|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SESTRINO VTIKANJE V...MA V VSE!
17.6.2009 20:18:27   
Teni_
Vsak se vtikuje v nas samo toliko, koliko mu dovolimo. Amen!

To je moj ves komentar. Jaz tega ne dovolim in imamo mir.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.6.2009 9:52:27   
ronja
Preberi si vse odgovore o tem, kako spreobrnit maminega sinčka in jih samo projeciraj na odnos brat-sestra. Niso vedno mame posesivne, lahko so pač tudi sestre.

Sicer pa: če ti je antipatična in ne pride na tvoj rd, bodi vesela, ti ne bo treba gledat nekoga, ki ga ne maraš. Ne drezaj v osje gnezdo, če sama najde nek izgovor, bodi čisto razumevajoča in ji ne najedaj, zakaj je ni.

IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Nekatere smo na brate izredno navezane in se nam zdi , da jih njihove punce nam kradejo. Tudi sama sem bila takšna - s tem, da sem te stvari zadržala za sebe in nisem nikomur nič rekla. me je pa motilo ne začetku ,ker sva bila ves čas midva skupaj potem pa se je naenkrat pojavila ženska s katero je preživel večinoma časa, ki je bil prej namenjen meni.

Ampak kakorkoli pogledam meni to ni normalno.

želva, se strinjam, tudi meni ni - pa imam brata in se super razumeva in jasno, da se potem čas razdeli in da ga dobi punca več, ja, hvalabogu! - ampak jaz sem samo vesela, da ima punco, ki ga osrečuje... Res ne razumem, pa če se še tako trudim. Tudi meni se to zdi patološki odnos. Saj je moj brat, ne pa moški mojega življenja...

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.6.2009 11:29:22   
komarka
v bistvu je to problem tvojega fanta in ne tvoj problem. tebi je smao zal, ker je ob tem vznemirjen in se vidva kregata.

Ko ti bo jasno, da je to njegov problem in da nimaš ti kej narest pa tud kej bit uzaljena.. bo več miru v tebi. Vsesplošnega miru ap ne bo dokler onedva ne razčistita.

Kot so ti ze fajn napisale: povej mu da se ne zeliš prepirat zaradi njegove sestre in da naj se on z njo odgovarja in da mu ti stojiš ob strani. in ko se bo lahko mirno pogovarjal, se pa lahko tudi ogovarjata o tem.

ko ti pride s tem akj je ona rekla ga lepo vprašaj: kaj pa ti misliš o tej zadevi? Kakšno ap je tvoje mnenje? in potem se pogovrajaj o njegovem mnenju ne o sestrinem...

Nekako takos elahko malo ukaneš iz tega kot že rečeno patološkega ali nezdravega odnosa brat-sestra.

Pa to ne pomeni d aju moraš skregat med seboj, samo dejansko bi se moral tvoj jezit nanjo kaj mu tezi stakimi in ne nate in enkrat ji bo moral povedat če bo zele mir.

Aha, js ne bi dla ultimata ona ali jaz. Ona vedno bo, zate se je pa tudi sam odločil. To je ze itak dejstvo samo nejgova sestra tega še ni dojela...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.6.2009 14:01:04   
muška
IZVIRNO SPOROČILO: BOSTINA

In potem je pršu  čs mojga rd, jih lepo povabm..tud sestro..seveda ni časa...in potem jo kličem pa  se ji zahvalim...pol pa kliče njega in se mu joka na tel.

kaj si se ji zahvalila? To, da so vsi prišli, samo ona ne? A v tem primeru si ji rekla hvala?

Ker če je tako, potem se tvoj fant z vso pravico dere na tebe. Tudi jaz bi se!

Neposredna povezava do sporočila: 29
18.6.2009 15:05:36   
amii
Joj, to je hudo, ko se njegova familija spravi proti tebi. A se ne počutiš totalno nemočne? Mislim da so ti dobro svetovale - ignoriraj. Seveda ti bo verjetno vrženo pod nos, da si zvišena in kaj vem kaj, ampak poskusi biti trdna in se ne jezit - oz se zderi v pojšter. Čez čas se bo že umirila ta veštica mlada. 22 let, pa že tako "babje vražja"
Kak znamo biti ženske zlobne ej...........
Upam da vama ne bo zrahljala veze user posted image

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.6.2009 16:25:04   
malajka84
Sej tko je..ignoriram jo že nekaj časa...sm tud že od tašče dobla pod nos..če njej-sestri pa ne znam dober dan rečt..pa se pogovarjat z njo. Ker tam -pri njih dima je ona vsa sladka..tk da...ignoriram...na ven..na notr me pa žre.

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.6.2009 18:07:15   
Anonimen

Sej tko je..ignoriram jo že nekaj časa...sm tud že od tašče dobla pod nos..če njej-sestri pa ne znam dober dan rečt..pa se pogovarjat z njo. Ker tam -pri njih dima je ona vsa sladka..tk da...ignoriram...na ven..na notr me pa žre.

ti samo kimaj. "res je. ne znam." pa "milion dollar smile" si vrž gor na obraz. tud ti imej sladek nasmeh. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 32
18.6.2009 18:07:58   
mika

Ja seveda, s tem daješ občutek, da si ti kriva za tak odnos. Jaz nisem mislila, da jo daš na off. pozdraviš jo menda lahko, ampak ne odgovarjaš fantu na njene izbruhe. z njo pa pogovori, tisti silom prilike, magari o vremenu. Če pa začne težit, se nasmehneš in greš dalje. ne pa razpravljat z njo o teh stvareh.

