hugolina -> aVgUsT - naš najlepši mesec (25.5.2005 16:15:21)
|
Ej punce, ste se pa razpisale madonca :bravo::bravo::bravo:! A vreme dela svoje, a? Jest sem ravno prišla samo pit pa na WC, pol grem pa nazaj na vrt, k je tolk fino dones :bravo:. Samo še kakšen bazenček se mi manjka, pa bom imela občutek kot da sem na :morje: :)-. Ja, ja, .... sej je fino sanjati, ker kolk bo letos :morje: prišlo v poštev mi še ni ravno jasno. No, mal barvice smo pa že ujeli ;), zato bom kar izkoristila dneve, dokler mi bo vročina pasala. Upam, da do konca ;). Spodnjo frizurco si zaenkrat urejam še sama. Saj po kakšnih 2-h urah v kopalnici mi pa približno neki rata 8). Če bi me kdo snemal bi popokal od smeha. Mam tolk enih poz, da je kar veselje. Pa seveda brez ogledala sploh ni govora. Sej bi prepustila zadevo :love:, pa mu lih khm...., ups ne zaupam najbolje :(. Pa ne, da nebi znal, ampak včasih pride tud on porezan iz kopalnice, tko da.....:zmeden: Kar se pa imen tiče, pa tud nimamo še neki 100% izbranega. :love: je bolj za dolge, jaz bi rajš krajše, pa tko... pol pa nikamor ne prideva. Tudi Nika je bila že v igri, ampak je zaenkrat izpadla. Zdej aktualno je: :roza: Patricija, Lara, Trina :modri: Gaj, Jan, Timotej (Timi) Sej je še čas, bomo že do takrat. Grem še na mojo :morje:, pa se tipkamo kasneje. lp:rozica:
|
|
|
|