Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 9:06:01
|
|
|
|
pf
|
Jutro Saraya.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 9:21:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
Buon giorno!! PF.... juhuuuuuuuuuuuuuu za skenslane kilograme.... sem že včeraj napisala in potem, ne ven zakaj, nisem oddala, ko sem ugašala računalnik, sem vidla, da imam eno neoddano sporočilo, mi ga pa ni hotelo več oddat... pa se mi ni dalo več pisat... Jaz tudi še kr vztrajam pri moji dieti... prva dva tedna sta šli dve kili dol, zdej v še dveh tednih pa niti gram... ne zastopim. Pa čist nič drugač ne delam. Leda.... a Ela se pa še kr tko zgodaj zbuja? Kriza..... Lara spet spi do 7ih tudi 8ih.... Pri nas je sončku..... bom danes šla malo v Idrijo, nek festival čipke je, upam, da ne bo dežja tam... no pa tudi če bo, bom vzela vse potrebne rekvizite s sabo...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 9:27:00
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Buon giorno!! PF.... juhuuuuuuuuuuuuuu za skenslane kilograme.... sem že včeraj napisala in potem, ne ven zakaj, nisem oddala, ko sem ugašala računalnik, sem vidla, da imam eno neoddano sporočilo, mi ga pa ni hotelo več oddat... pa se mi ni dalo več pisat... Jaz tudi še kr vztrajam pri moji dieti... prva dva tedna sta šli dve kili dol, zdej v še dveh tednih pa niti gram... ne zastopim. Pa čist nič drugač ne delam. Ja juhu, ampak ti povem, da sem včeraj pojedla dobre pol pice zvečer in je danes zjutraj bilo spet več. Naj gre v kišto. Zgleda da res ne smem nič jest zvečer. Rabim še vsaj šest, sedem kg, da bom vsaj približno nekak za videt.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 9:28:09
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pri nas je sončku..... bom danes šla malo v Idrijo, nek festival čipke je, upam, da ne bo dežja tam... no pa tudi če bo, bom vzela vse potrebne rekvizite s sabo... Videti je lepo sonce, tudi jaz upam, da ne bo dežja, da lahko gremo na kak izlet po kosilu. Kosilo danes kuha babica. HB.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 9:42:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ja juhu, ampak ti povem, da sem včeraj pojedla dobre pol pice zvečer in je danes zjutraj bilo spet več. Naj gre v kišto. Zgleda da res ne smem nič jest zvečer. Rabim še vsaj šest, sedem kg, da bom vsaj približno nekak za videt. Ja ma itak da ne smeš..... vsaj, dokler ne prideš do željene teže, ne smeš nič takega jest, kar ne paše v tvojo dieto.... zvečer pa sploh ne, niti potem... ker nimaš kdaj skurit.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 9:48:56
|
|
|
|
pf
|
Spet ne vem kam naj krenemo na izlet.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 9:50:29
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ja ma itak da ne smeš..... vsaj, dokler ne prideš do željene teže, ne smeš nič takega jest, kar ne paše v tvojo dieto.... zvečer pa sploh ne, niti potem... ker nimaš kdaj skurit..... Samo saj veš, včasih se ti zlušta in si misliš pa naj bo. Moj me je nekaj žical s pico in evo sem nasedla. Pa saj me ni silil, ali kaj, ampak sem pač mislila ok naj bo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 9:54:37
|
|
|
|
leda
|
sem vas tok na hitro preletela za prejšnj teden, da mi je čist ušlo: olovija, ma kaj vi maste spet frko pred odhodom na morje? da ni mala ena zapečkarca no, vsekakor upam, da je že ok. sicer pa en stroj se pere, zdej grem pa seznam nujnih opravkov pisat, ki jih bo treba do četrtka opravit...tamali itak vse srečni raziskujeta spet dom: ena svojo sobo, druga dnevno...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 10:41:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Samo saj veš, včasih se ti zlušta in si misliš pa naj bo. Moj me je nekaj žical s pico in evo sem nasedla. Pa saj me ni silil, ali kaj, ampak sem pač mislila ok naj bo. Ja pa kaj pol, če se zlušta?! To nas samo um malo preizkuša...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 11:29:21
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ja pa kaj pol, če se zlušta?! To nas samo um malo preizkuša... Ja vem, ampak moj nažalost včasih tudi popusti.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 11:32:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Spet ne vem kam naj krenemo na izlet. jaz pa vem,kam bi šla,pa časa ni... Kaj pa če greš v dolino vinetu na ribe??
