|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
15.7.2009 8:36:45   
Olivija*
jutro!

mi imamo pa spet dojenčka user posted image user posted image user posted image
včeraj se je zbudila ob pol dveh ponoči, danes že ob enih in štirihuser posted image ... tega že od prvega meseca dalje nisem doživela....

presneto zobovje!

do sem je šlo vse gladko,
user posted image
zdaj pa tak cirkus. baje štirice izraščajo 3 mesece.... mi smo pa šele prvi mesec dali skozi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
15.7.2009 8:42:02   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

jutro!

mi imamo pa spet dojenčka user posted image user posted image user posted image
včeraj se je zbudila ob pol dveh ponoči, danes že ob enih in štirihuser posted image ... tega že od prvega meseca dalje nisem doživela....

presneto zobovje!

...mislim, da ga imamo pri nas tud..... najprej smo rabili več kot 2 uri, da je zaspal, pol pa ponoči nonstop neko jokcanje....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
15.7.2009 8:42:17   
gold fish
aja, pa dobro jutro....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
15.7.2009 8:43:19   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja, glede tega, kaj bi ti raje, pa je tako, da oni itak pridobijo info po uradni dolžnosti.

Edino to je fora, da če ti vpišeš, ti lahko iste dohodke 2x štejejo. Oni ne preverjajo rutinsko, kaj si vpisala, samo še dodajo user posted image

Ja, priznam, ful smotano je to. Bi bilo bolj easy, da dohodninsko odločbo dobijo po U.D., pa bi imeli mi mir s tem.

včasih je bilo tak, da si dohodninski list dal zraven, pa nič vpisoval.....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
15.7.2009 8:59:57   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

bubi kak misliš to...oni še prištejejo porodniško....to je dejansko tista šifra 1108.... a to oni sami prištejejo.... včasih ni blo tak......  si moral vse sam napisat, nič niso dopisovali.....

ma jaz pojma nimam .....
mi je na csd kazala v računalniku tiste cifre,pa buljim v njih ko tele v nova vrata....nisem pa imela papirjev od dohodnine doma.....
Se ji je cifra brez vpisane porodniške zlo mala zdela...user posted image ..pol pa sem šla doma računat in sem tisto čudo od porodniške zraven prištela k manjkajočim podatkom iz lista poslanega iz firme...in je nekje štimalo......Nisva mogle najt rešitve...ker tud če bi na durs klicala,ne bi vedeli pravih podatkov...ker je na odločbo poddan ugovor......svašta.....bomo vidli,kolk bom dobila....pa bomo potem naprej svirali....itak pa,ko se na zavod prijaviš,če se....podaš nove podatke in gre na novo....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
15.7.2009 9:01:34   
arabela*
Mi pa kar bolje že par dni spimo....imamo novo mleko in sicer bebivito z žiti..nočno formulo..pa spimo v primerjavi od prej super in dalje...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
15.7.2009 9:08:59   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
Mi pa kar bolje že par dni spimo....

zgleda smo zamenjali.user posted image user posted image user posted image .. pa glih zdaj, ko bo morala mami počasi v službo user posted image

mene ta prehod kar malo skrbi, ker naša punca ni navajena drugih ljudi. najprej vsi po vrsti obljubljajo, kako jo bojo brez problema merkali, ko je pa priložnost, se pa potuhnejo. do sedaj je bila parkrat po max 1 uro pri tašči (brez mene ali očija)...

alergična sem na prazne obljube!

