Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ evo ti ruke stara!!! tudi jaz bom oktobra nevestina priča... pa bova še z ženinovo pričo skupaj naredili govor pred obedom, čuvala bom nevesto in šopek do polnoči, potem pa je to ženinova naloga... pripravila ji bom dekliščino, bila desna roka za vse, kar se bo čez poročni dan zaželela,brala berilo v cerkvi, organizirala bom tudi "fouš nevesto" za takrat, ko ženin zjutraj pride po nevesto na dom... teh raznih "šrang" in takih stvari pri nas ne bo, če pa bo, se bomo šli tako, da bo treba kako foro izvest in ne denarja dajat... šla sem tudi z njo po obleko, čevlje... darilo pa jima bova dala tako, kot potrebujeta: hladilnik, štedilnik in kopalniške omarice... niso ravno tradicionalne naloge ampak take, kot jih onadva želita. bo pa tudi veliko čez sto svatov ampak še vedno komaj čakam! .....hvala...... vidiš, ti si vsaj na tekočem kako in kaj jaz po moje do zadnjega ne bom vedela nič.... se glih vidimo vsega skupaj max 10x na leto al pa še to ne.... ....jaz sem od neveste oddaljena 100 km, zato upam, da ne bo kakih velikih predpriprav, pa organiziranja, ker mi zaradi službe ne bo nikak zneslo. Kar se pa darila tiče je pa tak, da si onadva zdaj rihtata stanovanje in bosta do takrat večino stvari že imela.... no, pa saj še imam čas....mogoče pa spet pride kaj vmes ........... .... nevesta je moja sestra in smo oddaljeni 15km... tako da takih problemov nimamo... tudi ona je bila moja priča in se je zelo potrudila zame! pa tudi vse kar se poroke tiče, je meni v tako veselje, da bi še kakšno nalogo sprejela, če bi onadva imela tako željo. pomoje se jaz bolj veselim, kot nevesta je pa moja sestra meni za darilo (ker sva prav tako v stanovanju že imela vse) plačala izposojo obleke in mi zrihtala pevce (ona se bolj vrti v tistih krogih) in še kakšno stvar zraven. mi je bilo ful všeč, da je finančno pomagala zraven pri teh začetnih stroških kot pa da bi mi podarila kako vazo ipd, ki mi itak ne bi nič služila (no razen za lovilca prahu ) mogoče bi pa tudi ti tako probala? vprašaj jo, če tako želi in ti ne bo treba tolikokrat na "organizacijske sestanke"... greš z njo po obleko in ji poveš, da bi jo ti plačala...če si to želi... ali pa da daš malo denarja zraven h končnemu računu za žurko oz. "ohcet"... pa seveda bo tudi razumela, da imaš službo pa še otročke... pa saj sem samo jaz taka, da želim biti povsod zraven in sem se javila za vse te stvari, da jih zrihtam... niso to vse naloge priče... pač toliko pomagaš kot ti čas dopušča! je nešteto stvari kjer lahko pomagaš tudi na daljavo... vprašaj ju po njunih željah in se boste zmenili kaj lahko storiš za njiju