|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koliko oz. kaj za spričevalo?
24.6.2009 12:28:18   
scorpiogirl
mi sicer še nismo tako daleč, tako da za svoje otroke ne morem govorit user posted image so pa meni vedno kupovali kar velika darila za spričevalo (ki je bilo sicer vedno odlično). pa moram povedat, da nisem bila blazno navdušena ... je najpomembnejša stvar manjkala ... pohvala user posted image sem dobila kolo pa kaj, kar sem rabila ... ne, da ne bi bila vesela, ampak je vedno nekaj manjkalo ... starši so mi te stvari kupovali kot obvezo in ne kot nagrado. tako da sem jaz predvsem za malenkosti kot dodatek pohvali user posted image če pa združite celoletni trud in nekaj, kar rabi, je pa sploh fajn ... če tudi otrok to tako jemlje user posted image

o mobitelih pa raje ne bi ... sem imela pred kakšnim mesecem debato s šestošolko, ki je tudi mnenja, da "kakšen pa je osnovnošolec, ki nima mobitela" user posted image user posted image user posted image mislim, za user posted image sem pa začela razmišljat (sem mnenja, da mobitela otroci ne rabijo, dokler se ne vozijo v šolo z avtobusom), kaj bi naredila (oziroma bom prej ali slej postavljena tudi pred to) ... kupit otroku mobitel, "ker ga imajo vsi" ... ali pa mu zaradi svojih principov ga ne kupit in bo skoraj (ali pa čisto) izobčen od sošolcev user posted image

pa čestitke vašim korenjakom za uspešno zaključene razrede user posted image user posted image user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.6.2009 12:56:19   
ona
Našega fanta ponavadi peljemo na pico in je tega najbolj vesel,seveda gremo vsi skupaj in se imamo lepouser posted image user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.6.2009 13:52:41   
Arwenko
Jaz tudi ne morem govorit o svojih, lahko pa o sebi in svojem bratu...običajno sva dobivala za konec šolskega leta kar lepa darila - to je bil bodisi kak poseben izlet, ne vem recimo 1x je bil Eurodisney v Parizu ali pa kakšno večje darilo, nekaj kar si si pač želel, pa so ti potem kupili. Od babic in dedkov pa sva oba vedno dobila denar, pa vem da ni bilo tako malo, težko bi zdaj preračunala kolko, ampak dosti, pomoje kot da bi rekel, da od vsakega najmanj 50 eur  - vem da je bila to v OŠ žepnina za sladolede in podobno za kar nekaj časa. 

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.6.2009 13:53:22   
nuala
Z mojim prvosolcem sva sla najprej na toast in mleko, no, jaz na kavo (  EUR 7 ).
Potem je dobil za darilo ogrlico ( tako iz vrvice, gor je pa za obesek en strasen mec ) ki si jo je zele ( 5 EUR ), pa Ben 10 album ( je bil zastonj )  in 10 paketov slicic ( EUR 3 ).

Seveda je moral nekaj dobit, jaz sem za. Saj ni treba, da je nekaj ful dragega, vazno je, da je vesel in nagrajen za pridnost in uspehe. Babica je pa poslala gumijaste bombone.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.6.2009 13:57:07   
tamiflu
 Na pico bomo šli.Mislim, da se otrok potem uči samo za darilo, ker eni starši že vnaprej govorijo, če boš odličen boš dobil to, pa to...Meni je to čisto mimo, zgrešeno.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.6.2009 14:02:34   
cmokec
Od naju je dobila plavutke in masko z dihalko (kupili bi v vsakem primeru, pa smo združili s spričevalom), od dedka in babice je dobila 20 eurov, od tete pa enko karte, bombone in fenski gel za tuširanje. Aja, pa šli sva na ocvrt sir, ker ga doma ne delamo in je ob takih prilikah vsa mast vredna greha.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu tamiflu)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.6.2009 21:24:54   
sanja nk.
Mojima vsako leto podariva nekaj simbolne ravni... za konec leta, ker ostalo je težko izbrati, ker že imata,
letos sta dobila vsak.., 5g ploščico zlata, na katerih so njuna imena, pa letnica...
pa mlajši je dobil nov šal za navijanje za klub "chealsea", pa nogavičke z logotipom "chealsea", ker je strastni navijač.., starejši pa nove slušalke za ipoda..tako, da nama ju je celo ratalo presenetit...
Ker izleti pa skupni čas pa to pa doživetja pa že tako ali tako imamo...brez spričeval..
Aja pa v Argentino sva ju peljala, ker rata imata steake...
Kaj pa sta dobila ali bosta od drugih pa ravno ne vem, samo je zmeraj denar...

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.6.2009 22:00:43   
Ulaa
Ja pri nas je babi nekaj dala, za spričevalo. Zanimivo meni ni nič ko sem ga dobivala, pa je moja mama user posted image
Mi pa smo mu samo čestitali in mu dali cel popoldan mir, in mu nismo težili glede igranja računalnika! Aja pa suši sem naredila, ker ga ima rad. user posted image

Komaj pa čakam počitnice, da se bova imela več časa družit, in se že veselim skupnega kolesarjenja!

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.6.2009 23:32:10   
Kerensa*
Moj mladi gospodič bo letos za to, ker je uspel izdelati 6. razred, dobil kolo. Drugače pa bo popolnoma zadovoljen s tem, da mu 2 meseca zjutraj ne bo treba hoditi spat ob 21-ih in vstajati ob 7-ih.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
25.6.2009 9:16:35   
caillou
Mi ravno na 24-ega praznujemo vsako leto, tako da imata ob vsega polno rit. Drugače je pa dedi dal Emi včeraj nekaj malega denarja za spričevalo.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?