Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 8:26:28
|
|
|
|
witto
|
jutro...... ,ma kakšna noč. Matija je bil ponoči tako nemiren,skozi je neki javkal,in stokal, na koncu je ppristal v naši postelji ob 4.45. in zaspal do jutra ,jas sem pa čisto zlomljena. Včeraj sem mu naredila rižolino z jabolkom in banano,je jedel kot veliki Tanci, upam, da si kaj boljše danes? Jas sem imela tak dan v ponedeljek....... . Claud, ,kako je z buško? Grem pit kavico, da se malo zbudim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 8:29:48
|
|
|
|
timy
|
Dobro jutro, kakšen lep dan je zunaj, jaz pa sem še kar tako zaspana. Eva je šla zadremat nazaj, jaz pa pripravljam, da bo vse potem tipi topi in greva na sprehod. Včeraj sem na balkon postavila bazenček. Je totalno uživala, samo potem, ko sem jo dala iz vode pa tako dretje, da me še danes boli glava No, je tako podobno vsak večer, ko gre iz bane. Me zanima, kako bo na morju. Nič, lepo se imejte in uživajte, jaz grem pa še malo kosmati trio (mucka in zajčka) pockrljati, da se ne bodo čutili prikrajšane
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 8:31:02
|
|
|
|
Čebel@
|
dobro jutro! kolumbo......pri vas imate pa res pestro ......kako napreduje ograja?pa terasa? .....ne sikeraj se zaradi pleničk-ko bo pripravljen bo že bil bres-zgleda še ni pripravljen,ali pa se mu ne da še okvarjat s tem da bi ti povedal kdaj ga tišči salt......full je dobra posoda ......kje si že rekla da si jo kupila?cena?imam sklerozo .......super za teraso .......pa mala je pravi cukerček boma.....kje se potepaš? ......lepe mere barbara....baje je normalo da če dojiš da je nimaš piškot....joj si iimela posravo nočko .....upam da današnja boljša urša......a pri vas tudi posrano .....mogoče je res luna kriva-upam ......hvala za kavico baki......kako si?......sem vidla da te ni na seznamu......če bi rada bila mi sporoči vse mere(na prvi strani silahko pogledaš kaj vse opisujemo),pa redno ih moraš frišne sporočat mlea.......super za prespano nočko ........paše a ne sunny.....upam da se kakšno urico odspiš da prideš k sebi mihailo.....jaz si bom zdele tudi čokolino naredila rebeka......berem kok se imate fajn .......40stopinj?.......uživajte v senčki ajvy...jutro.......lepo te je brati ....pridna ker pokomentiraš .......je v soboto žurkica uspela? witto......a ti tudi vsa zalepljena ......mogoče res luna trka naše februarčke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 8:33:36
|
|
|
|
Čebel@
|
no naša nočka lepo prespana ...Hana še spi ......ne vem pa kaj je mojga čohalo sredi noči je neki rogovilil po kuhinji in naju obe zbudil .....sem mu samo rekla da bo on Hani dudo dajal nazaj ker jo je zbudil....no pa ji je enkrat jo moral dati,pa je mala zaspala nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 8:38:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
ajvy vredu sem,pogresam te na forumu ...kako ste vi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 8:40:36
|
|
|
|
Čebel@
|
ŽIGA,TIA,PATRICIJA--->vse naj naj za mini rojstni dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 8:46:06
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ŽIGA,TIA,PATRICIJA--->vse naj naj za mini rojstni dan Tudi od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 8:52:34
|
|
|
|
witto
|
vse najboljše IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ŽIGA,TIA,PATRICIJA--->vse naj naj za mini rojstni dan Tudi od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 8:54:33
|
|
|
|
witto
|
Kje ste čokolinke??? Matija se je zbudil, pa gremo plačat položnice(imamo viška denarja )pa na tržnico po sadje,dokler ni tako vroče.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 9:06:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Kje ste čokolinke??? Matija se je zbudil, pa gremo plačat položnice(imamo viška denarja )pa na tržnico po sadje,dokler ni tako vroče. jaz sem tukaj .....sem glih pojedla čokolino jaz bom šla pa popoldne v trgovino,ker predno se bo Hana zbudila in najedla bo že vroče ko v savni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 9:14:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: witto Kje ste čokolinke??? Matija se je zbudil, pa gremo plačat položnice(imamo viška denarja )pa na tržnico po sadje,dokler ni tako vroče. jaz sem tukaj .....sem glih pojedla čokolino jaz bom šla pa popoldne v trgovino,ker predno se bo Hana zbudila in najedla bo že vroče ko v savni jaz pa tukaj...sem mihaila dojila..zdaj grem cote obesit pa pakirat svari pocasi...vsak dan nekaj spakiram
