|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
27.7.2009 19:11:05   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
pri nas ni nič kaj rožnato....M je narasla vročina na 38.2...b

user posted image
upam, da bo kmalu bolje.

sicer ne vem, za kak padec gre, a po moje skoraj ne more biti povezave z vročino. saj si rekla, da malo smrka? verjetno kak prehlad...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
27.7.2009 19:37:10   
Alenka_
heeeej punce!

mi smo bili danes spet na naši obali in smo zelo kvalitetno preživeli dan. mi je kr malo hudo, ker se v sredo mojemu dragemu izteče dopust... nam je bilo zdej takoooo fino, da bi rada, da bi se čas kar ustavil...

Saraya: tvoji pikici sta reeees luštkani in čudoviti deklici! in pa user posted image user posted image user posted image za M!

pf in olivija: tudi naša mora obvezno vstajat v posteljici preden zaspi... včasih traja tudi do pol ure, da se ji ne da več in koooončno zaspi. sama se ne uleže nazaj, jo moram jaz položiti... tudi do 10x!!! ampak se mi zdi, da to ne pomeni, da ne bi znala sama zaspat... to je samo do takrat, dokler se sama ne bo znala usest in uležt... do tedaj pa jo midva polagava. ampak to samo podnevi. zvečer zaspi brez sprehajanja po posteljici user posted image

jazzy: dobrodošla nazaj!!! suuuper za podaljšanje in pa user posted image user posted image user posted image za hojo ob stolu!!!

user posted image evo ti ruke stara!!! tudi jaz bom oktobra nevestina priča... pa bova še z ženinovo pričo skupaj naredili govor pred obedom, čuvala bom nevesto in šopek do polnoči, potem pa je to ženinova naloga... pripravila ji bom dekliščino, bila desna roka za vse, kar se bo čez poročni dan zaželela,brala berilo v cerkvi, organizirala bom tudi "fouš nevesto" za takrat, ko ženin zjutraj pride po nevesto na dom... teh raznih "šrang" in takih stvari pri nas ne bo, če pa bo, se bomo šli tako, da bo treba kako foro izvest in ne denarja dajat... šla sem tudi z njo po obleko, čevlje... darilo pa jima bova dala tako, kot potrebujeta: hladilnik, štedilnik in kopalniške omarice... niso ravno tradicionalne naloge ampak take, kot jih onadva želita. bo pa tudi veliko čez sto svatov user posted image ampak še vedno komaj čakam!

to je od mene... zdej pa na kavč in jogurt na ramena user posted image

lep večer!!!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
27.7.2009 22:10:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Na kopanju je bilo super, lupinica pa tudi prodana. Je denar že v maminem žepu. Juhu. Dobila 120 €. 

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 27.7.2009 22:24:07 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
27.7.2009 22:22:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

user posted image evo ti ruke stara!!! tudi jaz bom oktobra nevestina priča... pa bova še z ženinovo pričo skupaj naredili govor pred obedom, čuvala bom nevesto in šopek do polnoči, potem pa je to ženinova naloga... pripravila ji bom dekliščino, bila desna roka za vse, kar se bo čez poročni dan zaželela,brala berilo v cerkvi, organizirala bom tudi "fouš nevesto" za takrat, ko ženin zjutraj pride po nevesto na dom... teh raznih "šrang" in takih stvari pri nas ne bo, če pa bo, se bomo šli tako, da bo treba kako foro izvest in ne denarja dajat... šla sem tudi z njo po obleko, čevlje... darilo pa jima bova dala tako, kot potrebujeta: hladilnik, štedilnik in kopalniške omarice... niso ravno tradicionalne naloge ampak take, kot jih onadva želita. bo pa tudi veliko čez sto svatov user posted image ampak še vedno komaj čakam!

.....hvala...... vidiš, ti si vsaj na tekočem kako in kaj jaz po moje do zadnjega ne bom vedela nič.... se glih vidimo vsega skupaj max 10x na leto al pa še to ne.... 

....jaz sem od neveste oddaljena 100 km, zato upam, da ne bo kakih velikih predpriprav, pa organiziranja, ker mi zaradi službe ne bo nikak zneslo.  Kar se pa darila tiče je pa tak, da si onadva zdaj rihtata stanovanje in bosta do takrat večino stvari že imela.... no, pa saj še imam čas....mogoče pa spet pride kaj vmesuser posted image  ...........user posted image ....user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
28.7.2009 7:28:16   
Alenka_
DOBRO JUTRO user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
28.7.2009 7:40:25   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

.....hvala...... vidiš, ti si vsaj na tekočem kako in kaj jaz po moje do zadnjega ne bom vedela nič.... se glih vidimo vsega skupaj max 10x na leto al pa še to ne.... 

