Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ugotovila sem, da dragi za mojim hrbtom obiskuje spletne strani namenjene iskanju drugih ljudi za sex in si dopisuje in celo meni z njimi. To sem ugotovila pred kratkim. Meni govori da pa vseskozi misli samo name in me ima rad in me ljubi? Naj mu verjamem? IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Izrazil pa je željo, da bi šla v swinger club in pa se dobila s pari ali pa s še eno žensko, ampak jaz sem absolutno proti temu. Čist tko ... rad bi probal nekaj novega, želi pa, da si zraven. Če je njegova želja zelo močna, jo bo tudi realiziral. S tabo ali brez tebe. En kup decov se **** po spletnih straneh, čeprav svoje žene še vedno ljubijo in imajo radi. Ne padejo pa na glavo, da bodo rekli, ja žena, skurbal sem se preko spletnih strani, ker mi doma fali to in to, kljub temu, da te ljubim, imam rad. Če te pa že tok ferbec matra, pa pojdi na tisto spletno stran, ustvari ime, pa ga skur, tko da ne bo vedu, da si ti. Pol se pa zmeni z njim, če ti bo to prineslo zadoščenje, ko ne bo vedu, da se meni s tabo in ko te bo zagledu na zmenku. Odvisno, kaj hočeš doseči. Če si pripravljena na posledice, potem si ne zatiskaj oči. Če pa nisi, ti pa ne bo pomagalo ne zasledovanje, tudi nič drugega. Ali naj mu verjameš? Kako nej zdej to me tuki vemo? Sama vem, komu lahko zaupam v reali. A, če bi ga dobila na zmenku s teboj, bi še sprašvala, ali mu naj verjameš?
|