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 11:54:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma dobro, kaj mi tok težijo s to top družinsko ponudbo?! Đizus no....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 12:03:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma dobro, kaj mi tok težijo s to top družinsko ponudbo?! Đizus no.... Meni tudi
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 12:22:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma dobro, kaj mi tok težijo s to top družinsko ponudbo?! Đizus no.... mogoče boš izžrebana.... meni tud full težijo..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 12:56:41
|
|
|
|
meta21
|
Oj! Bom kratka... Sem bla včeraj na dekliščini (in če mene vprašate sta dildo in vibrator isti k..ac )... Preden se poslovim pa samo še... MIJAV! (sem prišla ob 5h zjutraj domov )
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 14:13:31
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ Gloria in Olivija...joooj kolk mi je težko pri srcu ko berem kako sta vajina boščka... naj bo čimprej dobro in naj bosta še naprej pogumna!!! in pa za mamici, ki jima je verjetno najtežje! verjamem, da bi bili z veseljem v njuni koži... da jima ne bi bilo treba skozi to... mislim va vas, da bo kmalu dobro!!! ...hvala ti ...mi smo danes končno po treh dneh spravili mal zelenjavne juhce v sebe z malo meseka ...je pa noč bila v prebujanju in jokanju ....no zdej spančkamo ....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 14:14:16
|
|
|
|
sonček33
|
Gloria, če se vrača apitit, potem gre sigurno na boljše. DRžim pestke za Nika.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 14:16:00
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Oj! Bom kratka... Sem bla včeraj na dekliščini (in če mene vprašate sta dildo in vibrator isti k..ac )... Preden se poslovim pa samo še... MIJAV! (sem prišla ob 5h zjutraj domov ) ..bravo mami ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 14:17:21
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Gloria, če se vrača apitit, potem gre sigurno na boljše. DRžim pestke za Nika. ..o hvala ti ...ja men se tudi zdi da bo kmalu bolje...uf te bolezni šcccccccccccccc....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 14:18:26
|
|
|
|
gloria
|
Lara in Pf bravo za uspešno hujšanje Leda u maš pa zgodnje vstajanje
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 19:33:58
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Oj! Bom kratka... Sem bla včeraj na dekliščini (in če mene vprašate sta dildo in vibrator isti k..ac )... Preden se poslovim pa samo še... MIJAV! (sem prišla ob 5h zjutraj domov ) Ti pa si žurerka ! Edino prav.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 19:38:49
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Oj! Bom kratka... Sem bla včeraj na dekliščini (in če mene vprašate sta dildo in vibrator isti k..ac )... Preden se poslovim pa samo še... MIJAV! (sem prišla ob 5h zjutraj domov )
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 19:44:03
|
|
|
|
pf
|
Bili smo v CE v Cityu. Sem si kupila dve srajci in eno majico malo bolj fensi za v službo, ki se bliža z veliko hitrostjo, pa Lani kaubojke, pa tri bodije z dolgimi, mikico, klobuček. V bistvu je to za jeseni, ampak je bilo ful lepo in vse po 5 € in sem kupila. Pol smo šli pa na streho City-ja, kjer je ati karting vozil, pol pa na ful dolg sprehod, na koncu pa še k omi se cartat. Punce a se tudi vam zdi, da so te trgovine vse preveč klimatizirane? Mašinca ponekod tak piha v trgovini, da je joj.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 21.6.2009 19:49:33
|
|
|
|
petra1978
|
Bravo za 8. del . Prave čveke Meta super za žuranje. Ti si samo privošči. Tisti muc bo pa že odšel Evo, midva z Galom sma spet sama doma. Sem se že začela spraševat kako bo, ko grem jaz nazaj v službo, ker z oba delama nočne. Saj bi se lahko zmenila, da jaz ne bi delala nočnih, samo potem bom pa ful v službi čez dan. To mi pa spet ni. Raje kakšno nočno oddelam in sem potem lahko cel dan z Galom. Boma se morala pač v službah zmenit, da boma kdaj kakšen šiht menjala, da ne boma oba na isti dan v nočni.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?