Teya*D.
|
Ojla! Vidim, da se mantrate, vsaka na svoj način. Jaz sem že kar nekaj časa, zdaj že mesec dni na ločevalni, ki pa moram rečt, da se je nisem držala od začetka saj so me premamile sladkarije in sem izgubila -3kg ( kar je malo ). Na začetku ste omenile, da so prijateljice hujšale po ločevalni in so se zredile. Jaz se sem se ampak zaradi tega, ker sem spremenila način prehranjevanja. Ločevalno moraš sprejet kot način življenja. Meni osebno povedano paše to ločevanje hrane, nikoli nisem napeta, tudi ko se najem do sitega nimam velikega trebuha kot sem ga imela včasih. Lepo ste napisale kako ne jeste kruha, nekatere ste samo na sadju itn. ( sicer ni dobro, ker telo misli, da je kriza in tako začne kopičiti pridobljeno hrano, sicer kakor za koga, že glede prebave je pri vsakem drugače ), nobena pa ni omenila koliko na dan popijete . A ste mogoče kdaj ko ste čutile lakoto pomislile, da ste samo žejne in ne lačne? To se je dogajalo meni, ker vedno ko sem čutila luknjo v želodcu sem morala jest, v resnici pa sem bila žejna ker sem popila na dan slab liter vode. Zdaj me spremlja na vsakem koraku kakšna zala life, gaziranih pijač nisem pila že prej, ker sem imela želočne zdravstvene težave, sicer so mi med nosečnostjo pasale, zdaj sem se jim odpovedala ker vem, da ni dobro zame, me je že želodec opozoril na to. Res je, da je v teh vodah z okusom tudi sladkor in ne vem kaj še vse ampak jaz ne morem pit navadne vode. Tudi kakšen kapučino paše, predvsem pa imam rada sadje in ga pojem ogromno, še posebaj zjutraj. Če se vam lahko pridružim, bomo skupaj preživele to nočno moro s kg. Glede športa še... sprehodi so zdaj pri nas v akciji, tudi tae bo cardio smo uspeli 'prešvercat' z računalnika , orbitrek pa je bolj stojalo za kakšne trenirke pri preoblačenju, da jih podrži . V tako lepih dnevih mi nekako ni stopit nanj, mislim, da bo prišel na vrsto bolj pozimi namesto dolgih poletnih sprehodov. Le tako naprej .
|