oka
|
Zdravo, včeraj smo imeli sejo sveta staršev in ne morem verjet kaj se dogaja v vrtcu XXXX. Vzgojiteljica poliva otroke z mrzlo vodo, jih da spat brez kosila, jih s koprivami po rokah in nogah, otroke zveže, okrog nog, s kolebnico, pozimi je določila enega otroka, v katerega so potem morali vsi otroci metati kepe, otrok ne previja,... groza. Zdaj so jo prestavili v XXXX, povedala pa je pomočnica, ker očitno ni mogla več tega prenašati. To se je dogajalo že lani in nadaljevalo letos, večkrat so rekli ravnateljici, ampak ona nič. In baje je ta vzgojiteljica domačinka, zato nočejo starši obešati na veliki zvon. Vzgojiteljica pa je sedaj na bolniški. ne morem verjet, da se to lahko dogaja Ne vem, jaz tega ne verjamem oz. če priznam nočem verjet. Čudno mi je predvsem to, da nihče od staršev ni nič ugotovil. Pa sej se ja stiske otrok hitro odrazijo na obnašanju. Mislim, v naši skupini so jim samo zamenjali pomočnico, pa je večina otrok imela kar precejšnje težave in spremembo obnašanja..., tako, da bi tako maltretiranje in zlorabljanje otrok šlo skozi brez vidnih posledic? Malo mi je čudno. Pa še nekaj, če je to pomočnica povedala šele ko ni mogla več prenašat, je, oprostite izrazu, čisto isti gnoj kot ta vzgojiteljica. Če je vse to res, bi morala takoj, prvi trenutek, ko je videla tako ravnanje do ravnateljice in zaščititi otroke. Pa strah za službo in ugled gor al pa dol. Madona govora je o otrocih, ki se še ne znajo braniti. Ma ne vem, meni je vse skupaj čudno, zelo.
< Sporočilo je popravil oka -- 19.6.2009 14:24:31 >
|