Alenka_
|
pf super za uspešno hujšanje!!! in pa lep dan ste prživeli skupaj! ni lepšega kot to! petra1978: upam da se bosta brez problemov zmenila za menjanje šihta! ker to pa res zna bit mal nerodno ja... vsaj dokler ja Gal še majhen, ko pa bo v puberteti vaju bo pa še prosil, da pojdita oba delat ponoči meta: fajn, da si si privoščila babji večer! muck je pa verjetno že odmjavkal tko... vreme ga sračka na veliko in nam je danes prekrižal načrte in ni bilo piknika pa tolk sm se veselila, da bo Sara spet lahko zunaj na travici in raziskovala taščin vrt do zdnje mišje luknje... je pa zadnje dni najino hranjenje postalo prava mora - z vidika čiščenja... jooooj kakšno narediva... prvih nekaj žlic mi še dovoli, da ji nesem v usta nato pa mi vzame žlico (beri vreščanje, če ji je ne dam) in pol pešta hrano med prstki, po obrazu (ker poskuša kej dobit v usta), razmaže po mizici, vrže na tla.... uf! me že zdaj glava boli, ko pomislim na jutrišnje obroke in pa še začela je izražat svojo trmo... prav točno ve kako in kaj, česa ne sme, kaj vžge pri nama, kaj lahko... in tako prav potiho prikobaca k predalom, prime ročaj, me pogleda češ "no mami reci že no, da ne smem", jaz seveda ponavljam "ne Sara, ne smeš", ona se nasmehne in začne z odpiranjem... ko jih zaprem nazaj pa trmarjenje, postane čisto trda in pa rdeča v glavo... itd... mam občutek da čez dan vse kar govorim, govorim "ne, ne, ne, ne, ne,ne tega, ne smeš, ne, ne , ne...." in sm že sama sebi zoprna.... ampak tko pač je... morm težit. sej sm mamica