|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nič ne vem....
22.6.2009 11:20:40   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Ne odpiram rada nove teme ampak iskreno povedano ne vem na čem sem. Pa bi rada kakšno nevtralno mnenje.
Zadnjo user posted image sem imela 22.05. in sicer na 28dni. Tako redne sem imela vedno, pred KT, med pavzo KT, edino prva user posted image po KT je prišla šele po 31dneh.
No in z dragim delava na user posted image , ta mesec pa imam popolno zmešnjavo. Prsi me bolijo že od prejšnjega petka za znoret, vsake toliko časa mi je slabo, menjavam razpoloženja na 5min in to tako zelo, da mi je nestanovitnost omenil še dragi, ki se še ni nikoooli pritožil.
user posted image bi morala dobiti torej 19.06. ampak ni prišla. Trije testi so pokazali negativno, moje user posted image pa še vedno od nikjer. Zato ne vem, kaj naj si mislim. Ali je + ali je - nisem obremenjena, ker je šele tretji krog poskušanja, vendar bi rada vsaj vedela na čem sem.
Ali se je še kateri zgodilo podobno pa se ji je potem narisal +, ali pa je možnost za user posted image povsem izključena in moram preprosto počakati, da se user posted image prikaže? Ker sem drugače zdrava, bila sem na pregledu marca in je bilo vse bp, tudi pap izvid je super... mah... res... Naj čakam, pokličem za pregled ali kaj?

EDIT: sem pozabila povedati, da ovulacijo čutim in da je od nje že 20 ali 21 dni. Danes pa nisem naredila testa. :)

< Sporočilo je popravil T.Z. -- 22.6.2009 11:23:23 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nič ne vem....
22.6.2009 11:24:06   
valentinčica30
Probi še enkrat test, sam po moje ti psiha dela. Ne moreš verjet kak vpliv ma. je ne dobiš v tem tednu naredi test še enkrat če je negativen pa kepo počaki, sicer pa pol ko vidiš da to ni to, navadno takoj pride.
Pri meni so se vsi opisani znaki ujemali z PMS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2009 11:24:22   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Pozdravljene punce!

Ne odpiram rada nove teme ampak iskreno povedano ne vem na čem sem. Pa bi rada kakšno nevtralno mnenje.
Zadnjo user posted image sem imela 22.05. in sicer na 28dni. Tako redne sem imela vedno, pred KT, med pavzo KT, edino prva user posted image po KT je prišla šele po 31dneh.
No in z dragim delava na user posted image , ta mesec pa imam popolno zmešnjavo. Prsi me bolijo že od prejšnjega petka za znoret, vsake toliko časa mi je slabo, menjavam razpoloženja na 5min in to tako zelo, da mi je nestanovitnost omenil še dragi, ki se še ni nikoooli pritožil.
user posted image bi morala dobiti torej 19.06. ampak ni prišla. Trije testi so pokazali negativno, moje user posted image pa še vedno od nikjer. Zato ne vem, kaj naj si mislim. Ali je + ali je - nisem obremenjena, ker je šele tretji krog poskušanja, vendar bi rada vsaj vedela na čem sem.
Ali se je še kateri zgodilo podobno pa se ji je potem narisal +, ali pa je možnost za user posted image povsem izključena in moram preprosto počakati, da se user posted image prikaže? Ker sem drugače zdrava, bila sem na pregledu marca in je bilo vse bp, tudi pap izvid je super... mah... res... Naj čakam, pokličem za pregled ali kaj?

EDIT: sem pozabila povedati, da ovulacijo čutim in da je od nje že 20 ali 21 dni. Danes pa nisem naredila testa. :)

Kaj pa naj bi G pregledal?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2009 11:26:26   
Anonimen
Heh ja, imaš prav... mogoče vsaj toliko, da potrdi, da ni nosečnosti in mi da kakšne tablete za sprožitev? saj za pregled tako in tako ne bom takoj na vrsti ampak šele čez kakšne 14dni ali pa še kasneje.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2009 11:28:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Probi še enkrat test, sam po moje ti psiha dela. Ne moreš verjet kak vpliv ma. je ne dobiš v tem tednu naredi test še enkrat če je negativen pa kepo počaki, sicer pa pol ko vidiš da to ni to, navadno takoj pride.
Pri meni so se vsi opisani znaki ujemali z PMS.

Bljah, psiha... kaj pa vem. PMS pa... do sedaj ga nikoli nisem imela, je pa možno, da ga imam zdaj ja. Ampak že 10dni? Skrajni čas, da pride user posted image ker že sama sebe težko prenašam! :)

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2009 11:32:55   
mausikaa
pojdi na krvi test!

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2009 11:37:10   
ljupka
Draga moja moj prejšnji ciklus je bil dolg 54 dni naredila 10 testov sem mislila da se motijo,ker so bili negativni.Psiha tudi če si tega ne priznaš,če je želja je tudi pritisk in vse se ti zmeša verjemi!Obljubila sem si,da počakam da bo 4-5 dni zamujala če bo test negativen mu verjamem.Ne delam nobenga več!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2009 11:39:04   
tejčit
T.Z jaz bi mogla tud dobit 19.6 pa je tud še ni res pa je da testa še nisem delala.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2009 11:51:13   
Anonimen
mate prav ja... mah kar bo pa bo. upam, da čimprej pride :)
hvala vsem za odgovore!!!!!

(odgovor članu ljupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?