Jessy
|
Tri urce me ni, pa vas že ne dohajam, tolk ste pridne!!! :bravo::bravo::bravo: Kar tako naprej!!! Zgleda, da bo res kar nekaj Nej, če bodo res Neje. Meni je bilo že pred leti všeč za fantka ime Nejc, pa je to ime dala svojemu sinčku sestrična. Sicer nimam nič proti, če bi kdo drug dal enako ime svojemu otroku, kot bi bili moji, vendar sama pa nisem rada v tej koži in raje izberem drugo ime. Se pa kar bojim predlogov mojega :love:, ker on ima rad kakšna ekstra imena, bolj "trda", ki pa meni ravno ne odgovarjajo. Res ne vem, kako se bova uskladila, če se sploh bova. V takem primeru mogoče pridejo pa tiste, ki imajo dvojčke, na boljšem, saj lahko vsak da enemu ime, pa je ves problem rešen. Ahhhh...bomo videli... Jaz pa že težko čakam mojega :love:, da pride domov, da se lotiva jagod (jih je danes kupil, ne da bi mu jih naročila - to se zgodi zeloooo redko!), ker sama se jih ne upam, ker se ne bom znala ustaviti. Za povrhu pa bova še vsak po 3 kepice sladoleda, ki je pa tudi nesramno dober. Joj, spet sem v hrani!!! Jaz grem pa jutri z otroki na ekskurzijo. Gremo na Vogel pa k slapu Savica. Vreme bomo imeli super, tako da upam, da tudi jaz polovim kaj barvice, saj mi je do zdaj še ni uspelo prav nič. Upam, da me bodo noge držale pokonci! Se še kaj tipkamo! Grem po eno jabolko!
|