bena -> oktobrčice (25.5.2005 14:46:43)
|
Sonček & luna! Tudi jaz mislim, da ne smeš izgubiti upanja glede stanovanja. Zanima me, ali si se mogoče glede stanovanja že kaj pozanimala na Stanovanjskem skladu vaše občine. Glede na to, da boš mama samohranilka, mogoče imajo tam kakšno stanovanje nezasedeno. Pa tudi nižje so najemnine. Sicer je res, da so za oddajo teh občinskih stanovanj javni razpisi in tudi prednostne vrste, vendar včasih ostane kakšno tudi prosto. Sicer ne poznam tvojih družinskih razmer, a pri tvojih starših pa se za vaju z bebico ne bi našla kakšna sobica. Res je fino, če si na svojem, vendar je s finančnega vidika vsekakor ugodneje za prvo silo ostati pri starših. Zdaj pa k mojemu otročku! Čeprav sem zakoračila v 19. teden, ga še vedno nič ne čutim. Nalsednji pregled pri ginekologu imam še šele čez tri tedne, glede morfološkega UZ pa mi sploh še ni nič rekel. Ali je tudi tega potrebno opraviti v določenem obdobju tako kot NS in THT test? Pa vsi me že sprašujejo, ali pričakujem fantka ali pa punčko, pa nimam pojma, razen mojega občutka, da bo fantek. Meni je sicer odkrito povedano vseeno, samo da ga bom/jo bom rodila in da bo zdrav/a.
|
|
|
|