Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.8.2009 19:54:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj se ti ne da? Kako frišno fotkico nam pokaži V albumu sta dve novi.. Ma nič se mi ne da... ne brat, ne pisat.. Sem dobila magnetek... ti ga boš pa jutri, če bog da... Kaj čem dat na predale, da se ne bojo zapirali do konca? Jih je Lara začela odpirat in ne bi rada, da se uščipne. Ga odpre in z vso silo zapre...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 12.8.2009 19:55:41 >
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.8.2009 19:58:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara, jaz ti vztrajno pošiljam z.s. pa mi vedno brskalnik zapre in tudi med poslanimi sporočili ga ni. Tako da ne vem, ali dobiš ali ne. Niente.... pa mi email napiši... lara_january@yahoo.co.uk
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.8.2009 20:04:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara, jaz ti vztrajno pošiljam z.s. pa mi vedno brskalnik zapre in tudi med poslanimi sporočili ga ni. Tako da ne vem, ali dobiš ali ne. Niente.... pa mi email napiši... lara_january@yahoo.co.uk Marsy... na email sem dobila obvestilo, o zasebnem sporočilu, če grem pogledat v zasebna sporočila pa ni nič... svašta, no... Sem pa kr tam lahko prebrala vsebino.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.8.2009 20:16:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara, jaz ti vztrajno pošiljam z.s. pa mi vedno brskalnik zapre in tudi med poslanimi sporočili ga ni. Tako da ne vem, ali dobiš ali ne. Niente.... pa mi email napiši... lara_january@yahoo.co.uk Marsy... na email sem dobila obvestilo, o zasebnem sporočilu, če grem pogledat v zasebna sporočila pa ni nič... svašta, no... Sem pa kr tam lahko prebrala vsebino. Ja, se jim dogaja
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.8.2009 20:18:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj čem dat na predale, da se ne bojo zapirali do konca? Jih je Lara začela odpirat in ne bi rada, da se uščipne. Ga odpre in z vso silo zapre... Ena možnost je, da onemogočiš tudi odpiranje. Druga možnost pa je tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158983 Ko zaskoči, ne more ne odpret ne zapret.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.8.2009 20:20:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj se ti ne da? Kako frišno fotkico nam pokaži V albumu sta dve novi..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.8.2009 20:39:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ena možnost je, da onemogočiš tudi odpiranje. Bom šla jutri v PIkapolonico in Baby center po nekaj teh zaščit... ampak dva predala pa bi ji pustila, da odpira... naj se zabava... Danes je prvič prišla v kuhinjo in takoj začela s predali...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.8.2009 21:29:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, saj odpiranje predalov je zabavno.... pa zlaganje stvari ven in not. Samo prstki so problem. Sploh v dnevni imamo take predale, da na koncu še malo potegnejo in se zaprejo do konca - ajs prstki.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.8.2009 22:27:54
|
|
|
|
gold fish
|
...nič....vas zapuščam...itak ni nobene...... na jutrišnji dan pred letom dni sem šibala v bolnico..... grem se pripravit
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.8.2009 23:07:56
|
|
|
|
gold fish
|
aja, bubi....spet ne slišiš telefona ...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.8.2009 23:45:20
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...nič....vas zapuščam...itak ni nobene...... na jutrišnji dan pred letom dni sem šibala v bolnico..... grem se pripravit jaz pa sem na današnji dan dobila mojo princesko Leni, ČESTITKE Leni za 4. rojstni dan mami komaj sedaj sem uspela priti na RR pa se tudi poslavljam,slike sledijo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 12.8.2009 23:51:25
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pa še nekaj ... ...mi je to tolk luštno ....da sem mogla kopirat sem..... http://www.ringaraja.net/forum/m_4379298/mpage_1/key_/tm.htm .....prva in druga stran .... res lepo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.8.2009 7:37:32
|
|
|
|
gold fish
|
dobro jutro zaspanke a rabite za lažje prebujanje.... no, danes jaz častim .... ...bo dovolj?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.8.2009 7:38:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia jaz pa sem na današnji dan dobila mojo princesko Leni, ČESTITKE Leni za 4. rojstni dan ČESTITKE LENI
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.8.2009 7:42:43
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.8.2009 7:51:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja, bubi....spet ne slišiš telefona ... O tem, kdo ne sliši telefona, bi se dalo razpravljat Pa dobro jutro vsem
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.8.2009 7:57:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* O tem, kdo ne sliši telefona, bi se dalo razpravljat [image] vibro,pa v žep.....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.8.2009 7:59:29
|
|
|
|
arabela*
|
lepo smo spali......M je bila pridna....A pa itak pride vsako noč v sredino spat... Jaz pa že uživam jutranjo kavico... pol pa hitro na zrak kofetkat.......ni lepšega...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.8.2009 8:15:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* O tem, kdo ne sliši telefona, bi se dalo razpravljat moj je bil v torek nedosegljiv...prazna baterija.... .....včeraj pa zgleda tvoj
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.8.2009 8:16:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* O tem, kdo ne sliši telefona, bi se dalo razpravljat [image] vibro,pa v žep..... .....pri prazni bateriji vibra ne pomaga
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.8.2009 8:19:04
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz tud pijem kavico,pa čakam, da se gospodiča zbudita....gremo še neke stvari kupit...pa še ne vem v katero smer naj krenem al na levo v MB al na desno v A ... ...mislim, da bo kar v levo...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.8.2009 10:11:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
.mi je to tolk luštno user posted image ....da sem mogla kopirat sem..... Ja res... sem čist solzna pa točno ne vem zakaj...morda zato, ker imam občutek, da sem kaj zamudila, ker nisem bila vse dneve v zadnjih 6 mesecih z njo... Meni ni nič žal, da Lara odrašča, ravno nasprotno... ampak vseeno je bilo to leto tko čarobno,... in nikoli več ne bom imela dojenčka.... Ma sej verjamem, da nam bo še ogromno veselja naredila...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 13.8.2009 10:15:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara ..... mi smo nabavili tole: Hvala Gold fish.. ma kaj ku v ikeo ne bom nič hodila... bom šla v pikapolonico pa bom videla, kaj mi bojo tam podturale... Kako preprečite/jih navadite, da ne tikajo nekaj, kar je nevarno??? Če ji nekaj pustim, se ji itak začne zdet kmalu dolgočasno.... danes pa je odkrila terarij, mi pa nočemo, da ga tika... nimam ga kam umaknit, kot ostalo in ni ravno na visokem.
|
nada56 (
81%)
(
19%)
Število vseh glasov: 96Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!