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 15.7.2009 9:09:16 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
15.7.2009 9:12:37   
arabela*

kaj ne gre v vrtec?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
15.7.2009 9:21:30   
arabela*
naša frkljica pa se je včeraj kopala v bazenčku....kak je uživala..brcala...st ase skupaj s tavečjo igrale notri...danes pa jima bom naredila popoldan..user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
15.7.2009 11:14:15   
*bubi*

do sem je šlo vse gladko,
user posted image
zdaj pa tak cirkus. baje štirice izraščajo 3 mesece.... mi smo pa šele prvi mesec dali skozi user posted image

Joj, kaka lušna slikica. Pa 8 zobkov user posted image

Pri bubiju sploh vedela nisem, kdaj so mu štirke zrasle. Petke pa so sploh bile presenečenje. Naenkrat je imel polna usta user posted image

Je pa res, da se je on itak zbujal ponoči, pa zaradi zobov ali kar tako user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
15.7.2009 11:18:35   
gold fish

najprej vsi po vrsti obljubljajo, kako jo bojo brez problema merkali, ko je pa priložnost, se pa potuhnejo. do sedaj je bila parkrat po max 1 uro pri tašči (brez mene ali očija)...

olivija  -   evo ti ruke.....

...naš je bil do sedaj samo 1x brez mene, pa še to samo 1 uro, ko sem imela takrat po 6 tednih pregled pri gin.

...tud pri nas se vsi po vrsti potuhnejo, tak da sma se že z mojim menila, da zgleda tekmujejo kdo ga bo manj imel.....    enkrat vem, da jim bo žal.....  

...aja, sva imela letos ravno, ko smo bili bili prvič na morju 10 let poroke..... niti takrat si niso zrajtali, da bi nama dali kako urico fraj.....user posted image  ..... 

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
15.7.2009 11:19:11   
*bubi*
Olivija, kdo bo A. čuval zdaj? Malo je že fajn uvajat.

Jaz bubiko pustim tudi po več ur (izjemoma tudi 3-4 ure) pri babici in dediju. Včasih je tudi bubi zraven, včasih pa je kar sama. V drugi polovici avgusta bomo morali nekako poflikat z varstvom (bubi bo že v vrtcu), potem pa jasli. Tam pa si ne bom mogla privoščit nekega posebno dolgega uvajanja user posted image .

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
15.7.2009 11:20:34   
gold fish
....naše dete je pa zdaj par dni tak tečno, da je joj.....samo nekaj bi bil na rokah, pa kar nekaj plazi po meni, ne morem nardit čisto nič, pol sem pa že čisto user posted image ...

..zdaj je zaspal, pa šibam ...

Neposredna povezava do sporočila: 2488
15.7.2009 11:22:24   
gold fish

Jaz bubiko pustim tudi po več ur (izjemoma tudi 3-4 ure) pri babici in dediju. Včasih je tudi bubi zraven, včasih pa je kar sama. V drugi polovici avgusta bomo morali nekako poflikat z varstvom (bubi bo že v vrtcu), potem pa jasli. Tam pa si ne bom mogla privoščit nekega posebno dolgega uvajanja user posted image .

jaz bi našega tud pustila kdaj za kako urico, ne zato da bi bila fraj, ampak zato, da se malo navadi bit stran od mene....pa ni nobenega kandidata....  no tisti, ki so....eni 2 moji teti...sta pa predaleč....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
15.7.2009 11:54:57   
Olivija*

pri tašči bo eno leto. jaz grem v službo 7.9.
ampak jaz bi rada, da se počasi navadi bit tam po 3, 4 ure, da tudi kdaj tam zaspi... ne pa da bo potem šok, ko bo treba.

no, saj mogoče malo preveč kompliciram....
saj s taščo se vidimo skoraj vsak dan, sem se že toliko disciplinirala, da jo večkrat peljem tja dopoldne. ampak to nima haska, če sem jaz zraven ves čas!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
15.7.2009 11:55:37   
Olivija*
naša frkljica pa se je včeraj kopala v bazenčku....kak je uživala..brcala...st ase skupaj s tavečjo igrale notri...danes pa jima bom naredila popoldan..user posted image

naša se bo tudi danes popoldne, če bo vreme.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
15.7.2009 11:56:30   
Olivija*
....naše dete je pa zdaj par dni tak tečno, da je joj.....samo nekaj bi bil na rokah, pa kar nekaj plazi po meni, ne morem nardit čisto nič, pol sem pa že čisto user posted image ...

