![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:05:46
|
|
|
|
leda
|
leda, welcome back.... javi se tale izdajalski fb čau punce, žal smo nazaj iz hotela s tisočimi zvezdicami. ko sem v enem dnevu odmislila vse civilizacijske vsakdanje nujnosti (me je presenetilo, sem kar komodna gospa drgač) kot so stranišče, voda, elektrika, miza , stoli, smo uživali kot še nikoli na morju. zaliv je čaroben; nekaj natresenih šotorov v borovem gozdičku vsak z lastno plažo in mivkastim zaključkom. čez hrib 20 minut hoda zaspana dalmatinska vasica z dvema gostilnama, eno trgovinico, brez avtov, brez turistom, z enim ribičem, ki je vsako jutro prodajal svoj ulov. kopali smo se, veslali, šnorklali, nabirali školjke, pekli ribe, pa na palice nabodene hrenovke in se totalno družinsko sinhronizirali.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:19:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda kopali smo se, veslali, šnorklali, nabirali školjke, pekli ribe, pa na palice nabodene hrenovke in se totalno družinsko sinhronizirali. džekica....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:20:19
|
|
|
|
petra1978
|
Imam nekaj zahtevkov za prijatelje tu na rr. Kako naj jih potrdim? Enega sem lahko, ker sem imela kljukico ob njem, pri ostalih nimam pa nič.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:27:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ta velikemu vozičku pa se ne odpovem. ...mislim, da ga tam ne rabiš..... Mi smo bili letos prvič s PP, drugič pa s še manjšim Moon-om..... pa ni bilo potrebe po kakem večjem....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:31:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf . Pa prenosna tudi nekaj prostora zavzame. ....pa zakaj morate prenosno posteljo zraven vlačit? .....mi je niti prvič, niti drugič nismo imeli na morju , pa smo čisto fajn spali....pa tud kaj druga ... pri prvem pikecu je sploh nisem imela, pa ni bilo nikoli problema kje al kako bo spal..... ...no, kakor kdo....... zato pa jaz našo že veselo prodajam.... A jo katera rabi?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:33:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Mi še tudi gremo prvi teden v septembru za štiri, pet dni. Čeprav smo letos bili pridni in smo že dvajset dni dopustovali na morju, ampak nam še ni dovolj. Mi bi kar dol ostali. ..... mislim, da smo mi tud še kandidati za tretjič.......... ......tud nam ni nikoli dovolj morja, ....škoda, da ne moreš hiše dat na kolesa pa se kar dol preselit
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:38:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* To pa po pesku ne gre Glede električne ponve pa je res za razmislit ...bubi - gre po pesku, gre......če hočeš seveda električna ponev...to mislita pizza pan..... mi smo imeli to zraven, ko smo bili v Novalji....smo vse not čmradili..... od kotletov, do šmorna, jajc, krompirja, .... ... Pol smo jo pa kar doli pustili......ni bilo 5 min...je že imela novega lastnika
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:40:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa niti mi ni 3 tedne skupaj bit na morju recimo. ooooooooooo, meni pa jeeeeeeeeeee ...može i više
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:41:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ... sem tudi imela tretjega v mislih ......mogoče ti, jaz definitivno več ne......
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:44:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Brez svojega povštra pa sigurno ne grem.. ....tud oni nemški turisti zadnjič pred hotelom, ko so čakali na avtobus so imeli vsak svoj povšter v roki ...so bli prav luškani....eni so še take luškane prevleke gor imeli
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:46:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Drugače pa je polno takih malih stvari.... recimo cet za posodo in gobica Metla upam, da je not, čeprav resno razmišljam o mini sesalcu Pa začimbe - kaj naj zdaj vse vlačim? Eh, sol bo dovolj bubi - ...... pa ti greš na dopust....vprašaj ledo kaj si je nesla tja v divjino ...... pa spomni se tistega njenega stavka (no od kolegice) ...koliko nepotrebnih stvari imamo... ....bo še sigurno kaj placa v avtu ostalo......
