Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 12:52:47
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 seznam je pa spet taaaak dolg! A vržem ven slike? Prav naj vam bo NE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 12:55:55
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 seznam je pa spet taaaak dolg! A vržem ven slike? ja Sej bi jih z veseljem. No, razen najnovejših od naših . Ker tega je res tumač. Pa koga še zanima, kake trebuhe smo mele? ja.. mene
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 12:56:56
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mi pa nismo okej spali..se je skoz nekaj premetaval, pa cvilil...po moje ga nosek jezi...Pa jaz nič kaj ven ne dobim s tem aspiratorjem? Joj!!! Jaz pa danes kuham zelenjavno juhico..joj, vse živo zelenjavo sem noter nametala... po moje da je luna.. ker Leon se zadnja 2 dni tudi nenormalno obrača in njuri
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 13:00:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mi pa nismo okej spali..se je skoz nekaj premetaval, pa cvilil...po moje ga nosek jezi...Pa jaz nič kaj ven ne dobim s tem aspiratorjem? Joj!!! Jaz pa danes kuham zelenjavno juhico..joj, vse živo zelenjavo sem noter nametala... polna luna bo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 13:01:29
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mi pa nismo okej spali..se je skoz nekaj premetaval, pa cvilil...po moje ga nosek jezi...Pa jaz nič kaj ven ne dobim s tem aspiratorjem? Joj!!! Jaz pa danes kuham zelenjavno juhico..joj, vse živo zelenjavo sem noter nametala... polna luna bo ha ha.. prej ko ti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 13:16:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
MalaČebelica: Bova na liniji, saj imava cifre izmenjane. Superca! p.s. Vi, pa si boste privoščili letos..morja mislim...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 13:25:38
|
|
|
|
tasa_m
|
a je že III.del odprt? ker kmalu bomo na 200-strani
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 13:54:35
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a je že III.del odprt? ker kmalu bomo na 200-strani
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 13:55:17
|
|
|
|
trezika
|
aja, pa dobro jutro sn spala zdaj eno uro zravn Maruše... no, saj ona še kr drema...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 14:44:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
midva sva pa sedaj bila na terasi, sedaj je pojedel kašico, pa že spi...mama pa kuha naprej...pa RR čekira.. Kaj še ni odprt novi del?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 15:01:49
|
|
|
|
yania
|
Ojla, kaj gremo že na 3. del
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 15:04:31
|
|
|
|
yania
|
Tiste ki ste ye sle na GH, verjetno kar vecina, kolikokrat ima GH na dan_ Mi2 sva se vedno dopoldan na sadju ali yelenjavi, vmes vedno mleko, yvecer pa GH kasica, mleko in spat....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 15:34:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 midva sva pa sedaj bila na terasi, sedaj je pojedel kašico, pa že spi...mama pa kuha naprej...pa RR čekira.. Kaj še ni odprt novi del? se jim/nam ne ljubi pisat,da ni treba seznama prestavljat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 16:29:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps se jim/nam ne ljubi pisat,da ni treba seznama prestavljat kak veš..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 16:54:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps Najaa,sprav se za šporhert A zdej me pa tuki loviš? od mene se poslaoviš,potem pa drugje po netu laufaš Sem te ubogala in skuhala. Pol pa zalegla za skoraj 3 ure.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 16:54:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 seznam je pa spet taaaak dolg! A vržem ven slike? Prav naj vam bo NE Kaj zdaj? JA al JA?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 16:54:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mi pa nismo okej spali..se je skoz nekaj premetaval, pa cvilil...po moje ga nosek jezi...Pa jaz nič kaj ven ne dobim s tem aspiratorjem? Joj!!! Jaz pa danes kuham zelenjavno juhico..joj, vse živo zelenjavo sem noter nametala... po moje da je luna.. ker Leon se zadnja 2 dni tudi nenormalno obrača in njuri Se strinjam. Nika je že dva dneva sitna ko...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 16:54:42
|
|
|
|
Najaa
|
Kaj, boste še kaj povedale, da odpremo 3.del še preden grem na plažo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 17:21:54
|
|
|
|
|
No pa da vam še na hitro pokažem svoji miški piški
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 18:01:47
|
|
|
|
Najaa
|
cita, pravi lepotički sta.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 18:12:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita, pravi lepotički sta. se popolnoma strinjam!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 18:12:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj, boste še kaj povedale, da odpremo 3.del še preden grem na plažo? mislim, da boš ti že iz plaže, ko bomo e vedno na II. delu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 18:40:06
|
|
|
|
trezika
|
Kaj zdaj?.... vse skup se je ustavlo...tako ne bomo prišle do 3. dela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 19:42:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj zdaj?.... vse skup se je ustavlo...tako ne bomo prišle do 3. dela nobena noče pisat, ker pol se bo mogo 3.del naret jaz bom danes samo opazovalec..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?