KOKICA32 -> RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del (23.6.2009 10:01:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Pr nam še kr dežuje, men pa se bo vsak čas zmešaloooooo! Zdaj čakam, da začne samo rosit in da grem ven. Dovolj imam sedenja noter. Me že glava boli od vsega! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mi smo spali tak pač. Prvo rundo do 4, pol pa spet lakota na 2 uri. Ta mala žaba me bo zajedla..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Sem se odločla, da ji bom Twettye dol pobrala iz stene, ker zjutraj kak da oči narazen se pogovarja z njimi in si plenico vlači čez oči in jih kuka ven pa se zraven tak smeji, da ni šans da zaspim še kako minutko. In to med 6-7 uro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] . Nebi bilo panike, če bi bilo zunaj full toplo, pol se midve itak oblečema in greva ven, zdaj ko pa je tako pa bi rade volje mal poležala. Zdaj pa se igra z igralnim lokom, upam da še nekaj časa, da se jaz najem, te pa grema ven. Moram v trgovino ker bom danes po dolgem času naredila komplet kosilo. Bomo danes imeli goveji dan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] . Ima katera kak dober recept za goveje zrezke v kakšni omakici? Uffff, tudi moj se tak smeji in podobno dela s pleničko, da ni šans da zaspim poleg... Grrrrr!!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Omakica-jaz zrezke pomokam po eni strani in jih na hitro popečem na obeh straneh, prvo s tisto nepomokano stranjo dol obrnjenimi...potem jih preložim v drug lonec, kjer že počasi vre voda, v prvo posodo pa dodam narezano čebulo, zelenjevo (zamrznjen program), solim, dodam česen in malo dušim, da se lepo razpusti, tista moka od zrezkov, ki pa je ostala na dnu posode pa malo zgosti...nato pa vse to iz prvega lonca presipam v drugi lonec k zrezkom...pomešam in kuham na maaaalem ognju kako uro ali dve (pri govedini je tak boljše da se dlje kuha), proti koncu pa dodam kislo smetano in če ni dovolj gosto še zgostim z pšeničnim zdrobom..lahko pa tudi z moko...Meni je ta omaka MLJASK!!! Zraven pa krompirjevi kroketi ali pire krompir ali testenine. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Dober teK!
|
|
|
|