Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 26.10.2010 9:52:02
|
|
|
|
HuAnita
|
Mi tudi še nič, pravnomočnost že zdavnaj mimo.... Bo že, če tako piše, da dobimo.... Smo pa tudi UniCredit, jaz sem klicala tja, če je kaj, ampak pravijo, da takoj sprovedejo, pa tudi na e-banki si lahko ogledaš, če ti kaj že gepira (nam še nič ne...) Tako sem lahko ta mesec, ko dobila 1. plačo, jo lahko že od 10. gledala v Čakajočih plačilih.... ampak tu še tega ni, pri subvenciji...
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 26.10.2010 12:33:52
|
|
|
|
lidija***
|
Huanita- eno vprašanje.. Napisala si, da je pri nezaposlenih obdavčljivo?? Jaz sem trenutno brez službe, mož, kot vlagatelj pa jo ima. Kaj to pomeni za nas? Hvala za odgovor!
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 26.10.2010 14:01:16
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Huanita- eno vprašanje.. Napisala si, da je pri nezaposlenih obdavčljivo?? Jaz sem trenutno brez službe, mož, kot vlagatelj pa jo ima. Kaj to pomeni za nas? Kolikor mi je znano, pri tej subvenciji brezposelnost nima nobenega vpliva. Ne vem, na osnovi česa bi naj bila.
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 26.10.2010 21:48:12
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Huanita- eno vprašanje.. Napisala si, da je pri nezaposlenih obdavčljivo?? Jaz sem trenutno brez službe, mož, kot vlagatelj pa jo ima. Kaj to pomeni za nas? Hvala za odgovor! Oj, pisala sem, da je obdavčena subvencija za samozaposlitev. Ta- s Staniv. sklada- ni
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 29.10.2010 14:51:28
|
|
|
|
HuAnita
|
Mi smo jo ravnokar dobili nakazano!!!! Hvala SSRS!!!!!!
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 9.11.2010 12:33:23
|
|
|
|
lidija***
|
...mi pa še čakamo in čakamo.. na odločbo!!
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 15.11.2010 9:03:23
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** ...mi pa še čakamo in čakamo.. na odločbo!! Mi isto...
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 16.11.2010 17:15:11
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** ...mi pa še čakamo in čakamo.. na odločbo!! Mi isto... tudi mi...
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 30.11.2010 14:43:06
|
|
|
|
pinč
|
K je že kdo dobil drugo "rundo" obvestila? Sem že mal nestrpna...
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 1.12.2010 10:14:55
|
|
|
|
lidija***
|
IZVIRNO SPOROČILO: pinč K je že kdo dobil drugo "rundo" obvestila? Sem že mal nestrpna... mi ne, pa ga tudi letos nekako ne pričakujem, ker se bodo kmalu začeli dopusti, pa tudi, če odločba pride denarčki sigurno ne...
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 1.12.2010 14:49:32
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** IZVIRNO SPOROČILO: pinč K je že kdo dobil drugo "rundo" obvestila? Sem že mal nestrpna... mi ne, pa ga tudi letos nekako ne pričakujem, ker se bodo kmalu začeli dopusti, pa tudi, če odločba pride denarčki sigurno ne... se strinjam
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 4.12.2010 11:30:50
|
|
|
|
lunka1
|
NO, MI SMO DANES DOBILI ODLOČBO, DA DOBIMO SUBVENCIJO upam, da ste dobile tudi vse tiste, ki ste bile tako nestrpne kot jaz
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 4.12.2010 12:19:29
|
|
|
|
lidija***
|
Wiii!! odločba je tu
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 4.12.2010 20:41:38
|
|
|
|
pinč
|
Punce SUPER!!! Sem vesela za vas! Mi pa ziher dobimo v ponedeljek Večni optimist
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 8.12.2010 9:43:07
|
|
|
|
lidija***
|
IZVIRNO SPOROČILO: pinč Punce SUPER!!! Sem vesela za vas! Mi pa ziher dobimo v ponedeljek Večni optimist in?? ste dobili?
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 8.12.2010 16:05:03
|
|
|
|
pinč
|
Živjo! Nismo še dobili... Kr neki me skrbi! Kaj pa če ne bomo...obupna sem!!!!
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 10.12.2010 10:09:24
|
|
|
|
lidija***
|
pinč - saj bo. Po moje bi negativni odgovor že dobila.. Je pa butasto to čakanje..
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 11.12.2010 10:48:53
|
|
|
|
ančipomaranči
|
V kolikem času po tistem ko dobiš odločbo je denar nakazan? Hvala za odgovor punce!
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 14.12.2010 9:51:13
|
|
|
|
lidija***
|
IZVIRNO SPOROČILO: ančipomaranči V kolikem času po tistem ko dobiš odločbo je denar nakazan? Hvala za odgovor punce! če pogledaš kako so punce dobivale pri prejšnjih odločbah približno en mesec..
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 23.12.2010 12:41:05
|
|
|
|
valč
|
Ali že kdo ve, kdaj bodo nakazane subvencije za tiste, ki smo prejeli odločbe v začetku decembra??
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 31.12.2010 9:20:36
|
|
|
|
ančipomaranči
|
Mi smo dobili včeraj nakazano. Odločbo smo dobili začetek decembra, denar pa konec decembra.
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 1.1.2011 16:30:32
|
|
|
|
lidija***
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.1.2011 22:01:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 2.1.2011 10:49:35
|
|
|
|
ančipomaranči
|
Ta subvencija ni omejena z leti. Gre za to, da dobiš nekaj denarja za prvo reševanje stanovanjskega problema in to samo enkrat ( ne moreš potem čez 5 let še enkrat dobit, če si kupil novo stanovanje). Mislim da lahko vložiš tudi za nekaj let nazaj,ko si kupil stanovanje. Pa po moje bi blo bolje če oddaš naslednje leto ko bo en član več in je potem dinarčkov več. 300 eurov na člana. Ne vem a se kaj razlikuje glede na višino plač. Mislim da eni prijateljici lani niso hoteli odobrit enega člana več, čeprav je bila skoraj na koncu nosečnosti. Ne spomnim se kdaj je bil lani razpis, nekje spomladi. Moraš kar spremljat, ker v javnosti ni ravno zelo oglaševan. Glej strani Stanovanjskega sklada republike Slovenije. Mogoče že kaj piše.
|
|
|
|
RE: Subvencije za mlade družine - kdaj bodo n... 3.1.2011 10:49:40
|
|
|
|
lidija***
|
HD-pri subvenciji za nakup hiše se šteje mlada družina po starosti otrok. Za prvič, ko daš vlogo mora biti otrok star do šest let. Mi smo jo kupili predlani pa sem letos dobila za dve leti. Mora pa biti vloga popolna, vsi podpisi notarsko uverjeni.. Dohodek na družinskega člana nima veze, mora pa biti zadoščeno kvadraturi npr. za petčlansko družino vsaj 75m2. Vse pa piše na razpisu.. 300 EUR na družinskega člana. Če se v obnovi vloge(naslednje leto) rodi še kakšen otrok, daš drugo leto zraven in se dvigne subvencija za 300 EUR.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?