|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
30.8.2009 15:05:48   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: gloria
...v vrtec gre marca,tko da bo zimo doma....mi je pa zdej žal da smo se tko odločiliuser posted image ....vi štartate ta teden....gdaj začneš delat?....

Zakaj ti je žal?

Mi začnemo v petek, ker bo šele v četrtek cepljen - pa greva v petek samo na obisk.

Jurti začnem z dopustom, dva tedna.

...ful je rad v društvu otrok(ko smo bili v toplicah je brez problema ostajal v klubu za otroke) in nasplošno je rad med vrstniki...pa še to da jaz imam red in se ga držimo pridno že nekaj časa,ko bo pa doma pa vem da ne bo tkouser posted image  ker se že zraven mene ne držijo kaj šele ko me ne bo(primer kosilo ob 13 ob 12,30 se mu pa daje piškoteuser posted image ,jok in sitnarenje se rešuje s hrano)...no upam da bo drugač ko bodo več ur sami....
...jaz sem tudi na dopustu zdej,nekja po 23.09. štartam in se ne veselim najbolj.....ah bo že miniluser posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
30.8.2009 15:13:23   
gloria

Se navezujem na Gloriino vprašanje. Kako boste kaj pripravile praznovanje? Jaz bi nekaj simpl, asmpak zanimivo, da bo fajn za otroke, da ne bo praznovanje za mamice in atije, pa žlahto.

...v ožjem krogu varijanta piknik in torta...na rojstni dan pa gremo mi trije na izlet(še ne vem če toplice,ali zoo)ma nekaj takiga da bo malemu zanimivo pa še sami bomo....se pa tudi sama ubadam z tem vprašanjem ker mi hodijo datumi naskriž(ta vikend in drug vikend beremo)18.09. se pa sestra poroči....otrok ne bo velik ker Nik še nima svojih prijatlov,oziroma ma tiste ko jih mamica določi na kakšni kavici ali pa sprehodkuuser posted image ....

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
30.8.2009 15:17:00   
gloria
...še eno vprašanje...kje bi lahko kupila škatle/zaboje za shranjevanje igrač(po možnosti motiv winnie the pooh)...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
30.8.2009 16:23:58   
Lara Croft

...kaj bote/ste kupile otrokom za prvi rojstni dan user posted image ...

Nič.... ko kaj zagledam in se mi zdi primerno, ji kupim.... recimo včeraj.... user posted image Njej je čisto vseeno, ali dobi 19.9. ali 1.10... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
30.8.2009 17:27:24   
*bubi*

Se navezujem na Gloriino vprašanje. Kako boste kaj pripravile praznovanje? Jaz bi nekaj simpl, asmpak zanimivo, da bo fajn za otroke, da ne bo praznovanje za mamice in atije, pa žlahto.

Čarli, par dni nazaj sem na to temo nekaj pisala.

Če so ti otroci glavno, jim daj plac, pa kakega kužka povabi user posted image  Oz. jim daj torto na tla, pa naj se najejo user posted image

V vsakem primeru bo to za atije in mamice.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
30.8.2009 17:32:40   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Nič.... ko kaj zagledam in se mi zdi primerno, ji kupim.... recimo včeraj.... user posted image Njej je čisto vseeno, ali dobi 19.9. ali 1.10... user posted image

Podobno... sem ji kupila nekaj oblačil kao za rojstni dan, ampak sem že vse oprala in zložila v omaro. Edino eno malenkost moram še najt in zavit, da ji bo bubi dal user posted image

Lara, vseeno mislim, da je fajn, če kako stvar dobi prav z namenom "za rojstni dan". Vidim pri bubiju, me skoz sprašuje, kaj je dobil za kateri praznik. Sploh zdaj mu take stvari povem in pokažem slikice, da ni ljubosumja. Pa darilo za RD je bilo krasno - je kar na škatlo splezal user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
30.8.2009 17:55:15   
Lara Croft
Lara, vseeno mislim, da je fajn, če kako stvar dobi prav z namenom "za rojstni dan".

Ma vidiš... zdej pa razumem in bom prow hmal šla v šoping... Torej za rojstni dan ji bom kupla velike kocke, ker vidim, da se s temi tremi, ki jih ima, zelo zamoti. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
30.8.2009 17:55:59   
Lara Croft
Ma kako me oči srbijo že nekaj dni.... pa to ni za verjet, še nikoli kej tazga.... jst se bojim, da si jih bom še staknila, ko se tko praskam.... 

Neposredna povezava do sporočila: 4883
30.8.2009 18:04:07   
arabela*

sem istega mnenja....tisto "nasilno" obdarovanje mi je čist mimo,drugo je ko že malo zrastejo in komaj čakajo na darilo.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4884
30.8.2009 18:06:34   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Če so ti otroci glavno, jim daj plac, pa kakega kužka povabi user posted image  Oz. jim daj torto na tla, pa naj se najejo user posted image

se tud strinjam....brezveze je nekaj delat,ker v vsakem primeru se še tako mali otrok ne zaveda.narediš samo familiji zadovoljstvo....ne otroku....Mi smo za A....prvi rojstni dan naredili fešto v eni gostilni,povabili vse možno folka.....saj je bilo fajn ampak ne bi več...so se starci zabavali na otrokov račun...dobesednouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
30.8.2009 18:10:45   
arabela*

