BarbaraGS -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del (24.6.2009 13:08:13)
|
tanci lepo, da si se javila. Moja znanka ima dojencka (zdaj ima 9m) in so mu ze zgodaj ugotovili, da je alergicen na kravje mleko. Tudi njen ni hotel teh anti alergijskih mlek in nicesar, pa je zato ona ukinila vse VSE kar ima v sebi vsaj malo mleka in ga dojila naprej. Vem da skoro nic ni vec mogla jest. Sam eno vrsto keksov je nasla, pa karamelo si je delala na ognju ker je skoro v vsaki sladkariji mlecni prah ce ne se kaj vec od mleka. Bozica...ja pa bi si mislil, da so ljudje ki delajo z otroci bolj prijazni. Midva sva tudi zdaj srecala eno sestro ki je slisala kak se nasa mala joka pod njenim oknom ker je to bil edini plac s senco, mi pa smo mogli tam cakat in valda ne bom s pregretim otrokom na soncu da mi se soncarico dobi. Ona pa zacne na nas kricat, da naj se umaknemo, da kaj delamo pod njenim oknom in da je to privat posest. Se je moj razjezil (to je bilo na ogledu novega stanovanja), da tu ko stojimo da je plac od vseh, moja mama pa sokirana kak so lahko ljudje taksni ob pogledu na ljudi v stiski. No, pa zvemo da je medicinska sestra. Svasta :) Maksi porocaj kak kaj uvajanje. Nasa se nima 4 mesece ima pa 17 tednov, kar je kao dovolj za zacetek. Pa sej jaz ji dajem sam rizeve kosmice ko se dajejo tudi za refluks. In je cist nora. Danes je kar usta odpirala in zlico vlacila meni iz rok v usta. Ne vem al je tak lacen boscek al pa j je tolk usec. Ker vlect flaske pa noce. No, dam ji tudi dve ploski zlicki in ne vec, da se najprej zelodcek navadi. Kdaj in kako se povecuje doza, da prides do enega obroka? Paparica: jaz imam revijo in knjigo. Revija mi je brezveze. Imam se eno It revijo ki je samo o tem. Knjiga pa je kupljena na paparica.si in pojdite pogledat to stran, je gor tudi forum in kaksni recepti in pomembni odseki iz knjige. Ce ne pa povejte kaj vas zanima iz te knjige pa vam lahko mal povem. V glavnem je samo o zelenjavi in sadju...nic o teh mlecnih kasicah. Aja pa vsaka patronazna, pediater, knjiga in revija govori po svoje :) Katjusa vse naj naj za tvojega atija
|
|
|
|