Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.8.2009 22:15:36
|
|
|
|
gloria
|
...evo mi nazaj ...mali je tko užival z otroci da smo mal podaljšali....v avtu je zaspal in zdej lepo naprej spančka v pojstli... Pf uživajte na
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.8.2009 22:50:35
|
|
|
|
gloria
|
Mty sem za da se selimo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.8.2009 22:55:58
|
|
|
|
gloria
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.8.2009 23:01:37
|
|
|
|
Čarli08
|
Evo mene spet po enem tednu. Z dopusti smo zaključili, zdaj smo doma in se pripravljamo na nove izzive. Naslednji teden vrtec, pa še bi se kaj našlo. R pa ga je začel sračkat s spanjem.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 7:50:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Ste spet začele malo bolj pisat. Se vidi, da je večinoma konec dopustov na morju. pf, vi pa uživajte, ko si boste še malo privoščili. Saj je prav tako
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 9:56:19
|
|
|
|
arabela*
|
Babike,kaj rabi naša A za v vrtec??Kakšne copatke,pa kaj dajo mamice običajno zraven...kaj za oblečt,preoblečt........pojma nimam??
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 11:20:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Copatke, za preoblečt, dudo, če jo rabi, flaško, če pije iz nje. V pleničkah pa verjetno več ni..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 11:55:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Tak spakirala sem, L spi, kar pomeni, da bi mogla tudi jaz iti počasi, ampak uživam tudi v miru, pa čeprav ne spim, tako da še ne grem kar. Jutri pa morje, sonce, vino in druge zadeve, ki sodijo zraven. uživajteeeeeeeeeee!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 11:57:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babike,kaj rabi naša A za v vrtec??Kakšne copatke,pa kaj dajo mamice običajno zraven...kaj za oblečt,preoblečt........pojma nimam?? mi moramo imeti copatke, kakšen bodi za vsak slučaj, flaško, če pije po njej, duduo, če jo rabi, mogoče kakšno najljubšo igračko.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 11:59:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Mty sem za da se selimo kr hitro strani klofat, pa bomo začele pakirati..........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 12:18:33
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria Mty sem za da se selimo kr hitro strani klofat, pa bomo začele pakirati.......... ...a bomo čakal do 200 al kr 01.09. gremo ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 12:19:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro! Ste spet začele malo bolj pisat. Se vidi, da je večinoma konec dopustov na morju. pf, vi pa uživajte, ko si boste še malo privoščili. Saj je prav tako ..se vidi ja...pa ful je prijavljenih na forumih zadnje dneve....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 12:19:42
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Evo mene spet po enem tednu. Z dopusti smo zaključili, zdaj smo doma in se pripravljamo na nove izzive. Naslednji teden vrtec, pa še bi se kaj našlo. R pa ga je začel sračkat s spanjem. ...pozdravljena...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 12:21:40
|
|
|
|
gloria
|
....dan...evo kosilo še malo pa na mizi,pol pa mali spančkat(mami peglat,ati sesat )...pol gremo pa na motocross dirko pa v čateške na kremšnite...uživajte ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 12:44:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
...a bomo čakal do 200 al kr 01.09. gremo user posted image ... Uradno smo lahko tukaj do 30.9.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 13:13:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babike,kaj rabi naša A za v vrtec??Kakšne copatke,pa kaj dajo mamice običajno zraven...kaj za oblečt,preoblečt........pojma nimam?? Nimate sestanka z vzgojiteljico? Mi ga imamo jutri za bubiko, ampak mislim, da imajo tudi večji, ki gredo 1. v vrtec. Glej, rabi copate in 1x komplet za preoblečt. Daj ji v kak nahrbtnik. Jaz bubijevega kar tam puščam, občasno vzamem domov in prečekiram. Dudo si rekla, da ne rabi več, flaške pa itak ne . Pa tudi če bi - se je treba takoj dogovorit, da je duda za doma, ne za v vrtec. Pri tej starosti bi se znalo zgodit, da bi se ji smejali. Aja, pa naj si nese kako majčkeno igračko zraven, ki ji je pri srcu. Bo mogoče lažje zaspala, če jo bo imela pri sebi. Bubi si Fickota ne nosi več v vrtec, lahko pa si tam izberejo igračko za spanje. Vse ostalo je odvisno od pravil v vrtcu - pri nas si recimo ne smejo vsak dan nosit igrač, samo v petek lahko kaj prinesejo. Zaželene so bile knjigice, da so jim prebrali. Ampak to je ful odvisno od vzgojiteljic in tudi jaz ne vem, kaj bo letos. Tudi za ostale stvari vam bodo povedali na prvem roditeljskem sestanku ali pa kar takoj: mi smo lani morali prinest risalni blok 20 listov (lahko izkoristiš zdaj, ko so akcije, ker septembra bo dražje), paket 100 papirnatih robčkov, zobno ščetko in en paket PVC kozarčkov. Je pa to spet odvisno od vrtca oz. vzgojiteljic.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 13:15:57
|
|
|
|
*bubi*
|
No, jaz sem ti odgovarjala bolj za 2. starostno obdobje.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 13:38:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
Grem njoke mesit.... brez jajca.... brez pa zato, ker tista edina kura, ki jo imam na farmi, ni še pripravljena...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 14:02:15
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Evo mene spet po enem tednu. Z dopusti smo zaključili, zdaj smo doma in se pripravljamo na nove izzive. Naslednji teden vrtec, pa še bi se kaj našlo. R pa ga je začel sračkat s spanjem. ...pozdravljena... Tudi ti. Kako kaj Nik? Gre v vrtec ali bo imel druge vrste varstvo?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 14:05:35
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Grem njoke mesit.... brez jajca.... brez pa zato, ker tista edina kura, ki jo imam na farmi, ni še pripravljena... ja če se pa kačka boji
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 14:41:15
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Evo mene spet po enem tednu. Z dopusti smo zaključili, zdaj smo doma in se pripravljamo na nove izzive. Naslednji teden vrtec, pa še bi se kaj našlo. R pa ga je začel sračkat s spanjem. ...pozdravljena... Tudi ti. Kako kaj Nik? Gre v vrtec ali bo imel druge vrste varstvo? ...Nik podnevi priden,ponoči smo še bolj tko,tko.....ah zgleda da bo šole začel spati ....v vrtec gre marca,tko da bo zimo doma....mi je pa zdej žal da smo se tko odločili ....vi štartate ta teden....gdaj začneš delat?....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 14:45:02
|
|
|
|
gloria
|
...kaj bote/ste kupile otrokom za prvi rojstni dan ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 14:56:57
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...v vrtec gre marca,tko da bo zimo doma....mi je pa zdej žal da smo se tko odločili ....vi štartate ta teden....gdaj začneš delat?.... Zakaj ti je žal? Mi začnemo v petek, ker bo šele v četrtek cepljen - pa greva v petek samo na obisk. Jurti začnem z dopustom, dva tedna.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 14:59:04
|
|
|
|
Čarli08
|
...kaj bote/ste kupile otrokom za prvi rojstni dan ... Dobro vprašanje. Sanja se mi ne. Najbrž kaj lepega za igrat, pa da bo morda kaj veče časa zdržalo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 30.8.2009 15:01:58
|
|
|
|
Čarli08
|
Se navezujem na Gloriino vprašanje. Kako boste kaj pripravile praznovanje? Jaz bi nekaj simpl, asmpak zanimivo, da bo fajn za otroke, da ne bo praznovanje za mamice in atije, pa žlahto.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?