Lara, vseeno mislim, da je fajn, če kako stvar dobi prav z namenom "za rojstni dan". Vidim pri bubiju, me skoz sprašuje, kaj je dobil za kateri praznik. Sploh zdaj mu take stvari povem in pokažem slikice, da ni ljubosumja. Pa darilo za RD je bilo krasno - je kar na škatlo splezal user posted image

tu pa se ne strinjam...ker potem začne otrok povezovati praznike, oz. rojstne dneve z darili,vedno samo čaka kaj dobi...No..meni osebno to ni všeč..Bomo se obdarovali..vendar ne na določen dan,oz njihov praznik......morda čist kaka malenkost...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
30.8.2009 18:41:54   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

se tud strinjam....brezveze je nekaj delat,ker v vsakem primeru se še tako mali otrok ne zaveda.narediš samo familiji zadovoljstvo....ne otroku....Mi smo za A....prvi rojstni dan naredili fešto v eni gostilni,povabili vse možno folka.....saj je bilo fajn ampak ne bi več...so se starci zabavali na otrokov račun...dobesednouser posted image

Mi bomo povabili samo tiste, ki imajo otroke, nekateri so tudi malo večji, zato mi je pomembno, da bo zanimivo za otroke.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
30.8.2009 18:45:08   
Čarli08

...ful je rad v društvu otrok(ko smo bili v toplicah je brez problema ostajal v klubu za otroke) in nasplošno je rad med vrstniki...pa še to da jaz imam red in se ga držimo pridno že nekaj časa,ko bo pa doma pa vem da ne bo tkouser posted image  ker se že zraven mene ne držijo kaj šele ko me ne bo(primer kosilo ob 13 ob 12,30 se mu pa daje piškoteuser posted image ,jok in sitnarenje se rešuje s hrano)...no upam da bo drugač ko bodo več ur sami....

Razumem. Predvsem babice in dedki so bolj za razvajanje, kot pa za varstvo. Je pa fajn, da kdaj pa kdaj priskočijo na pomoč. Pride prav in njim narediš veselje.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
30.8.2009 18:58:11   
Alenka_
čeeer punce user posted image

tako... dan je okoli, prinesel nam je 7. zobek in Sarin napredek pri hoji user posted image

ju3 pa greva zjutraj na Jesenice h kirurgu... ji bodo odstranili tisti kožni privesek pri ušesku... me že kar malo stiska... baje ji bodo dali eno kratko anastezijo in kak šiv... HB gre tašča z nama, da bo ona šoferka,da bom jaz lahko zadaj, če bi bilo na poti nazaj treba mal pocrkljat Saro. upam da bo vse v redu in da si ne bo preveč praskala obliža, ki ga bo dobila... uh saj bo...

želim vam vsem en lep večer in mirno noč user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
30.8.2009 19:12:10   
*bubi*

Ma kako me oči srbijo že nekaj dni.... pa to ni za verjet, še nikoli kej tazga.... jst se bojim, da si jih bom še staknila, ko se tko praskam.... 

Kaj pa če si na kaj alergična? Še vedno je kak cvetni prah v zraku.

Bubi je imel spomladi prav krvave oči, boleče in srbeče, in sem mu nekaj mesecev dajala protialrgijske kapljice za oči. Sistemsko hb ni rabil. Ima pa dokazano alergijo na cvetni prah trav.

Neposredna povezava do sporočila: 4890
30.8.2009 19:13:26   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Saro. da bi dobro prestala poseg in hitro okrevala.

Ti pa tudi bodi pogumna, Alenka user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
30.8.2009 19:56:19   
Lara Croft
želim vam vsem en lep večer in mirno noč

Vse dobro jutri!

user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
30.8.2009 19:57:21   
Lara Croft
Kaj pa če si na kaj alergična? Še vedno je kak cvetni prah v zraku.

Ne vem, še nikoli nisem bla... porka špinača...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
30.8.2009 20:25:17   
Čarli08
Držim pesti za Saro, da bo vse ok. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4894
31.8.2009 5:18:15   
arabela*
Jutro.....
Mi smo spet celo noč auf......ob treh mi je uspelo malo zaspat..do petih,to pa je tud vse......zdaj pa je naša madam spet auf....zaspana sem,da se mi blede....user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 31.8.2009 5:19:14 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
31.8.2009 5:52:04   
Alenka_
Jutro! evo danes pa jaz kuham kavo user posted image

tudi jaz sem zgodnja... ampak zato, ker jaz ne morm spat... me skrbi za danes za kirurga... pa verjetno za brezzveze, ker pravijo, da je čisto kratek in enostaven poseg.... HVALA VAM ZA PIKAPOKE IN DOBRE ŽELJE!

grem kavo dalje spit... lep dan vsem!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
31.8.2009 5:53:05   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jutro.....
Mi smo spet celo noč auf......ob treh mi je uspelo malo zaspat..do petih,to pa je tud vse......zdaj pa je naša madam spet auf....zaspana sem,da se mi blede....user posted image

user posted image in evo mooooočno kavo za mami: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
31.8.2009 5:53:58   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

user posted image in evo mooooočno kavo za mami: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala......

bom zdaj mojega še za kako uro dala v smeno...če ne bo zaspala.....user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
31.8.2009 7:16:32   
taja1235

Punce dobro jutro,

js sm ze tretji dan v sluzbi...porodniške  konec....podaljsanja porodniske nisem dobila....
razmišljam da bi dala pritozbo..

vam pa povem da je grozno it od doma ko vidis malo strucko ko se nina v svoji psotlci meni grejo kr
solzice ko odhajam....komi cakam uro tri da grem domov k moji pikici...

Lep dan vsem vam

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
31.8.2009 7:43:18   
ključek
jutro.......user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?