sanelaa -> RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo nakazovali (26.4.2010 8:48:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Meni pa ni jasno tole: preveri tudi pisne navedbe in dokazila oziroma dejstva, da nepremičnina, v kateri trenutno stalno bivajo člani mlade družine, ni v lasti članov te mlade družine (npr. najemna pogodba, sklep o dedovanju, kupoprodajna pogodba, gradbeno dovoljenje, morebitni priložen zemljiškoknjižni izpisek, ki ob vložitvi vloge ne sme biti starejši/a od 30 dni) Torej za stanovanje, ki smo ga kupili leta 2009, ne morem oddati vloge, ker živim v njem in imam tam prijavljen stalni naslov? Ali se to nanaša na najemnike tržnih stanovanj? Naj me, prosim, ena razsvetli [sm=smiley1.gif] Hm, to mene tudi zanima..........tudi mi smo od lani, od 1.septembra uradno lastniki stanovanja.........sicer je na tem naslovu prijavljen samo partner, lastnika sva pa pol pol...............joj, zakaj morajo tako nekaj zakomplicirat.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] DRugače pa je torej rok za oddajo vloge od 3.maja do 22.maja? A velja to samo za tiste ki so prejšnja leta vlogo že oddajali ali za vse, torej tudi za nove prosilce subvencije?
|
|
|
|