sazi -> RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo nakazovali (17.5.2010 14:44:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rimonda Imam eno vprašanje glede subvencije...in sicer me zanima, če je kdo v podobni situaciji kot mi! Smo mlada družina, ustrezamo vsem pogojem... starost pod 28 let, otrok 2 leti, kupoprodajna pogodba bila narejena 2009... (kupili parcelo, na kateri je že hiša). Z partnerjem pa imava že eno stanovanje ki je v najini lasti že od leta 2005, vsak po polovico. Sedaj me zanima če se prijavimo na tale razpis, a mislite da bi tole stanovanje kaj oviralo pri dodelitvi?!... A je morda kdo v podobni situaciji? A se je kljub temu prijavil na razpis? Kakšen je bil odgovor? za vse informacije se najlepše zahvaljujem. [image]http://www.podsvojostreho.net/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/image] Odvisno, kako veliko je stanovanje. preberi javni poziv. Nekje piše nekaj na temo ustrezne rešitve stanovanjskega problema - vse to je omejeno s kvadraturami - imaš pa pri najemu menda - koliko veliko stanovanje je za 3-člansko družino primerno. Torej, če imate malo stanovanje, ne bi smelo biti problema in lahko oddaš vlogo. Za prvo reševanje stanovanjskega vprašanja mlade družine se šteje prvi nakup, gradnja, rekonstrukcija, sprememba namembnosti ali tržni najem stanovanja, ce stanovanje ustreza površinskim normativom, ki jih predpisuje 10. clen SZ-1 in ce mlada družina nima v lasti drugega primernega stanovanja.
|
|
|
|