Anonimen -> Nič ne vem.... (22.6.2009 11:20:40)
|
Pozdravljene punce! Ne odpiram rada nove teme ampak iskreno povedano ne vem na čem sem. Pa bi rada kakšno nevtralno mnenje. Zadnjo [sm=hudicek1.gif] sem imela 22.05. in sicer na 28dni. Tako redne sem imela vedno, pred KT, med pavzo KT, edino prva [sm=hudicek1.gif] po KT je prišla šele po 31dneh. No in z dragim delava na [sm=duda.gif], ta mesec pa imam popolno zmešnjavo. Prsi me bolijo že od prejšnjega petka za znoret, vsake toliko časa mi je slabo, menjavam razpoloženja na 5min in to tako zelo, da mi je nestanovitnost omenil še dragi, ki se še ni nikoooli pritožil. [sm=hudicek1.gif] bi morala dobiti torej 19.06. ampak ni prišla. Trije testi so pokazali negativno, moje [sm=hudicek1.gif] pa še vedno od nikjer. Zato ne vem, kaj naj si mislim. Ali je + ali je - nisem obremenjena, ker je šele tretji krog poskušanja, vendar bi rada vsaj vedela na čem sem. Ali se je še kateri zgodilo podobno pa se ji je potem narisal +, ali pa je možnost za [sm=nosecka.gif] povsem izključena in moram preprosto počakati, da se [sm=hudicek1.gif] prikaže? Ker sem drugače zdrava, bila sem na pregledu marca in je bilo vse bp, tudi pap izvid je super... mah... res... Naj čakam, pokličem za pregled ali kaj? EDIT: sem pozabila povedati, da ovulacijo čutim in da je od nje že 20 ali 21 dni. Danes pa nisem naredila testa. :)
|
|
|
|