Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 12:52:47
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 seznam je pa spet taaaak dolg! A vržem ven slike? Prav naj vam bo NE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 12:55:55
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 seznam je pa spet taaaak dolg! A vržem ven slike? ja Sej bi jih z veseljem. No, razen najnovejših od naših . Ker tega je res tumač. Pa koga še zanima, kake trebuhe smo mele? ja.. mene
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 12:56:56
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mi pa nismo okej spali..se je skoz nekaj premetaval, pa cvilil...po moje ga nosek jezi...Pa jaz nič kaj ven ne dobim s tem aspiratorjem? Joj!!! Jaz pa danes kuham zelenjavno juhico..joj, vse živo zelenjavo sem noter nametala... po moje da je luna.. ker Leon se zadnja 2 dni tudi nenormalno obrača in njuri
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 13:00:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mi pa nismo okej spali..se je skoz nekaj premetaval, pa cvilil...po moje ga nosek jezi...Pa jaz nič kaj ven ne dobim s tem aspiratorjem? Joj!!! Jaz pa danes kuham zelenjavno juhico..joj, vse živo zelenjavo sem noter nametala... polna luna bo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 13:01:29
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mi pa nismo okej spali..se je skoz nekaj premetaval, pa cvilil...po moje ga nosek jezi...Pa jaz nič kaj ven ne dobim s tem aspiratorjem? Joj!!! Jaz pa danes kuham zelenjavno juhico..joj, vse živo zelenjavo sem noter nametala... polna luna bo ha ha.. prej ko ti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 13:16:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
MalaČebelica: Bova na liniji, saj imava cifre izmenjane. Superca! p.s. Vi, pa si boste privoščili letos..morja mislim...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 13:25:38
|
|
|
|
tasa_m
|
a je že III.del odprt? ker kmalu bomo na 200-strani
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 13:54:35
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a je že III.del odprt? ker kmalu bomo na 200-strani
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 13:55:17
|
|
|
|
trezika
|
aja, pa dobro jutro sn spala zdaj eno uro zravn Maruše... no, saj ona še kr drema...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 14:44:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
midva sva pa sedaj bila na terasi, sedaj je pojedel kašico, pa že spi...mama pa kuha naprej...pa RR čekira.. Kaj še ni odprt novi del?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 15:01:49
|
|
|
|
yania
|
Ojla, kaj gremo že na 3. del
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 15:04:31
|
|
|
|
yania
|
Tiste ki ste ye sle na GH, verjetno kar vecina, kolikokrat ima GH na dan_ Mi2 sva se vedno dopoldan na sadju ali yelenjavi, vmes vedno mleko, yvecer pa GH kasica, mleko in spat....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 15:34:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 midva sva pa sedaj bila na terasi, sedaj je pojedel kašico, pa že spi...mama pa kuha naprej...pa RR čekira.. Kaj še ni odprt novi del? se jim/nam ne ljubi pisat,da ni treba seznama prestavljat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 16:29:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps se jim/nam ne ljubi pisat,da ni treba seznama prestavljat kak veš..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 16:54:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps Najaa,sprav se za šporhert A zdej me pa tuki loviš? od mene se poslaoviš,potem pa drugje po netu laufaš Sem te ubogala in skuhala. Pol pa zalegla za skoraj 3 ure.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 16:54:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 seznam je pa spet taaaak dolg! A vržem ven slike? Prav naj vam bo NE Kaj zdaj? JA al JA?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 16:54:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mi pa nismo okej spali..se je skoz nekaj premetaval, pa cvilil...po moje ga nosek jezi...Pa jaz nič kaj ven ne dobim s tem aspiratorjem? Joj!!! Jaz pa danes kuham zelenjavno juhico..joj, vse živo zelenjavo sem noter nametala... po moje da je luna.. ker Leon se zadnja 2 dni tudi nenormalno obrača in njuri Se strinjam. Nika je že dva dneva sitna ko...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 16:54:42
|
|
|
|
Najaa
|
Kaj, boste še kaj povedale, da odpremo 3.del še preden grem na plažo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 17:21:54
|
|
|
|
|
No pa da vam še na hitro pokažem svoji miški piški
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 18:01:47
|
|
|
|
Najaa
|
cita, pravi lepotički sta.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 18:12:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita, pravi lepotički sta. se popolnoma strinjam!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 18:12:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj, boste še kaj povedale, da odpremo 3.del še preden grem na plažo? mislim, da boš ti že iz plaže, ko bomo e vedno na II. delu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 18:40:06
|
|
|
|
trezika
|
Kaj zdaj?.... vse skup se je ustavlo...tako ne bomo prišle do 3. dela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 6.8.2009 19:42:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Kaj zdaj?.... vse skup se je ustavlo...tako ne bomo prišle do 3. dela nobena noče pisat, ker pol se bo mogo 3.del naret jaz bom danes samo opazovalec..
|
|
|
Klasična glasbaklitiaAli klasočna glasba uspava vašega dojenčka?Da (
36%)
Ne (
21%)
Ne vem (
43%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!