Nič ne vem.... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> Nič ne vem.... (22.6.2009 11:20:40)

Pozdravljene punce!

Ne odpiram rada nove teme ampak iskreno povedano ne vem na čem sem. Pa bi rada kakšno nevtralno mnenje.
Zadnjo [sm=hudicek1.gif] sem imela 22.05. in sicer na 28dni. Tako redne sem imela vedno, pred KT, med pavzo KT, edino prva [sm=hudicek1.gif] po KT je prišla šele po 31dneh.
No in z dragim delava na [sm=duda.gif], ta mesec pa imam popolno zmešnjavo. Prsi me bolijo že od prejšnjega petka za znoret, vsake toliko časa mi je slabo, menjavam razpoloženja na 5min in to tako zelo, da mi je nestanovitnost omenil še dragi, ki se še ni nikoooli pritožil.
[sm=hudicek1.gif] bi morala dobiti torej 19.06. ampak ni prišla. Trije testi so pokazali negativno, moje [sm=hudicek1.gif] pa še vedno od nikjer. Zato ne vem, kaj naj si mislim. Ali je + ali je - nisem obremenjena, ker je šele tretji krog poskušanja, vendar bi rada vsaj vedela na čem sem.
Ali se je še kateri zgodilo podobno pa se ji je potem narisal +, ali pa je možnost za [sm=nosecka.gif] povsem izključena in moram preprosto počakati, da se [sm=hudicek1.gif] prikaže? Ker sem drugače zdrava, bila sem na pregledu marca in je bilo vse bp, tudi pap izvid je super... mah... res... Naj čakam, pokličem za pregled ali kaj?

EDIT: sem pozabila povedati, da ovulacijo čutim in da je od nje že 20 ali 21 dni. Danes pa nisem naredila testa. :)

valentinčica30 -> RE: Nič ne vem.... (22.6.2009 11:24:06)

Probi še enkrat test, sam po moje ti psiha dela. Ne moreš verjet kak vpliv ma. je ne dobiš v tem tednu naredi test še enkrat če je negativen pa kepo počaki, sicer pa pol ko vidiš da to ni to, navadno takoj pride.
Pri meni so se vsi opisani znaki ujemali z PMS.

Volga -> RE: Nič ne vem.... (22.6.2009 11:24:22)

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Pozdravljene punce!

Ne odpiram rada nove teme ampak iskreno povedano ne vem na čem sem. Pa bi rada kakšno nevtralno mnenje.
Zadnjo [sm=hudicek1.gif] sem imela 22.05. in sicer na 28dni. Tako redne sem imela vedno, pred KT, med pavzo KT, edino prva [sm=hudicek1.gif] po KT je prišla šele po 31dneh.
No in z dragim delava na [sm=duda.gif] , ta mesec pa imam popolno zmešnjavo. Prsi me bolijo že od prejšnjega petka za znoret, vsake toliko časa mi je slabo, menjavam razpoloženja na 5min in to tako zelo, da mi je nestanovitnost omenil še dragi, ki se še ni nikoooli pritožil.
[sm=hudicek1.gif] bi morala dobiti torej 19.06. ampak ni prišla. Trije testi so pokazali negativno, moje [sm=hudicek1.gif] pa še vedno od nikjer. Zato ne vem, kaj naj si mislim. Ali je + ali je - nisem obremenjena, ker je šele tretji krog poskušanja, vendar bi rada vsaj vedela na čem sem.
Ali se je še kateri zgodilo podobno pa se ji je potem narisal +, ali pa je možnost za [sm=nosecka.gif] povsem izključena in moram preprosto počakati, da se [sm=hudicek1.gif] prikaže? Ker sem drugače zdrava, bila sem na pregledu marca in je bilo vse bp, tudi pap izvid je super... mah... res... Naj čakam, pokličem za pregled ali kaj?

EDIT: sem pozabila povedati, da ovulacijo čutim in da je od nje že 20 ali 21 dni. Danes pa nisem naredila testa. :)

Kaj pa naj bi G pregledal?

Anonimen -> RE: Nič ne vem.... (22.6.2009 11:26:26)

Heh ja, imaš prav... mogoče vsaj toliko, da potrdi, da ni nosečnosti in mi da kakšne tablete za sprožitev? saj za pregled tako in tako ne bom takoj na vrsti ampak šele čez kakšne 14dni ali pa še kasneje.

Anonimen -> RE: Nič ne vem.... (22.6.2009 11:28:35)

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Probi še enkrat test, sam po moje ti psiha dela. Ne moreš verjet kak vpliv ma. je ne dobiš v tem tednu naredi test še enkrat če je negativen pa kepo počaki, sicer pa pol ko vidiš da to ni to, navadno takoj pride.
Pri meni so se vsi opisani znaki ujemali z PMS.

Bljah, psiha... kaj pa vem. PMS pa... do sedaj ga nikoli nisem imela, je pa možno, da ga imam zdaj ja. Ampak že 10dni? Skrajni čas, da pride [sm=hudicek1.gif] ker že sama sebe težko prenašam! :)

mausikaa -> RE: Nič ne vem.... (22.6.2009 11:32:55)

pojdi na krvi test!

ljupka -> RE: Nič ne vem.... (22.6.2009 11:37:10)

Draga moja moj prejšnji ciklus je bil dolg 54 dni naredila 10 testov sem mislila da se motijo,ker so bili negativni.Psiha tudi če si tega ne priznaš,če je želja je tudi pritisk in vse se ti zmeša verjemi!Obljubila sem si,da počakam da bo 4-5 dni zamujala če bo test negativen mu verjamem.Ne delam nobenga več!

tejčit -> RE: Nič ne vem.... (22.6.2009 11:39:04)

T.Z jaz bi mogla tud dobit 19.6 pa je tud še ni res pa je da testa še nisem delala.

Anonimen -> RE: Nič ne vem.... (22.6.2009 11:51:13)

mate prav ja... mah kar bo pa bo. upam, da čimprej pride :)
hvala vsem za odgovore!!!!!

Stran: [1]