Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.8.2009 19:48:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Še enkrat da vprašam..preden oddam vlogo... Glede na to da bom z drugim tednom brezposelna...ali lahko uveljavljam oprostitev plačila vrtca ali ne?? Aja..vlogo pa moram še ta tedn nest.... Če prav razumem, ti ne veš, ali bi - dala vlogo za znižano plačilo vrtca - dala vlogo za oprostitev plačila vrtca. Zdaj ne vem, kako sta vidva "na papirju". Saj veš, kaj mislim. Odvisno je vse skupaj od celotnih družinskih dohodkov. Mislim pa, da te oprostijo plačila vrtca samo, če prejemaš socialno pomoč. Ti boš zdaj verjetno prijavljena na borzi in ti pripada nadomestilo za brezposelnost . To ti je dohodek. Glej, daj vlogo za znižano plačilo vrtca, trenutno se vpisujejo dohodki iz leta 2007!!!! Zraven pa tam pri drugih okoliščinah napiši, da boš brezposelna. Kot je že fiši napisala. Po mojih izkušnjah jih to ne zanima, dokler nisi čisto brez dohodka, torej tudi brez nadomestila za brezposelnost.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.8.2009 20:06:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Če prav razumem, ti ne veš, ali bi - dala vlogo za znižano plačilo vrtca - dala vlogo za oprostitev plačila vrtca. Zdaj ne vem, kako sta vidva "na papirju". Saj veš, kaj mislim. Odvisno je vse skupaj od celotnih družinskih dohodkov. Mislim pa, da te oprostijo plačila vrtca samo, če prejemaš socialno pomoč. Ti boš zdaj verjetno prijavljena na borzi in ti pripada nadomestilo za brezposelnost . To ti je dohodek. Glej, daj vlogo za znižano plačilo vrtca, trenutno se vpisujejo dohodki iz leta 2007!!!! Zraven pa tam pri drugih okoliščinah napiši, da boš brezposelna. Kot je že fiši napisala. Po mojih izkušnjah jih to ne zanima, dokler nisi čisto brez dohodka, torej tudi brez nadomestila za brezposelnost. ja prav si me razumela,ja.... ravno to me zanima.... jaz sem od 24.8 brez vsakršnegakoli dohodka,ker mi 6 mesecev nič ne pripada....edino kaj dobim je otroški dodatek...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.8.2009 20:58:42
|
|
|
|
*bubi*
|
Ti kar daj vlogo za znižano plačilo. Več pa na ZS.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.8.2009 21:33:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz sem od 24.8 brez vsakršnegakoli dohodka,ker mi 6 mesecev nič ne pripada....edino kaj dobim je otroški dodatek... ...kak 6 mesecev nič ne pripada? A pol pa ja?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.8.2009 21:53:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz sem od 24.8 brez vsakršnegakoli dohodka,ker mi 6 mesecev nič ne pripada....edino kaj dobim je otroški dodatek... ...kak 6 mesecev nič ne pripada? A pol pa ja? ja 6 mesecev ne dobim nič socialne podpore,po šestih mesecih pa lahko že ja.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 7:07:40
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Dobro jutro danes je moj zadni frej "delovni dan" v ponedeljek pa v službo mojga sm odpravila, gre danes službeno v tujino in pride v ponedeljek nazaj otroci še spijo mama pa si je privoščila kavo in računalnik
< Sporočilo je popravil RAČKAPK -- 14.8.2009 7:14:33 >
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 7:09:41
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .mi je to tolk luštno user posted image ....da sem mogla kopirat sem..... Ja res... sem čist solzna pa točno ne vem zakaj...morda zato, ker imam občutek, da sem kaj zamudila, ker nisem bila vse dneve v zadnjih 6 mesecih z njo... Meni ni nič žal, da Lara odrašča, ravno nasprotno... ampak vseeno je bilo to leto tko čarobno,... in nikoli več ne bom imela dojenčka.... Ma sej verjamem, da nam bo še ogromno veselja naredila... Res so lepo naredile In ja, Lara, se strinjam s tabo. Ful je bilo lepo leto in tudi pri nas se ne bo več ponovilo. kaj se ne bo ponovilo? zdej bomo pa čakale na vnukinje in vnuke JUHU
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 7:11:47
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish čarli08....kaj vi ste bili do sedaj na Pagu? Jap ... Uf, dobri ste..... jaz imam 7 dni bivanja drugje do vrh glave in še čez... jaz pa komaj čakam spet drug teden, da si gremo spet malo rit v morje namakat fiši kam pa zdaj šibate? lepo lepo lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 7:17:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
vidim da sm še prezgodnja za vas evo ko pridete na RR pa si tule privoščite čistit stanovanje predno se otroci zbudijo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 7:45:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 8:20:57
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro! Jutro tudi od mene . Čestitke vsem ki praznujete in lep dan ostalim! Mi gremo danes z babico v živalski vrt, no, če ne bo deževalo...nekam čudno mi je danes tole vreme, na napoved se pa itak ne moreš zanesti te dni .
