|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sex-spletne strani
25.6.2009 10:02:04   
Anonimen
Ugotovila sem, da dragi za mojim hrbtom obiskuje spletne strani namenjene iskanju drugih ljudi za sex in si dopisuje in celo meni z njimi. To sem ugotovila pred kratkim.
Meni govori da pa vseskozi misli samo name in me ima rad in me ljubi? Naj mu verjamem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sex-spletne strani
25.6.2009 11:14:10   
Virtualna
Ja seveda, da mu verjemi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mah...ne da se mi pisat user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2009 11:22:57   
Marogica
Ljubi te najbrž že, vendar se mu očitno sexa še z drugimi... Najbolje, da mu pokažeš, kaj si odkrila, pa ti pač naj razloži, kako in kaj.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2009 11:26:43   
Anonimen
Kako naj ugotovim ali si samo dopisuje zaradi povečanega spolnega nagona ali se res dobiva. Ker to je velika razlika.Ali naj mu sledim?

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2009 11:27:33   
Kerensa*
Saj je vseeno, kdo si in koliko si stara, ampak... zresni se, no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.6.2009 11:28:59   
mojcapr
Vprašaj ga in naj ti pove. Tako boš izvedela, zakaj to dela. 

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.6.2009 11:29:05   
Anonimen
Ja,normalno,da te ljubi,saj ti pove,mar ne????Moški itak ne lažejo.Če ga dobiš na drugi,mu moraš verjet,da se je samo spotaknil in padel.
Na jetra mi grejo taka vprašanja.Samo ti veš,kakšen je vajin odnos in,če mu lahko verjameš.Men se pri tejle vajini zadevi zdi marsikaj čudno,ker,če se z drugim dogovarja mu OČITNO nekaj fali.V spodnji in zgornji glavi.POGOVOR PUNCA.user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2009 11:31:00   
Anonimen
Zadnjič sem se med spanjem zbudila in ugotovila da je spet na internetu in da si ogleduje te strani in dopisuje in imel je čisto trdega...................
Ne vem ali naj verjamem njegovim besedam ali ne...........enkrat sem ga vprašala ali je za odprto vezo, ker me je znimalo kaj mi bo odgovoril pa je rekel da ne. Izrazil pa je željo, da bi šla v swinger club in pa se dobila s pari ali pa s še eno žensko, ampak jaz sem absolutno proti temu. Potem, pa berem, da bi se rad z drugimi dobival ali pari ali dvema ženskama za mojim hrbtom...........Meni pa govori vse drugače.......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.6.2009 11:32:37   
Kerensa*
Sprijazni se, da mu samo ti nisi dovolj... to je vsa umetnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2009 11:34:29   
Anonimen
Ali naj mu sledim?

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.6.2009 11:34:57   
Anonimen
Hočem 100% dokaze.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.6.2009 11:36:33   
Kerensa*
Zakaj? A misliš, da mu boš potem dovolj? No, ja... potem te bo imel pa res dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.6.2009 11:37:14   
Anonimen
Najprej mu sledi,potem,ko bo pa 100% akcija pa se pridruži.Veliko uživanja vsem trem,oziroma koliko vas pač bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.6.2009 11:39:09   
Anonimen
Zelo sem razočaranav dno srca. Zakaj mi je to storil, zakaj vse zanika

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.6.2009 11:41:02   
Anonimen
Tebi je pa očtno dolgčas.Namesto,sa se sedaj jočeš za računalnikom,pojd do njega pa ga naskoč.Mogoče to pogreša.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.6.2009 11:45:57   
Anonimen
Anonimna2 ne jočem, ampak kaj naj zdaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.6.2009 11:47:15   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali naj mu sledim?

ma pri user posted image ,kaj mu boš sledila,saj ti je jasno in glasno povedal kaj želi...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.6.2009 11:50:33   
azik
user posted image Iskreno ,če nisi za menjaj pertnerja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.6.2009 11:55:06   
Anonimen

Nič.Južno pejd kuhat,je že cajt za to.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
25.6.2009 11:57:25   
TIA22

Zadnjič sem se med spanjem zbudila in ugotovila da je spet na internetu in da si ogleduje te strani in dopisuje in imel je čisto trdega...................
Ne vem ali naj verjamem njegovim besedam ali ne...........enkrat sem ga vprašala ali je za odprto vezo, ker me je znimalo kaj mi bo odgovoril pa je rekel da ne. Izrazil pa je željo, da bi šla v swinger club in pa se dobila s pari ali pa s še eno žensko, ampak jaz sem absolutno proti temu. Potem, pa berem, da bi se rad z drugimi dobival ali pari ali dvema ženskama za mojim hrbtom...........Meni pa govori vse drugače.......

Si sama ugotovila, kaj ti je želel povedati, pa si zatiskaš oči...je odprte gleve pri sexu in bi rad poskusil to kar ti je povedal...ali boš sodelovala je tvoja stvar...če pa neboš...pa ima on res željo po tem,,,,pa ti bo pobegnil, ali pa skočil čez plot....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.6.2009 12:02:28   
arabela*

Nič.Južno pejd kuhat,je že cajt za to.user posted image

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.6.2009 14:00:37   
Mija79
Ves kaj, meni je moj bivsi nekaj podobnega pocel,pa tudi nagovarjal me je ,da si me zeli videti v intimnih odnosih z zensko...user posted image user posted image user posted image  ,halo pa sj nisem lejzba...pa smo raje zakljucili vse skupaj....ceprav sem ga imela rada , sam tok rada pa spet ne kot sebe....,da bi zaradi njega morala delati nekaj,do cesar mi ni,ne hvala lepa....user posted image user posted image user posted image

Tako da ,predlagam ti ,da se z njim odkrito pomenis in ce ni druge ,prekini z njim....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
25.6.2009 14:24:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
1.7.2009 17:02:18   
tea85
glej, povedal ti je kaj si želi, ne vem če nisi za to pač najboljše da se pogovorita in razčistita pa vsak na svoj konec.
jaz ne razumem , kaj bi rada od njega še vedla ali vidla, k čemu zasledovanje, saj je jasno da si želi seksat vsepovprek mogoče res išče takšne zabave drugje.

kak je pa spolnost drugače pri vama, te zapostavlja ali še vedno štima v postelji al še to več ne?
to je tudi ena stvar pomembna če te zanemarja, da se pogovorita če ne pa bolše da zaključiš z njim.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.7.2009 9:11:28   
Anonimen
vse je zanikal in pravi, da me ne bi in da me ni odkar sva skupaj varal.
mu je pa zanimivo si na tak način dopisovati, ko me ni da mu čas hitreje mine
v spolnosti pa nimam pripomb do sedaj se mi je posvečal 100% in še več, vsaj enkrat dnevno je spolnost na sporedu, da se ne morem pritoževati in tudi on pravi da je srečen kot z nobeno
tisto dopisovanje pa je bil vse hec in je priznal da mu je iskreno žal in vse sva izbrisala in oblubila si da se teh hecov ne greva več ker čustva preveč trpijo in ni vredno se igrati tako

priznam je bilo pa ta izkušnja zelo huda zame in tudi sem videla zanj in sva skupaj ugotovila da ni vredno omajati sreče zaradi tega.

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?