Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 11:16:52
|
|
|
|
tanci29
|
mihailo kje je to ful je lepo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 11:17:32
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mihailo kje je to ful je lepo V Bijeljini...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 11:47:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mihailo kje je to ful je lepo V Bijeljini... a to je na Hrvaškem?res je full lepo videti po slikah
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 11:52:41
|
|
|
|
MIHAILO
|
V Bosni je to Majchy...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 12:12:20
|
|
|
|
witto
|
Evo mene. Prišli iz pohajanja. matija je malo zaspal,jas sem pa posesala,pobrisala po tleh, dala prat en stroj, in še sem uspela si zamesit testo za ene breskvice. Mihailo, krasen plac, a tam boste imeli kosilo za krst?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 12:13:27
|
|
|
|
witto
|
Barbara,meni tudi še ni prišla tečka,čeprav imam kakšenkrat take čeudne krčke,kot, da bi jo imela za dobit. Bo že
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 12:26:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Evo mene. Prišli iz pohajanja. matija je malo zaspal,jas sem pa posesala,pobrisala po tleh, dala prat en stroj, in še sem uspela si zamesit testo za ene breskvice. Mihailo, krasen plac, a tam boste imeli kosilo za krst? Ja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 12:34:27
|
|
|
|
witto
|
res lepo,bravo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 12:46:52
|
|
|
|
Katjusa
|
ojla punce mene malo.... brala vas nisem..... imam priprave na dopust, ki se nam začne jutri.... v nedeljo gremo na morje do takrat se vam še kej javim.... bomo oravljal zadnje nakupe pa kopat se bomo šli...... pol nas pa do sobote ni in na hitro vse operemo vzamemo šotor in gremo najbrž na blatno jezero al pa nazaj na morje..... bo padla odločitev v zadnjem času Lepo se imejte jst se vam pa vmes kej javim če bom uspela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 12:52:30
|
|
|
|
witto
|
Katjuša uživajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 13:11:35
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Katjuša uživajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 13:34:52
|
|
|
|
Deja
|
Hvala punce za čestitke!!!! Joj ne morem verjet, da je moj lubek star pol leta!!! Joj kak čas beži.... pred pol leta taki čas sem komaj dobila umetne popadke - pol pa se je začelo.... in po 11-ih urah v porodni smo dobili malega škrateka!!! Joj sem full vesela... zdaj me je pa še možek presenetil - je prinesel čokoladno torto, da bomo lažje praznovali Lep pozdrav
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 13:46:26
|
|
|
|
Katjusa
|
Punce a ve že ponudite sveže sedje? jst mu ti pa tam dam da mal breskvico cuza...... pa banano mu dam ampak ostalo pa vse kuham sem pozabla kako je blo pri florjanu sma se mi zdi, da sem jabolko kr naribala in dala za jest
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 13:52:00
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Punce a ve že ponudite sveže sedje? jst mu ti pa tam dam da mal breskvico cuza...... pa banano mu dam ampak ostalo pa vse kuham sem pozabla kako je blo pri florjanu sma se mi zdi, da sem jabolko kr naribala in dala za jest Jst sadja nikol ne kuham. Neli je pri točno štirih mescih, kot prvo gosto hrano dubla nariban jabuk. Kristi še ne dajem sadja, k ji ga bom bo surovo. No, kdaj tud dobi mal za pocuzat al pa tko da je res mejhen košček.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 13:59:59
|
|
|
|
Urša08
|
ojla eto mi smo dopoldan bili na igrišču. Nejc ful užival, Žiga spančkal. Potem sem seveda oba nahranla, pa kosilo skuhala sedaj mam pa mal pavzice. tanci samo da si boljše mihailo čudovita lokacija katjuša jaz mislim da sem Nejcu dajala sveže sadje ker se še spomnim kako je bil nor na nektarino in banano skupaj zmiksano mislim da sem samo pri uvajanju skuhala jabuček potem pa prešaltala na surovo. birdy super da si se oglasila, kako ste kaj? ajvy škoda za stanovanje pa super za dudo, saj bo šlo samo ne obupat pr nam je Nej en mesec govoru da je zgrizu dudo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 14:22:35