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:49:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda leda, welcome back.... javi se tale izdajalski fb čau punce, žal smo nazaj iz hotela s tisočimi zvezdicami. ko sem v enem dnevu odmislila vse civilizacijske vsakdanje nujnosti (me je presenetilo, sem kar komodna gospa drgač) kot so stranišče, voda, elektrika, miza , stoli, smo uživali kot še nikoli na morju. zaliv je čaroben; nekaj natresenih šotorov v borovem gozdičku vsak z lastno plažo in mivkastim zaključkom. čez hrib 20 minut hoda zaspana dalmatinska vasica z dvema gostilnama, eno trgovinico, brez avtov, brez turistom, z enim ribičem, ki je vsako jutro prodajal svoj ulov. kopali smo se, veslali, šnorklali, nabirali školjke, pekli ribe, pa na palice nabodene hrenovke in se totalno družinsko sinhronizirali. o, leda ...pozdravljena..... ...bubi...vidiš...o tem sem ti pisala....pa kot ponavadi sproti odgovarjala
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:49:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: leda kopali smo se, veslali, šnorklali, nabirali školjke, pekli ribe, pa na palice nabodene hrenovke in se totalno družinsko sinhronizirali. džekica.... ...se še kar tu podpišem....... joj, bi šla.......
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:50:45
|
|
|
|
gloria
|
...čer...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:51:36
|
|
|
|
gold fish
|
...zakaj, pa mi ne poveste, da imam ...spet...monologe.... ...eh, grem... bubi...a mi lahko pošlješ na mail, če imaš kaki link od apartmaja...... mi bi tud šli kaj na Rab....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:51:48
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria Kahlo pozdravljena.....boš vidla da bo vse ok....in nehaj se takoj obremenjevati z otroci ki kao že vse obvladajo...pa saj veš ko smo se takrat po ZS pogovarjale in bile vse panične je meni ful pomagalo da sem nehala sama sebe morit kaj vse drugi znajo.....Ronja bo vse dohitela, pa kaj če mal kasneje.....za podaljšanje porodniške pa upam da ti uspe .... ....... gloria - se strinjam....... tud jaz tisti kao..jemljem z rezervo... ... ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:52:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...čer... čer
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:52:40
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO gloria....saj maš prav, samo....me vseeno malo skrbi, ta njena nezainteresiranost pr postavljanju na noge jah če mi podaljšajo bom zelo vesela, če pa mi ne.....pa tud vredu.....ne bom nič zalostna .... no, sem prej odgovorila, kot to prebrala ... ..glede nezainteresiranosti pa se ne sekiaj...je več takih ..ja res je ...evo ti ruke stara ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:53:05
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...čer... čer ...ja čaki da pročitam
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:53:14
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubika ful malo pije, je bil že bubi tak. Se ne sekiram, dokler lula Ji pa dajem tudi po žlički, to ji je zanimivo. Pa še vedno je tako, da vodo/čaj popije samo, če je rahlo pogreto. Lovro je tudi bolj malo pil dokler ga nisem naučila po slamici pit. Zdaj pa spije pol litra na dan. Plenice pa kar razpadajo
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:53:40
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Evo, to je naša Gaja: Pozdravčke! ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...lubika mala, kaki cukrček.... ..ampak res ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:54:20
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce a se vam zdi drago, da prodajam lupinico maxi cosi cabriofix z isofixom za 120 €? Mislim ful me kličejo in vsi bi cenkali. Ja sam isofix pride 140 €. Pa če ima dežno prevleko me je ena spraševala. Valjda, da jo ima, če jo kupiš. mogoče zato, ker jo jaz podarim zraven ..jaz sem jo tudi ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:55:08
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Tak se počutim sama sebi odveč s to povito roko, da je joj. Mi gre na živce. ...ti verjamem...dobra si res da si zdržala ...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:56:11
|
|
|
|
gold fish
|
..naš pikec pa si je kar sam delo našel...ta mlajšega mislim.... ...ima na pomivalnem stroju te ice age magnetke gor...pol jih pa dol jemlje in nazaj gor daje... bom ga probala jutri v tisti pravi pozi ujet... ...pol pa ta velikemu vzame kako ledo karto...pa tud tiste gor daje.......samo revček še ne ve, da niso magnetne, pol se pa tak jezi zraven, ko nočejo gor ostat
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 20.7.2009 22:57:25
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Čer. Vas na brzino pozdravim. Bubi, kdaj greste na Rab? Ravno razmišljam, da bi z Galom šla sama dol od nedelje do torka, ker je sestrična doli in imajo ful velik apartma in prostora še za nas. Moj noče it zraven, ker v ful sezoni noče prosit za prost dan v službi. Kak sem jezna včasih zaradi tega . Če pa je ob doma pa ga iz službe kličejo če bi lahko prišel delat, ker se je ne vem kaj že zgodilo, potem pa ni problem. Mah, kaj vam čem razlagat, v glavnem danes sen že cel dan huda kot ris. Samo me zanima, al rabim za prestop meje osebno za Gala al je rojstni list dovolj? Ker drugače moram še it jutri na brzino osebno zrihtat. ...smo že dve....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.