....jaz sem od neveste oddaljena 100 km, zato upam, da ne bo kakih velikih predpriprav, pa organiziranja, ker mi zaradi službe ne bo nikak zneslo.  Kar se pa darila tiče je pa tak, da si onadva zdaj rihtata stanovanje in bosta do takrat večino stvari že imela.... no, pa saj še imam čas....mogoče pa spet pride kaj vmesuser posted image  ...........user posted image ....user posted image

nevesta je moja sestra in smo oddaljeni 15km... tako da takih problemov nimamo... tudi ona je bila moja priča in se je zelo potrudila zame! pa tudi vse kar se poroke tiče, je meni v tako veselje, da bi še kakšno nalogo sprejela, če bi onadva imela tako željo. pomoje se jaz bolj veselim, kot nevesta user posted image

je pa moja sestra meni za darilo (ker sva prav tako v stanovanju že imela vse) plačala izposojo obleke in mi zrihtala pevce (ona se bolj vrti v tistih krogih) in še kakšno stvar zraven. mi je bilo ful všeč, da je finančno pomagala zraven pri teh začetnih stroških kot pa da bi mi podarila kako vazo ipd, ki mi itak ne bi nič služila (no razen za lovilca prahu user posted image )
mogoče bi pa tudi ti tako probala? vprašaj jo, če tako želi in ti ne bo treba tolikokrat na "organizacijske sestanke"... greš z njo po obleko in ji poveš, da bi jo ti plačala...če si to želi... ali pa da daš malo denarja zraven h končnemu računu za žurko oz. "ohcet"... pa seveda bo tudi razumela, da imaš službo pa še otročke... pa saj sem samo jaz taka, da želim biti povsod zraven in sem se javila za vse te stvari, da jih zrihtam... niso to vse naloge priče... pač toliko pomagaš kot ti čas dopušča!
je nešteto stvari kjer lahko pomagaš tudi na daljavo... vprašaj ju po njunih željah in se boste zmenili kaj lahko storiš za njiju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3081
28.7.2009 7:47:22   
arabela*
jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
28.7.2009 8:16:14   
pf
Dobro jutro.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
28.7.2009 10:15:23   
petra1978
Ojla babike!

Midva sva nazaj iz kratkega dopusta. Bilo je super, bi še kar ostala. Komaj čakam avgust, da spet gremo. Gal je tudi ful užival, edino morje mu ni preveč všeč. Pojma nimam zakaj, ker v bazenu je pa zelo rad. Mogoče mu je bilo malo premrzlo, čeprav je bila temperatura meni super, da se malo ohladiš. Včeraj smo se še z  Bubi skupaj kopali.

V glavnem, zdaj pa spet vse po starem. Sem kar malo otožna user posted image .

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
28.7.2009 11:26:55   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Ojla babike!

Midva sva nazaj iz kratkega dopusta. Bilo je super, bi še kar ostala. Komaj čakam avgust, da spet gremo. Gal je tudi ful užival, edino morje mu ni preveč všeč. Pojma nimam zakaj, ker v bazenu je pa zelo rad. Mogoče mu je bilo malo premrzlo, čeprav je bila temperatura meni super, da se malo ohladiš. Včeraj smo se še z  Bubi skupaj kopali.

lepo,da ste uživali..pa svaka ti čast,da se tako sama tako daleč pelješ......user posted image ...jaz ne bi...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
28.7.2009 11:29:34   
arabela*
Pri nas je stanje tako-tako..
še vedno malo vročine in kašlja...pa revica mi samo pa pa kaže,ko bi rada šla na sprehod..user posted image

Je pa problem,ker mi nič noče spat spet,tako je utrujen ain zmatrana,spat pa nikakor....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
28.7.2009 12:43:32   
pf

Pri nas je stanje tako-tako..
še vedno malo vročine in kašlja...pa revica mi samo pa pa kaže,ko bi rada šla na sprehod..user posted image

Je pa problem,ker mi nič noče spat spet,tako je utrujen ain zmatrana,spat pa nikakor....

Kaj pa misliš, da ji je? Revče malo. Drugače jo pa pelji k P, ker ima že par dni vročino.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
28.7.2009 12:44:39   
pf
Petra lepo, da sta uživala z Galom. Verjetno mu je res premrzla voda bila ali pa se mu zdi prevelik bazen. user posted image Zakaj še nista ostala dalj časa?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
28.7.2009 12:46:17   
Marsy
pf Kaja je imela 'obdobje' tega stanja v postelji in sem mislila, da me bo konc. Ker je stala v postelji ne vem kolikokrat na noč, v trdi temi, zaspat pa je bilo itak problem. Zdej, ko se je pa zgleda že navadila, da stoji in to ni več tako zelo zanimivo (aja, prej je bilo treba še krožit ob robu postelje), pa tega ne počne več. Je pa trajalo sigurno en mesec. 

