Grahec -> RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del (23.6.2009 12:53:08)
|
Ojla, jaz pregorevam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], ampak res imam stalno nekaj, pa hiša je bila že res štalon, tako da danes sem bila že pridna, čeprav praznujeva z mojim drugo obletnico poroke. Ampak je on itak v službi, ker je sodelovka na bolniški in potem en mora delat... Sem cunjice prekladala, pospravila kar je Lucija prerastla, pripravila za bodočega nečaka, kar je v nevtralnih barvah in za vrnit sestri kar je posodila od svojih dneh... moram rečt sestri, če kaj posodi kengurujčka, zaenkrat uporabljam kar vrečo, ampak se mi zdi mala malo utesnjena not (ali je pa ne znam prav naštimat?), se pa nič ne pritožuje. uvajanje GH - Vidim, da je še govora o tem. Sem prebrala (zdi se mien dokaj realen) ameriški znanstveni članek. Uvajalo naj bi se gosto hrano od 4 meseca dalje (še bole od šestega). Glede možnosti alergij -te naj bi bile gensko pogojene in ni po raziskavah nobenih razlik ali prej dobijo GH ali kasneje, pri tistih, ki imajo starše alergike pa priporočajo uvajanje striktno po 6. mesecu zato, ker je otroček že krepkejši. Zaačelo naj bi se z riževo kašo, pa korenčkom, jabolkom, bučkami... pa naj bi se vsega ne pasiralo ampak le pretlačilo.Aja, pa vso hrano naj bi probal pred drugim letom, ker do tedaj so alergije blažje (kožna reakcija) kasneje pa lahko sistemske (tudi težave z dihanjem)... No upam, da bo ta obnova komu kaj prav prišla sama sem rabila dve ure za branje. Zdaj pa Lucija joče.
|
|
|
|