![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 19:19:02
|
|
|
|
Alenka_
|
in pa lep večer vsem!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 19:48:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Sara za pridnost. Pa mamici, da jo je tak lepo uštimala
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 19:56:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sara za pridnost. Pa mamici, da jo je tak lepo uštimala ja..tu pa se kar podpišem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 19:57:29
|
|
|
|
arabela*
|
Tak,imam čas,moj hrani M,A je že v postelji....čakam na en film ob osmih....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 20:08:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja pol nimaš več časa Meni se danes nič ne da, bubika je neka boga Bom verjetno kar poležavala pred TVjem in šla hitro spat, če bo treba dežurat ponoči.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 20:34:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ in pa lep večer vsem! Lep pozdrav tudi tebi... zdej pa počivat, po vseh naporih...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 20:39:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni se danes nič ne da, bubika je neka boga bošček mali...kaj že spančka?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 21:21:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, bubiko je takoj vrglo. Je že v petek popoldan imela neko vročino, ampak včeraj čez dan je bila čisto ok. Pa potem ponoči tudi, spala do jutra. danes pa spet taki neutolažljivi jok, pa poležavanje, zehanje, dremanje, cartanje.... saj mi je lepo, ko se na mene vleže in carta, ampak če bi to kar tak delala... ne pa samo takrat, ko je bolana Aja, pa pojma nimam, kaj ji je vročina v petek ni bila visoka, tudi zbijanje ni bilo potrebno. Danes je sploh ni imela. Pit noče, slini se ful, pa sem videla, da tudi precej sline pogoltne. Je še kar ok, sem ji jabolčni kompot skuhala in ful spasirala. Pa mleko, temu pa se ne odreče . Tak da.... proti moji navadi.... mislim, da so zobki
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 22:06:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tak da.... proti moji navadi.... mislim, da so zobki Zdej bi bil pa res že čas, no...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 22:19:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tak da.... proti moji navadi.... mislim, da so zobki Zdej bi bil pa res že čas, no... se strinjam
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 23:09:17
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tak da.... proti moji navadi.... mislim, da so zobki včeraj je bila ena punčka na rd, stara eno leto, pa je imela samo en zobek...tak da...kar lepo počasi. ma, saj pri prvih 8 ni problem...potem pa se začnejo težave z zobki, vročina.... no, vsaj pri nas. mogoče bubiki že štirke rastejo?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 23:32:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sara za pridnost. Pa mamici, da jo je tak lepo uštimala ja..tu pa se kar podpišem pa jaz tud
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 23:33:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tak da.... proti moji navadi.... mislim, da so zobki Zdej bi bil pa res že čas, no... naš je tud še brez....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 5.7.2009 23:35:53
|
|
|
|
gold fish
|
...eh, spet imam monologe..... ...grem počasi.... jutri bo pestro.....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 0:07:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Uf Petra..... dobra mačka si!!! tu se moram pa še jaz podpisat..... .... nekaj takega imam tud jaz v planu čez kaki mesec dni, če ne kaj prej..... trenutno jih imam pa še do srede hrbta .. težka bo, težka
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 7:19:31
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 7:23:36
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sara za pridnost. Pa mamici, da jo je tak lepo uštimala ja..tu pa se kar podpišem pa jaz tud oooo hvala
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 7:24:19
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dobro jutro dobro jutro tudi od mene vam vsem želim leeeeep dan!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 7:25:31
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Uf Petra..... dobra mačka si!!! tu se moram pa še jaz podpisat..... pa jaz tudi! petra zelo zelo ti paše!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 7:27:03
|
|
|
|
Alenka_
|
si pa res pogumna, da boš iz tako dolgih prešla na kratke! bravo za pogum!!! jaz namreč še nisem tolk daleč... da bi se dejansko ostrigla... pa premišljujem o tem že par mesecev... pa kar odlašam...
< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 6.7.2009 7:29:16 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 7:29:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ si pa res pogumna, da boš iz tako dolgih prešla na kratke! bravo za pogum!!!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 7:31:55
|
|
|
|
Alenka_
|
bubi: za bubiko! če so zobki, naj jo ne matrajo preveč!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 7:37:29
|
|
|
|
arabela*
|
babe...a ve katera,kje bi lahko nabavla velike blazine za na tla...take za če celo sobo,ne tiste majhne....pa ne preveč debele
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 8:02:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe...a ve katera,kje bi lahko nabavla velike blazine za na tla...take za če celo sobo,ne tiste majhne....pa ne preveč debele kake blazine imaš to v mislih? mehke-penaste? Ali v stilu Airex blazine?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 6.7.2009 8:03:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tak da.... proti moji navadi.... mislim, da so zobki včeraj je bila ena punčka na rd, stara eno leto, pa je imela samo en zobek...tak da...kar lepo počasi. ma, saj pri prvih 8 ni problem...potem pa se začnejo težave z zobki, vročina.... no, vsaj pri nas. mogoče bubiki že štirke rastejo? a da bi bile štirke pred enkami? No, vidiš, ima ša 2m časa, da vsaj en zobek pričara drugače pa je spala celo noč moja pupa. Pa fant tudi, tak da
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.