felix7 -> RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del (6.7.2009 13:50:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KAJ SO NAREDILI S TO RR??? Ja, kričim, ker... mi je blesavo! Že post pisat je čudno... [sm=zmeden.gif] Drugače pa - tukaj je soparno. Midve sva tudi bile že zgodaj vzunaj in naredili sprehod, šli na kavo... Nekaj je tečasta bila danes in ni hotla bit v vozičku. [sm=zmeden.gif] Verjetno je bila lačna... [sm=smiley13.gif] ker nisem imela dosti pri sebi. Doma pa je jedla AM in zaspala. Jaz pa pojem kosilo in grem nekaj naredit. Nas ni bilo čez vikend in moram cunje prat, likat, kosilo naredit za jutri... Kaj si ve kaj kuhate takole čez dan sam za sebe? Pa še eno vprašanje imam - Kaj imate v vozičku za podlago, na čemer ležijo? Jaz imam brisačo, pa imam občutek, da ji je še bolj vroče? [sm=zmeden.gif] ja, butasto je pisat poste. Sem mislila, da se mi je to spremenilo, ko sem naložila ta novi Internet Explorer, pa zgleda ni to to. Zdej sploh ne morem več pripopat kakšnih dobrih smileyev [sm=zmeden.gif] kar se kuhanja tiče, sem svetovni prvak v tem, da sem vedno brez idej... [sm=smiley36.gif] samo zase pa nikdar ne kuham, še za dva mi je odveč [sm=smiley9.gif] v vozičku imam pa pleničko. imam občutek, da je še najmanj vroča...
|
|
|
|