|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgustovke
24.5.2005 11:03:17   
Tiamo
spet bom jaz odprala temo Avgustovke...:bravo::bravo::bravo:

Prišla sem od G, imela sem UZ in po dolgem času sem spet videla mojo :duda:. Pravo malo pozerko si lahko ogledate v albumu Trebuščki po tednih. Na sliki je samo glavica, G mi je rekel da se tak portret zelo redko zgodi in da bo prava mala manekenka. :)-:)-:)-

Težka je cca 1400 g in je že obrnjena. Drugo je vse v najlepšem redu, tako da sem danes v 9nebesa.

Kako ste vi kaj?

Lp Tia74 :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avgustovke
24.5.2005 11:05:55   
tinkamiška
Tia, sem res vesela zate:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avgustovke
24.5.2005 11:17:06   
urši77
:bravo: :bravo: :bravo:
Jaz grem našo :duda: pogledat naslednji teden!Že komaj čakam!
Po moje se naš-a pobalin-ka še ni obrnil-a, vsaj glede na način brcanja in boksanja ne. Nazadje je je prav frajersko sedel-a s prekrižanimi nogicami z ritko še dol.
Bomo videli. Saj ima za obrat še nekaj časa:)

A, ja a imate kak pameten nasvet kako se pripravit do učenja-jutri imam en strašno dolgočasen izpit in vsakič ko se vsedem za knjige začnem razmišljat čisto druge stvari....

LP in uživajte v sončku;)

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avgustovke
24.5.2005 11:36:34   
tulipan
Čudovita slikica! Še malo, pa bo v živo, a ne?
LP!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avgustovke
24.5.2005 11:44:11   
tea01
Tia, res lepa slikica.Čestitam.

Tea01

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avgustovke
24.5.2005 12:16:11   
nanka
Super!
Jaz imam UZ 7.6., tako da bomo videli, kam je dete obrnjeno.

Danes sem zadnji dan v službi, tako da sem :sloncek::sloncek::sloncek: . Od jtri sem na dopustu.

Vse ostalo je bp.

Lp

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avgustovke
24.5.2005 12:43:58   
Teya
joj, kako dobra fotka! :bravo::bravo::bravo:

kako imate te uz-je punce? meni G ni nič rekla, da bi me čakal še kak :(.....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Avgustovke
24.5.2005 13:02:44   
Čičica

Lepe, lepe slikce! :bravo:

Vse avgustovke pišete, kako močno brcajo vaši otročki. A je še katera, ki ima lenuščka v trebuhu? Sama se moram kar fajn skoncentrirat, da kaj začutim, pa še to je nekako v notranjosti in ne na "površju". Zgleda, da brca bolj v mehur. A je to odvisno od tega, kje nosim otročka? :ups:

UZ tam okoli 30 tedna ni več obvezen, odvisno je torej od G ali ti ga naredi ali ne. Vprašaj!

Lep pozdrav!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Avgustovke
24.5.2005 13:04:36   
monči
ful lepa slikica Tia, res je tamala pravi cukrček.:bravo::bravo:

Jaz tudi že prav dolgo nisem imela UZ in si že res želim vidt mojo pikico ali pikca.
Drugače se počutim super, upam da bo do konca tako.
No mogoče sem se mal preveč zredila, kar 10 kg sem pridelala, tko da se morm bolj pazit, zdej je pa res že zadnji čas:)
vsem lep pozdrav in pazie nase in na vaše:duda:

monči in :duda:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Avgustovke
24.5.2005 13:26:17   
hugolina
Res lep slikica :bravo::bravo::bravo: :duda: že ve, kam mora bit obrnjena.
Verjamem, da si v 9nebesa, tudi jaz sem vsakič, ko pridem s pregleda in ko vidim :duda:.
A potem se očitno da dobit slikico tudi tako pozno (od 25.tedna naprej). Ker se do zdaj nisem opogumla:ups: , da bi G rekla za slikco. Pol mi je pa ena znanka rekla, da tam nekje po 25.tednu je :duda: že tako velik, da se nič ne vidi. Očitno se, in to zeeloooo fino.
lp :rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Avgustovke
24.5.2005 13:37:45   
Jessy
:bravo::bravo::bravo: Tia74 :bravo::bravo::bravo:

Pa tako lepega otročička imate! Jaz bi tudi kakšno tako slikco.
Me je včeraj mož vprašal, če bom naslednji teden, ko imam spet pregled, kaj prosila G za kakšno slikco. In bom res rekla, če mi jo spet kakšno natisne, saj mi UZ dela prav na vsakem pregledu. Zdaj pa prav tezko cakam, ko sem videla tako lepo slikco!!!

