|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
21.6.2009 9:06:01   
pf
Jutro Saraya.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.6.2009 9:21:33   
Lara Croft
Buon giorno!! user posted image

PF.... juhuuuuuuuuuuuuuu za skenslane kilograme.... sem že včeraj napisala in potem, ne ven zakaj, nisem oddala, ko sem ugašala računalnik, sem vidla, da imam eno neoddano sporočilo, mi ga pa ni hotelo več oddat... pa se mi ni dalo več pisat...

Jaz tudi še kr vztrajam pri moji dieti... prva dva tedna sta šli dve kili dol, zdej v še dveh tednih pa niti gram... ne zastopim. Pa čist nič drugač ne delam.

Leda.... a Ela se pa še kr tko zgodaj zbuja? Kriza..... Lara spet spi do 7ih tudi 8ih....

Pri nas je sončku..... bom danes šla malo v Idrijo, nek festival čipke je, upam, da ne bo dežja tam... no pa tudi če bo, bom vzela vse potrebne rekvizite s sabo...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.6.2009 9:27:00   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Buon giorno!! user posted image

PF.... juhuuuuuuuuuuuuuu za skenslane kilograme.... sem že včeraj napisala in potem, ne ven zakaj, nisem oddala, ko sem ugašala računalnik, sem vidla, da imam eno neoddano sporočilo, mi ga pa ni hotelo več oddat... pa se mi ni dalo več pisat...

Jaz tudi še kr vztrajam pri moji dieti... prva dva tedna sta šli dve kili dol, zdej v še dveh tednih pa niti gram... ne zastopim. Pa čist nič drugač ne delam.

Ja juhu, ampak ti povem, da sem včeraj pojedla dobre pol pice zvečer in je danes zjutraj bilo spet več. Naj gre v kišto. Zgleda da res ne smem nič jest zvečer. Rabim še vsaj šest, sedem kg, da bom vsaj približno nekak za videt.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.6.2009 9:28:09   
pf

Pri nas je sončku..... bom danes šla malo v Idrijo, nek festival čipke je, upam, da ne bo dežja tam... no pa tudi če bo, bom vzela vse potrebne rekvizite s sabo...

Videti je lepo sonce, tudi jaz upam, da ne bo dežja, da lahko gremo na kak izlet po kosilu. Kosilo danes kuha babica. HB.

Neposredna povezava do sporočila: 29
21.6.2009 9:42:11   
Lara Croft
Ja juhu, ampak ti povem, da sem včeraj pojedla dobre pol pice zvečer in je danes zjutraj bilo spet več. Naj gre v kišto. Zgleda da res ne smem nič jest zvečer. Rabim še vsaj šest, sedem kg, da bom vsaj približno nekak za videt.

Ja ma itak da ne smeš..... vsaj, dokler ne prideš do željene teže, ne smeš nič takega jest, kar ne paše v tvojo dieto.... zvečer pa sploh ne, niti potem... ker nimaš kdaj skurit.....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 30
21.6.2009 9:48:56   
pf
Spet ne vem kam naj krenemo na izlet. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.6.2009 9:50:29   
pf

Ja ma itak da ne smeš..... vsaj, dokler ne prideš do željene teže, ne smeš nič takega jest, kar ne paše v tvojo dieto.... zvečer pa sploh ne, niti potem... ker nimaš kdaj skurit.....

Samo saj veš, včasih se ti zlušta in si misliš pa naj bo. Moj me je nekaj žical s pico in evo sem nasedla. Pa saj me ni silil, ali kaj, ampak sem pač mislila ok naj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 32
21.6.2009 9:54:37   
leda
sem vas tok na hitro preletela za prejšnj teden, da mi je čist ušlo: olovija, ma kaj vi maste spet frko pred odhodom na morje? da ni mala ena zapečkarcauser posted image no, vsekakor upam, da je že ok.

sicer pa en stroj se pere, zdej grem pa seznam nujnih opravkov pisat, ki jih bo treba do četrtka opravit...tamali itak vse srečni raziskujeta spet dom: ena svojo sobo, druga dnevno...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 33
21.6.2009 10:41:36   
Lara Croft
Samo saj veš, včasih se ti zlušta in si misliš pa naj bo. Moj me je nekaj žical s pico in evo sem nasedla. Pa saj me ni silil, ali kaj, ampak sem pač mislila ok naj bo.