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 9:22:58
|
|
|
|
tanci29
|
čao 15xsrajca 19,50€ 13x hlače 16,90€ 8,5kg perila 28,05€ skupaj 64,45€.....prinesli so včeraj zvečer vse poštirkano...pa a si ti nor, sem bla ful vesela pa moj tud k je zjutrej spet lohk zbiral kere hlače bo nase dal ...me je pa skor kap k sem vidla kolk kg perila mamo no tako punce še enkrat hvala vsem za vzpodbudne besede...pišuka se počutm čist k ena smotka k tkole jambram ampak mi je pa res koristilo....pa vidim da mamo res vse take dneve sem pa tja.... no tako včeraj smo šli popoldne k eni prijateljici in je blo luštno... claud-upam da bo vse ok tudi s krvjo ajvy-o ti šment, škoda za stanovanje, zakaj ste na napačnem seznamu(nimam pojma kako to poteka) barbara-jest tud še nimam M...prvič sem jo dobila po treh mesecih... kolumbo-uživate...kolk dobre fotke petrap-o bejba je back....luštkane fotke tudi tvoje surf-kaka lepa pupika...joj ti maš tudi pestro ja witto-uživajte na sprehodeku majchy-kako je z drekecom pekecom... urša, piškot- da si le odpočijeta če vama rata čez dan...revčki piškot-a je mož zdaj že ok rebeka-uau kolk fajn da ste takole dopustniški
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 9:23:41
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ŽIGA,TIA,PATRICIJA--->vse naj naj za mini rojstni dan poljubčki tudi od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 9:29:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-kako je z drekecom pekecom... ola.......danes še ni kakala(še spi),samo študiram da ji danes nebi dala GH da vidim če je od tega čeprav baje je normalno da je tak drekec ko začnejo z GH nimam pojma ......ti ttole likanje pa ni drago glede na to koliko cunj je bilo .....pa super da si šla do prijateljice da daš živčke na off
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 9:29:30
|
|
|
|
tanci29
|
mihailo-joj moj erik je bil tudi tak da sem use lahko zraven naredila brez problema...hana pa je malo bolj zahtevna....potem pa še erik ne papca sam in se z njim ponavadi dajem da kaj poje, hana pa se že tuli zraven ker je v stolčku in pol jo moram k sebi vzet, erika mine da bi kej vase dal in jest se spet sekiram da ni nč jedu....potem mora hana jest ampak je čist preveč firbčna če erik okol skače in mora vse vidit kaj on dela, mali pa potem še začne vriskat in pol še ona nič ne poje, tako da je najboljje da smo kar zunaj in šetamo okol....drugače pa je zelo lepo imeti otročke in ja so res največji zaklad ampak včasih te tudi malo zmozgajo.....tako da ti kar v akcijo vse boš zmogla nč te naj ne bo zdaj strah ko jest tukile mal pojambram....mogoče bojo pa tvoji čisto kontra
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 9:31:00
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-kako je z drekecom pekecom... ola.......danes še ni kakala(še spi),samo študiram da ji danes nebi dala GH da vidim če je od tega čeprav baje je normalno da je tak drekec ko začnejo z GH nimam pojma ......ti ttole likanje pa ni drago glede na to koliko cunj je bilo .....pa super da si šla do prijateljice da daš živčke na off veš ko je gosta hrana še ne prebavijo čist in so včasih celi kšči hrane v drekecu...tale zelena glih ne vem ampak kako pa je a je gost al je tekoče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 9:33:17
|
|
|
|
tanci29
|
BALONCHY ČE BO ŠLO VSE PO PLANU SMO SE ODLOČIL IT U SOBOTO V IKEO...A ŠE RABIŠ STOLČEK...SPOROČI
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 9:44:09
