Najaa -> RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del (6.7.2009 21:11:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, jaz ne vem kaj je z mojo rr, ampak vse je čudno. Danes sem vas že spraševala, če imate ve ok ali je tud kaj čudnega in zgleda, da je sam pri meni čudno. In poslušte to! Ko sem hotla zdele citirat seznam, mi je same neke čudne hieroglife pokazalo! Isto že včeraj, zato nisem včeraj nič popravljala. Danes pa spet ne morem. Tak da naj katera druga to naredi, če hoče. Drugače pa še mal počakite. [sm=smiley1.gif] Pa da nimaš ti kakega virusa na računalniku? Ostalo ti dela normalno? Ma glej, zdej ko tole citiram, so majhne črke in zgoraj, kjer imaš tiste ikone za odebelitev itd. piše namesto da je ikona z besedo Krepko, Poševno, Podčrtano, Vodoravna črta... In zelo majhne črke so. Ko pa napišem vse, se pa na forumu pokaže normalno. [sm=zmeden.gif] Ja, pa smajliji so tudi v besedi (za tega npr. [sm=smiley36.gif] piše smiley36). Drugje (fb, mail), pa je vse normalno, tak da ziher ni virus. Včasih ko kej nadgrajujejo na rr, imajo nekateri take probleme. Mogoče je pa to to.
|
|
|
|