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravljene... Sem je jezna k sem klicala pediatrinjo,da se naročiva na posvetovalnico,ker prej je bila odstotna..povem,da se bova še cepili,pogleda datume in reče ooo ste pa prepozni za rotavirus.-..... a bi se krivila,če nebi pred mescem se pogovarjala z sestro ker pediatrinje ni bilo in mi je zagotavljala da bo po 20-setem čist v redu datum,ker sem bila skeptična sem še enkrat klicala in je zopet potrdila..in evo kličem sedaj pa ona še kar trdi pridite v petek se cepit,pediatrinja pa da je prepozno,da mora biti do 24tedna cepljena 2x a sestra razlaga da 1x..pa to so v štali ne pa v zdravstvenem domu vrat bi ji zavila,p*********+*******,naj gre v penzijo,če ni sposobna delat ali pa naj drži goflo,če ne ve kaj govori...in evo zdej mi je pa tok hudo A mislite,da je kriza če otročki niso cepljeni za rotavirus,mah sj vem da je Takoj sem klicala v Velenje in prosila,če se lohka prestavimo tja in pravijo da ja. ............................................................................................................................... Mihailo-ooooooo kok dober plac,si že enkrat pokazala,zlo lepo..to bodo dobre fotke,pa še fotoaparat nov To bo fešta hujš k ohcet sj pravjo da v bosni imajo te običaje dosti bolj močne Komaj čakam fotke. Barbara-Tudi js še nimam menstruacije,zakaj bi to bilo napak? Ajvy-Super za dudko Tančy- to si se znašla.....drugače imaš pa veliko srajc za polikat,teh tudi js ne maram
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 14:24:47
|
|
|
|
SURF
|
O super,sveže sadje je tudi dosti bolj okusno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 14:26:24
|
|
|
|
SURF
|
pičim...Patricija je glih zaspala in to sama ....pride kolegica,pa sestra na obisk...da še malo poglancam LEP DAN.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 14:28:26
|
|
|
|
SURF
|
p.s.-----zemlja nafurana upam,da še to leto nadaljujemo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 14:30:46
|
|
|
|
birdy
|
Surf, Neli je prebolela rota virus in to čist brez težav. Sej tud če cepš lahko dobi rotavirus. Manjša je verjetnost, ampak vseen pa ga lohk dobi.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 14:34:34
|
|
|
|
birdy
|
Drgač smo mi ok, mal delovno zato tud ni časa za RR. Moj bo zdele fušu mal tko da sem do sobote sama. Pa sej Nelči bo šla pol v petek k mojim staršem. Dons se je zgodu čudež... Kristi je sprejela dudo kar je fajn, pa tud čudn. Ubistvu ji jo že več k dva mesca sploh nisem več turila, dons sem pa probala k je zdele popoldne hotla kr z joško v ustih spat in je ratal. Zagrabila dudo in zaspala. Bolš zame, zdele pa tud duda. Misija flaša pa še vedno neuspešna, je super za igrat, za čaj pit al pa vodo al pa sok pa ni dobra, zato je pa žlica al pa od maMI JOŠK
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 14:40:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ŽIGA,TIA,PATRICIJA--->vse naj naj za mini rojstni dan Se podpišem..........
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 14:48:11
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ŽIGA,TIA,PATRICIJA--->vse naj naj za mini rojstni dan Se podpišem.......... jst tudi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 15:09:08
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.....pa si dočakala dopust maksimalno uživajte in ne pozabite fotkiča doma deja......lepo praznujte lepo od možeka da te je presenetil s surf.......katera te zavaja-zdravnica ali sestra? (nisem čisto zastopila ).....ni prav da te tkole zavajajo,se strinjam ......ne sikeraj se,če ne bo cepljena,sploh ni nujno da faše rotavirus ......uživaj v čveku birdy....je Kristi že ok?......veš kaj so kužki že luštni mali medvedki super za dudo si bojo lahko zize malo spočile
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?