Jessy -> Avgustovke (24.5.2005 13:37:45)
|
:bravo::bravo::bravo: Tia74 :bravo::bravo::bravo: Pa tako lepega otročička imate! Jaz bi tudi kakšno tako slikco. Me je včeraj mož vprašal, če bom naslednji teden, ko imam spet pregled, kaj prosila G za kakšno slikco. In bom res rekla, če mi jo spet kakšno natisne, saj mi UZ dela prav na vsakem pregledu. Zdaj pa prav tezko cakam, ko sem videla tako lepo slikco!!! Pri meni je bil otročiček že pred 3. tedni prav obrnjen in mislim, da se vmes ni nič več obračal, saj je lokacija gibov še vedno ista, kot pred 3. tedni. Kakšnih hudih brc tudi jaz ne čutim, sploh čez dan, ko kaj delam ne, razen včasih v šoli, ko kdaj prekrižam roke na trebuhu, čutim, ko me brcne v roko. Drugače je pa zvečer ta pravi čas za crtanje z :duda: in opažanje brcik. Mi pa prav zdaj, ko to pišem nekaj trza notri. Ne vem, a kolca al kaj??? Me pa drugače zelo rad boža po mehurju, tako da sem zaradi tega občutka večkrat na WC-ju, pa nič ne priteče ven, le občutek je tak, kot me bo vsak čas razneslo. Zdaj grem pa spet jest. Danes imam že vse kuhano, ker mi je tašča že včeraj zvečer prinesla zelenjavno mineštro, pa jo bom z velikim veseljem pokonzumirala. Se še tipkamo! pa pa
|
|
|
|