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
28.7.2009 12:52:42   
Marsy
Tkole, ker nam visoka vročina (ko je bilo blizu 40, sem zbijala s svečko) 3 noči ni padla, nas je dohtar celo sprejel. Kaja ima nekaj citiram: 'v smislu pete ali šeste bolezni'. A to rečejo, če ne vejo, za kaj gre? Ker drugih znakov poleg vročine res nima.

K sreči danes ponoči ni bilo več treba zbijat vročine in je bila bolj mirna noč.

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
28.7.2009 13:27:19   
arabela*
M je 20 minut spala...zdaj pa se že eno uro matra tu v stolčku od zaspanosti ampak ne more.....zmešalo se mi bo od tega,ko nič ne spi....sploh ne razumem kako lahko toloko časa ostaja budna..user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
28.7.2009 13:28:03   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Tkole, ker nam visoka vročina (ko je bilo blizu 40, sem zbijala s svečko) 3 noči ni padla, nas je dohtar celo sprejel. Kaja ima nekaj citiram: 'v smislu pete ali šeste bolezni'. A to rečejo, če ne vejo, za kaj gre? Ker drugih znakov poleg vročine res nima.

K sreči danes ponoči ni bilo več treba zbijat vročine in je bila bolj mirna noč.

pikica mala..upam da mine čimprejuser posted image user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
28.7.2009 13:34:52   
pf

pf Kaja je imela 'obdobje' tega stanja v postelji in sem mislila, da me bo konc. Ker je stala v postelji ne vem kolikokrat na noč, v trdi temi, zaspat pa je bilo itak problem. Zdej, ko se je pa zgleda že navadila, da stoji in to ni več tako zelo zanimivo (aja, prej je bilo treba še krožit ob robu postelje), pa tega ne počne več. Je pa trajalo sigurno en mesec. 

Joj mene joj. En mesec. user posted image Dviguje se en čas že, ampak v postelji na novo.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
28.7.2009 13:35:45   
pf

Tudi Kaja je bolna? Ni luštno, da ima malček vročino, če je že itak pasje zunaj. user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
28.7.2009 13:37:07   
pf

M je 20 minut spala...zdaj pa se že eno uro matra tu v stolčku od zaspanosti ampak ne more.....zmešalo se mi bo od tega,ko nič ne spi....sploh ne razumem kako lahko toloko časa ostaja budna..user posted image

Dobra je res, da zdrži. L je danes spala skoraj dve in pol uri že, vstala pa ob pol sedmih in šla spat ob pol osmih. Pa ob pol štirih, štirih bo že spet koma.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
28.7.2009 15:55:35   
gold fish

lupinica pa tudi prodana. Je denar že v maminem žepu. Juhu. Dobila 120 €. 

...jaz sem pa danes prodala prenosno posteljo......user posted image , od vsega mi je sedaj ostala samo še previjalna podloga BREVI..... ta mi pa še včasih pride v poštev, pol jo bom pa nekomu dala....

Neposredna povezava do sporočila: 3096
28.7.2009 15:58:08   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

lupinica pa tudi prodana. Je denar že v maminem žepu. Juhu. Dobila 120 €. 

...jaz sem pa danes prodala prenosno posteljo......user posted image , od vsega mi je sedaj ostala samo še previjalna podloga BREVI..... ta mi pa še včasih pride v poštev, pol jo bom pa nekomu dala....

Super vidiš, ampak kaj je ne boš več uporabljala? A previjaš ga na postelji? Meni se je začela tak sukat na previjalni, da bom resno razmislila o tem. Zvečer, ko jo skopam ali stuškam jo oblečem, namažen in zrihtam v spalnici na postelji, čez dan pa na previjalni, ampak jo moram z eno roko držat, da mi ne pade dol, ker je prava vrtavka.

Neposredna povezava do sporočila: 3097
28.7.2009 16:05:36   
pf
user posted image imaš mail. 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
28.7.2009 16:40:44   
petra1978
Pf, glede dvigovanja v postelji. Gal je to en čas redno počel in sem ga tudi po 15 x na večer položila. Potem pa ga je to minilo, zdaj pa počne samo še če noče zaspat.

Marsy, pri nas smo tudi preboleli to šesto bolezen. 3 dni vročine, potem pridejo pa pikice po celem telesu, ki po par dnevih izginejo. Za to bolezen je značilno tudi vnetje bezgavk, kar jaz takrat sploh ne bi ugotovila, če mi ne bi P povedala in pokazala. V glavnem nič hujšega, zdravila ni, mine samo. Verjamem pa, da ti je hudo, ko gledaš svojega otroka kako je bolan. Meni je bilo takrat verjetno še huje kot njemu.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
28.7.2009 16:47:34   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Pf, glede dvigovanja v postelji. Gal je to en čas redno počel in sem ga tudi po 15 x na večer položila. Potem pa ga je to minilo, zdaj pa počne samo še če noče zaspat.

naša se nonstop dviguje...

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?