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 8:53:50
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro še od mene! Evo mojadva sem spakirala v avto in poslala k tašči, jaz se grem pa fiziko učit (kaj je meni tega treba ).
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 11:35:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
Imam pa viška: 2,3,4, 7, 10, 13,16. - če gledaš v album in šteješ v smeri urinega kazalca Ima kdo zame četrti magnetek s te slike?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 12:50:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši kam pa zdaj šibate? .... tja, ko smo bli drugič....na all incl. .......paše malo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 12:52:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz sem od 24.8 brez vsakršnegakoli dohodka,ker mi 6 mesecev nič ne pripada....edino kaj dobim je otroški dodatek... ...kak 6 mesecev nič ne pripada? A pol pa ja? ja 6 mesecev ne dobim nič socialne podpore,po šestih mesecih pa lahko že ja..... a na borzi se pa ne moreš prijavit, pa od tam dobit nadomestilo? ...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 12:52:41
|
|
|
|
gold fish
|
aja, pa dober dan
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 12:55:17
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ima kdo zame četrti magnetek s te slike? žal, mi ga nimamo.... bubi, hvala za pošiljko. zdaj nam manjka le še predzadnji iz zgornje slike...če ima kdo viška imam pa za zamenjat 7. in 9. iz zgornje slike, pa še mamuta z oklom, ki ga ni na sliki in še enga, ki ga tut ni na zgornji sliki
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 12:56:00
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... tja, ko smo bli drugič....na all incl. .......paše malo ah, smo ti eni kr fouš...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 12:56:42
|
|
|
|
Olivija*
|
mi danes šibamo na koroško za kak dan.... ati pride danes domov iz bolnice
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 12:57:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... tja, ko smo bli drugič....na all incl. .......paše malo ah, smo ti eni kr fouš... a greš zraven? ..... saj si še na porodniški....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 12:58:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mi danes šibamo na koroško za kak dan.... ati pride danes domov iz bolnice ........ ...to pa za atija
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 13:01:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... tja, ko smo bli drugič....na all incl. .......paše malo ah, smo ti eni kr fouš... eh, jaz sem tud malo fauš moji sestrični, ker gre drug teden v sredo v Grčijo.....jaz bi tud šla...pa še taka hecna cena je, da ne veš al je res al ne ....je pa z ladjo.....pa mi mojga pikeca ni glih gor za vlačit, pa tud jaz ne vem kak bi mi tam bilo.......sem rekla naj vse ful poslika, da si lahko to pol živo predstavljam
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 13:06:45
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Imam pa viška: 2,3,4, 7, 10, 13,16. - če gledaš v album in šteješ v smeri urinega kazalca Ima kdo zame četrti magnetek s te slike? jaz ga mam 3kom.
< Sporočilo je popravil tia -- 14.8.2009 13:07:22 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 13:20:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Imam pa viška: 2,3,4, 7, 10, 13,16. - če gledaš v album in šteješ v smeri urinega kazalca Ima kdo zame četrti magnetek s te slike? jaz ga mam 3kom. pol se še pa jaz priporočam za enega
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 14.8.2009 13:23:14
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Imam pa viška: 2,3,4, 7, 10, 13,16. - če gledaš v album in šteješ v smeri urinega kazalca Ima kdo zame četrti magnetek s te slike? jaz ga mam 3kom. pol se še pa jaz priporočam za enega a rabiš še katerega? bom potem pogledala katerega mam,morem jih po celi hiši skupaj poiskati
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Rezano cvetjeF*R*UKateri cvet vas najbolj razveseli?vrtnica (
39%)
gerbera (
5%)
tulipan (
12%)
orhideja (
24%)
drugo (
10%)
bolj kakor rezano cvetje me razveseli lončnica (
11%)
Število vseh glasov: 207Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!