podopustniški sindrom bi jaz temu rekla user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2492
15.7.2009 11:58:18   
Olivija*
jaz bi našega tud pustila kdaj za kako urico, ne zato da bi bila fraj, ampak zato, da se malo navadi bit stran od mene....pa ni nobenega kandidata....  no tisti, ki so....eni 2 moji teti...sta pa predaleč....

točno tako je pri nas....

saj bi jo peljala k moji mami, a je 100km stran, pa še 2 vnukinji pazi (obe mlajši od 3 let) in verjamem, da ona res ne more priti sem....

Neposredna povezava do sporočila: 2493
15.7.2009 13:39:09   
*bubi*

pri tašči bo eno leto. jaz grem v službo 7.9.
ampak jaz bi rada, da se počasi navadi bit tam po 3, 4 ure, da tudi kdaj tam zaspi... ne pa da bo potem šok, ko bo treba.

Pravilno.
Glej, jaz včasih prepustim mami, da jo da spat, tudi če sem jaz tam. Saj je ne bo čuvala, ampak je že fajn, da je otrok vsaj malo navajen.
Je pa res, da je bubika ful neproblematična.

To se mi je zelo obrestovalo pri bubiju - ni bilo problemov, da je bil pri babici, ko sem bila jaz v bolnici en teden (star je bil dobro leto in pol). Prav tako gre brez problema za 3-4 dni na počitnice.

Pa nič z namenom, da bi se ga jaz rešila, ampak je to njegova velika želja. Meni je itak dolgčas doma user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
15.7.2009 20:34:23   
petra1978
Čer.

Evo pri nas je tempo 200 na uro tak da rr sploh ne uspem niti prižgat več, kaj šele da bi brala. Ampak danes zvečer pa bom malo z vami user posted image

Moj user posted image  je hiter in radoveden tak da sem non stop za njim. Otrok se sploh ne utrudi. On kar plazi in plazi in se vstaja in vseda in vse ga zanima, samo spanje neuser posted image . No, pa menda da bo enkrat tudi spal tako kot se spi.

Zunaj je super toplo in naš bazen ima 28 stopinj, tak da sma se danes tudi kopala. Je bil tako utrujen da je kar eno uro spal potem.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
15.7.2009 20:47:25   
*bubi*
hahaha, petra. Se mi zdi, da zdaj prihajajo vedno bolj aktivni meseci user posted image

Si boš prav oddahnila, ko boš lahko šla v službo "počivat" user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 15.7.2009 20:48:39 >

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
15.7.2009 21:02:40   
arabela*
čer...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
15.7.2009 22:18:56   
gold fish

čer...

čer....user posted image

....   sem mislila, da je večja aktivnost tu na rr...vsaj pri nas sept. , pa vidim, da ni nič od tega.....

....aja, pri nas je spet neurje, pa toča je tud že padala......držite pesti, da gre mimo....

...čao

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
15.7.2009 22:21:39   
petra1978
....aja, pri nas je spet neurje, pa toča je tud že padala......držite pesti, da gre mimo....

pri nas je pa zdaj začelo tako pihat, bliskat in grmet, da je groza. Toto vreme user posted image . Samo upam da ne bo toče.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

Neposredna povezava do sporočila: 2499
15.7.2009 22:48:42   
Lara Croft
No.... tudi Lara se je začela mal naokoli sprehajat.... rikverc se je naučila lesti... hahaha

Jst sem tko utrujena..... Pol, ko je šla Lara spat, sem figovo marmelado delala... pa še likala.... šraufala pipo dol, ker se je vodni kamen nabral in ni tekla voda.... pa še prej non stop nekaj za delat..... do zdej se mi ni ratalo usest....
Sem mislila it v LJubljano malo v šoping, ma sem bila za kosilo že utrujena pa še skregala sva se z mojim... in me je vse minilo.

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.