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mihailo-joj moj erik je bil tudi tak da sem use lahko zraven naredila brez problema...hana pa je malo bolj zahtevna....potem pa še erik ne papca sam in se z njim ponavadi dajem da kaj poje, hana pa se že tuli zraven ker je v stolčku in pol jo moram k sebi vzet, erika mine da bi kej vase dal in jest se spet sekiram da ni nč jedu....potem mora hana jest ampak je čist preveč firbčna če erik okol skače in mora vse vidit kaj on dela, mali pa potem še začne vriskat in pol še ona nič ne poje, tako da je najboljje da smo kar zunaj in šetamo okol....drugače pa je zelo lepo imeti otročke in ja so res največji zaklad ampak včasih te tudi malo zmozgajo.....tako da ti kar v akcijo vse boš zmogla nč te naj ne bo zdaj strah ko jest tukile mal pojambram....mogoče bojo pa tvoji čisto kontra ja sej te cist zastopim...vcasih je se z enim hudo kaj sele z dvema ...ampak bodi optimist in bo lazje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 9:45:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-kako je z drekecom pekecom... ola.......danes še ni kakala(še spi),samo študiram da ji danes nebi dala GH da vidim če je od tega čeprav baje je normalno da je tak drekec ko začnejo z GH nimam pojma ......ti ttole likanje pa ni drago glede na to koliko cunj je bilo .....pa super da si šla do prijateljice da daš živčke na off veš ko je gosta hrana še ne prebavijo čist in so včasih celi kšči hrane v drekecu...tale zelena glih ne vem ampak kako pa je a je gost al je tekoče gost je........moja sestra mi je rekla da je njen mali imel tudi tak drekec po banani
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 9:53:09
|
|
|
|
tanci29
|
mihailo-tako ja optimist...sej sem sam včasih se morm mal spucat ...ma sem učeri u največjem navalu jeze tuki vse stresla.... majchy-če je gost pomoje ni panike...pri nas je pa redč al pa oranžen, pa še mal broloklija je zraven pa še kej bi se najdlo....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 10:01:36
|
|
|
|
BarbaraGS
|
dobro jutro :) nasa nocka tudi nesprespana. Jaz ne vem kaj je, ampak zadnje case se kar zbuja ponoci. Joj pa tak sem bla vesela prespanih noci. Bo ze...kdaj naj bi prespali celo noc? hehe wishfull thinking :) jap upanje umre zadnje hehe. Punce hvala za potrditev, pol je vse ok ce se nimam M :) po eni strani super, po drugi pa si ves cas mal v strahu. Eh se bo ze uredilo in kot pravi en nas mali prijateljcek: ce ne z leti, pa s tableti hehehehehehe Žiga, Tia, Patricija vse naj naj za obletnico tudi iz nase strani :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 10:03:55
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Jutri pa 4. obletnica poroke. Sploh ne vem kaj bomo. Baje da odvsetujejo it vsepovsod kjer so guzve ljudem z majhnimi otrocki zaradi te gripe, pa ne vem al bom to postevala al pa bova kam sla. Kino se mi lusta, po drugi strani pa nebi rada kaj k nasi mali prinesla... Sej bomo vidli, se en dan je casa :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 10:10:10
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci....hvala si me pomirila barbara......a pri vas ste tudi bolj malo spali......težko je reči kdaj začnejo spati....nekateri še pri 3 letih ne prespijo noči-mah bo že......moj se mi smeje ko kdaj ne spimo in reče zdele vsaj veš kje je,pri 17-tih pa ne boš spala ker ga bo Hana žurala in te bo skrbeli--->pa še prav ima
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 10:13:41
|
|
|
|
MIHAILO
|
Žiga, Tia, Patricija vse naj naj za obletnico...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 22.7.2009 11:09:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
Mi smo pa vceraj klicali za troto za krst in rezervirali smo za kosilo...najprej je en ded palamudil nekaj pol smo pa sefico poklical pa je uredila...je on ded rekel kao ja ce bo plac bom rezerviral zunaj ,ce ne pa notri...torto bomo pa imeli z mihailovo sliko ampak zdj smo ga zjutraj slikala ampak pametnaaaaaaa mamica ne zna slike dat z novega fotoaparata na rac...je treba en cd instalirat pa sem ga in povezem tako kot pise sam mi napise da nekaj ni instalirano in mi po vse zivce pozrlo,moz pa skoz klice a si ze dej tko...on bi itak za sekundo to naredu sam jaz Torta bo nekaj takega kot je ta ,ki ima obliko knjige...http://www.sanmarco-doo.com/index_shell.html Kosilo bo pa tukaj...je full lep kraj,jezero,labodi,restovracija,starinske hiske...lep ambient ,se posebej za slike...uapm da bo vreme lepo...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?