Pri meni je bil otročiček že pred 3. tedni prav obrnjen in mislim, da se vmes ni nič več obračal, saj je lokacija gibov še vedno ista, kot pred 3. tedni. Kakšnih hudih brc tudi jaz ne čutim, sploh čez dan, ko kaj delam ne, razen včasih v šoli, ko kdaj prekrižam roke na trebuhu, čutim, ko me brcne v roko. Drugače je pa zvečer ta pravi čas za crtanje z :duda: in opažanje brcik.
Mi pa prav zdaj, ko to pišem nekaj trza notri. Ne vem, a kolca al kaj??? Me pa drugače zelo rad boža po mehurju, tako da sem zaradi tega občutka večkrat na WC-ju, pa nič ne priteče ven, le občutek je tak, kot me bo vsak čas razneslo.

Zdaj grem pa spet jest. Danes imam že vse kuhano, ker mi je tašča že včeraj zvečer prinesla zelenjavno mineštro, pa jo bom z velikim veseljem pokonzumirala.

Se še tipkamo!

pa pa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Avgustovke
24.5.2005 20:27:53   
lenika
Uauuuu, kako lepo se to vidi. Super, uživaj in veselo pričakovanje ti želim.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Avgustovke
24.5.2005 21:22:08   
miševi
Tia, super slikca:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Avgustovke
24.5.2005 21:44:10   
Kety
Tia, neverjetno dobra slikca...meni je pa G nazadnje rekla, da se ne bo nic videlo, ce mi stiska in mi je pol ni. Verjetno mi je tudi ne bo, zato bi moj :love: rad sel z mano naslednjic, da bi spet videl :duda:. :)

Ursi, verjamem, da se ti ne da ucit, ker sem jaz na istem. Danes sem sicer odpisala en izpit, pa ne vem kako bo. V ponedeljek imam pa ze naslednjega! :(

Zadnje dni ugotavljam, da me trebuscek tisci in da je postal precej tezek za nosit naokoli. Tudi povecal se mi je v zadnjem tednu ful! Upam, da to pomeni, da je z :duda: vse v najlepsem redu. Naslednji pregled imamo 3.6. in komaj cakam.:bravo:

Se neki me zanima....kako si umivate lase, ce ravno ne greste pod tus?!?!:zmeden: A sem lahko nagnjena v tus kabino in si tako umivam? A ima katera bolj prakticen nasvet?

LP Kety

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Avgustovke
24.5.2005 21:48:29   
Jessy
Jaz si lase kar v lijaku umijem, ker je ravno prav visok, pa še šprica mi ne vse naokoli.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Avgustovke
25.5.2005 7:52:41   
hugolina
Oj! Evo Kety sem ravno izpod tuša, oz. sem si ravno lase umila in to točno tako, kot ti praviš. Za kaj bolj praktičnega ne vem. Se pa poskušam držat čim bolj vzravnano :zmeden2: (če se temu lahko tako reče).
Drugače je pa bolj praktično edino pod prho - se mi zdi :zmeden2:, ampak jaz to ne maram, ker sem navajena lase prat posebej :zmeden:.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Avgustovke
25.5.2005 10:57:54   
nelči
En pozdrav še od mene!

Mene pa nekaj zanima, meni se včasih dogaja, da mi trebuh tako otrdi, da imam občutek kot da mi bo vse ven vtrgalo, kot da mi tamali sili ven iz trebuha ... ne vem, tak zelo čuden in kar neprijeten občutek :zmeden2: In takrat se ponavadi fizično kar utrujeno in slabo počutim. Čez kratek čas sicer popusti. Kaj bi naj to pomenilo?? Kaj se to dogaja še kateri?

LP, Nelči 29T

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?