Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 morgen. matr, sm sem spala ko ubita, ampak zjutraj zaspala... vse malenkosti mi gredo narobe oblekla sem se narobe, parkirala narobe, zaspala, po stopnicah kmal padla... eh.... upam, da se neha. mnenje - dolg sm bla tih, ker ni bil moj ''fight''pa ne bom več . hruška, ti ga kar povej še! se pa res na svetu ni treba sekirat, če ga kir s teboj ne deli ali ti virtualno zameri! so what! še v živo ne vem, zakaj človek ne bi enmu povedal privat, kaj si misli, kaj šele na forumu, ki je ravno temu namenjen. tko da - upam, da tale adios pa res ni bil dokončen, jz rada tvoje poste berem. sploh pa ne zarad take bedarije. bastian - če nekdo ne deli tega mnenja zarad enih ušivih uhančkov, pa tud ti ne morš bit jezna. jz sploh ne razumem, kako ste lahko ene užaljene, če se ves vesoljni svet ne strinja z vami ali pa bog ne daj, celo pove mnenje, da je proti temu. so what še tukaj?! in kaj pol če je hruška in tudi jaz recimo proti luknjanju ušes, popka, tatoojem na otroku? kaj to tebe boli, če to povem? kira bo pa kdaj napisala, da ma moja ta mala res grdo obleko in da je ona svojmu otroku ne bi nikol dala gor - fine by me, men je pa všeč. kira ne bi svojmu otroku nikol kupla avta - zarad mene, dol mi visi. kira svojga vrže v postlo (karikiram) in v joku zaspi - zarad mene - jz ga ne bi, ampak pri njih to tko laufa. in kaj zdaj?! ta čredni nagon, da bi se moli vsi s tem strinjat, če se pa ne, pa bodi tiho, pa ne laufa pri vseh ljudeh, samo pri hinavcih, ki potem ''šinfajo'' za hrbtom. raje cenite, če kdo javno pove, da se s čim ne strinja - tak človek ma hrbtnico in svoje mnenje in ga ni sram, da ga izrazi. pika. slava ti!
|