 13:02:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?