Ja pa kaj pol, če se zlušta?! To nas samo um malo preizkuša...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 34
21.6.2009 11:29:21   
pf
Ja pa kaj pol, če se zlušta?! To nas samo um malo preizkuša...user posted image

Ja vem, ampak moj nažalost včasih tudi popusti. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 35
21.6.2009 11:32:55   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Spet ne vem kam naj krenemo na izlet. 

jaz pa vem,kam bi šla,pa časa ni...user posted image

Kaj pa če greš v dolino vinetu na ribe??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.6.2009 11:54:08   
Lara Croft
Ma dobro, kaj mi tok težijo s to top družinsko ponudbo?! Đizus no.... 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
21.6.2009 12:03:48   
*bubi*

Meni tudi user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 38
21.6.2009 12:22:32   
arabela*

mogoče boš izžrebana....

meni tud full težijo..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 39
21.6.2009 12:56:41   
meta21
Oj! Bom kratka... Sem bla včeraj na dekliščini (in če mene vprašate sta dildo in vibrator isti k..acuser posted image )... Preden se poslovim pa samo še... MIJAV! (sem prišla ob 5h zjutraj domovuser posted image )

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
21.6.2009 14:10:04   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

Katera je boljša? user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=y-LhyAVzDBI&feature=related  
  http://www.youtube.com/watch?v=1upZz3a-7iM

glasujem za drugo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..jaz tudi user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 41
21.6.2009 14:13:31   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

Gloria in Olivija...joooj kolk mi je težko pri srcu ko berem kako sta vajina user posted image boščka... naj bo čimprej dobro in naj bosta še naprej pogumna!!! user posted image user posted image user posted image in pa user posted image za mamici, ki jima je verjetno najtežje! verjamem, da bi bili z veseljem v njuni koži... da jima ne bi bilo treba skozi to... mislim va vas, da bo kmalu dobro!!!

...hvala ti user posted image ...mi smo danes končno po treh dneh spravili mal zelenjavne juhce v sebe z malo mesekauser posted image ...je pa noč bila v prebujanju in jokanjuuser posted image ....no zdej spančkamouser posted image ....

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 42
21.6.2009 14:14:16   
sonček33
Gloria, če se vrača apitit, potem gre sigurno na boljše. DRžim pestke za Nika.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 43
21.6.2009 14:16:00   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Oj! Bom kratka... Sem bla včeraj na dekliščini (in če mene vprašate sta dildo in vibrator isti k..acuser posted image )... Preden se poslovim pa samo še... MIJAV! (sem prišla ob 5h zjutraj domovuser posted image )

..bravo mami user posted image ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 44
21.6.2009 14:17:21   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Gloria, če se vrača apitit, potem gre sigurno na boljše. DRžim pestke za Nika.

..o hvala ti user posted image ...ja men se tudi zdi da bo kmalu bolje...uf te bolezni šcccccccccccccc....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 45
21.6.2009 14:18:26   
gloria
Lara in Pf bravo za uspešno hujšanje user posted image user posted image
Leda u maš pa zgodnje vstajanjeuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 46
21.6.2009 19:33:58   
Jazzy1

Ti pa si žurerka user posted image ! Edino prav.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 47
21.6.2009 19:38:49   
pf

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 48
21.6.2009 19:44:03   
pf
Bili smo v CE v Cityu. Sem si kupila dve srajci in eno majico malo bolj fensi za v službo, ki se bliža z veliko hitrostjo, pa Lani kaubojke, pa tri bodije z dolgimi, mikico, klobuček. V bistvu je to za jeseni, ampak je bilo ful lepo in vse po 5 € in sem kupila. Pol smo šli pa na streho City-ja, kjer je ati karting vozil, pol pa na ful dolg sprehod, na koncu pa še k omi se cartat.
Punce a se tudi vam zdi, da so te trgovine vse preveč klimatizirane? Mašinca ponekod tak piha v trgovini, da je joj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 49
21.6.2009 19:49:33   
petra1978
Bravo za 8. del user posted image user posted image . Prave čveke user posted image

Meta super za žuranje. Ti si samo privošči. Tisti muc bo pa že odšel user posted image

Evo, midva z Galom sma spet sama doma. Sem se že začela spraševat kako bo, ko grem jaz nazaj v službo, ker z user posted image  oba delama nočne. Saj bi se lahko zmenila, da jaz ne bi delala nočnih, samo potem bom pa ful v službi čez dan. To mi pa spet ni. Raje kakšno nočno oddelam in sem potem lahko cel dan z Galom. Boma se morala pač v službah zmenit, da boma kdaj kakšen šiht menjala, da ne boma oba na isti dan v nočni.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?