Poglej...moževa žlahta je vedno našla kakšne čudne, ki niso bile za nikamor. Meni sicer nihče ni upal reč, so pa možu. Ena taka bedarija je npr. bila, da nama ni treba hčerke tako lepo oblačituser posted image . njegova teta je sestrično oblačila pač v neke cunje, jaz svoje hčerke ne bom....hvala bogu ni takšne sile, pa tudi pri njih je ni bilo. Naša pupa je kot dojenček polivala in sem vedno imela min. 3 komplete za preobleč(za dveurni obisk), ker ko je polila, je bila cela mokra. In ko je videla nahrbtnik s stvarmi, je prebledelauser posted image .
to so stvari, s katerimi se nikoli nisem obremenjevala, še manj pa mi je padlo na pamet, da bi se z njo okrog tega pravdala. 

teh bedarij se spomnim, ko nekatere pišete o svojih težakih, drugače pa nikoli.

Skuliraj se, njej s takšnim svojim obnašanjem samo daješ gušt, da dela zdraho med tabo in fantom. Sej vem, da bi jo najraje prtegnila okrog ušes, ampak namesto besa, daj na usta nasmešekuser posted image ...z nasmejano osebo se nihče ne bo kregal.

In tista tvoja zahvala zato, ker ni prišla na RD, je samo provociranje. S tem se je defenitivno ne boš znebila, ampak prej šla s svojim narazen. 

< Sporočilo je popravil mika -- 18.6.2009 18:10:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 33
18.6.2009 18:13:27   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: komarka

v bistvu je to problem tvojega fanta in ne tvoj problem. tebi je smao zal, ker je ob tem vznemirjen in se vidva kregata.

Neumnost...to JE njen problem, ker se s fantom kregata.

Aha, js ne bi dla ultimata ona ali jaz. Ona vedno bo, zate se je pa tudi sam odločil. To je ze itak dejstvo samo nejgova sestra tega še ni dojela...

tega nihče ni predlagal. Vsi se zavedamo sorodstvenih odnosov. Gre za ultimat najedanja, kaj je kdo rekel. Tega si ne sme več dovolit. Je pa normalno, da bo njen bil v stiku s sestro, ni mu pa treba Bostine nadlegovat, z njenimi čenčami.

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
19.6.2009 7:51:26   
muška

bedarija, da večje ni!  Mislim, kaj boš dosegla z ignoranco? Še bolj te bo žrlo. Požri ponos, pa zdrži tiste pol ure uro, in se pogovarjaj z njo, kaj te bo stalo? NIČ,!še z tvojim se bosta bolje razumela. saj potem lahko greš kozlat , samo NORMALNO se obnašaj.

Neposredna povezava do sporočila: 35
19.6.2009 10:47:09   
komarka

IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: komarka

Neumnost...to JE njen problem, ker se s fantom kregata.

tega nihče ni predlagal. Vsi se zavedamo sorodstvenih odnosov. Gre za ultimat najedanja, kaj je kdo rekel. Tega si ne sme več dovolit. Je pa normalno, da bo njen bil v stiku s sestro, ni mu pa treba Bostine nadlegovat, z njenimi čenčami.

seveda je njen problem da se kregata, ni pa sestra in njeno najedanje njen problem. saj smo ji vse svetovale da naj ne razčiščuje sama z njegovo sestro. In zato se meni zdi kul da si enostavno reče : to ni moja stvar. in se bo lahko sehljala neobremenjeno.user posted image

Kar se ultimatov tiče sem pa očitno js narobe interpretirala...

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 36
19.6.2009 10:48:06   
malajka84
Ah ja..sej...kaj nej rečem, zdej jo neki časa nism vidla in mi je čist ok...pč mojga pa kliče ko je v službi, sam sm mu kr rekla, naj mi sploh ne govori o čem mu je set jamrala..sam d sm mirna.

Je pa tud neki novga...d je tud njemu že..***:::)...kar si nisem misla, ampak se je postavu čist na mojo stran in ko ga klicari...ji sam reče da ve kje sva doma...o tem kok na obisk pride sem pa tko že povedala....tako da je mir...
Najbl dobre vole:) sej mogoč nesramno pa vseen sem pa bla k je poklicala...pa spet jamrala kot ponavadi..pa ji je reku: ti maš svojga jamri njemu jst sm sam tvoj brat. JSt -bostino, bo pa enkrt moja žena, mama mojih otrok..:) Takrt je kr dobu en velk plus:) hehe..no od takrt tud ni poklicala več..ji je menda jasn ratal..vsaj mal..:) Kaj pa vem..men je fajn. Mogoč sem egoist pa baraba..sam tok kreganja k je blo zarad nje..pa taka foušija......

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 37
19.6.2009 10:53:50   
Anonimen

Ah ja..sej...kaj nej rečem, zdej jo neki časa nism vidla in mi je čist ok...pč mojga pa kliče ko je v službi, sam sm mu kr rekla, naj mi sploh ne govori o čem mu je set jamrala..sam d sm mirna.

Je pa tud neki novga...d je tud njemu že..***:::)...kar si nisem misla, ampak se je postavu čist na mojo stran in ko ga klicari...ji sam reče da ve kje sva doma...o tem kok na obisk pride sem pa tko že povedala....tako da je mir...
Najbl dobre vole:) sej mogoč nesramno pa vseen sem pa bla k je poklicala...pa spet jamrala kot ponavadi..pa ji je reku: ti maš svojga jamri njemu jst sm sam tvoj brat. JSt -bostino, bo pa enkrt moja žena, mama mojih otrok..:) Takrt je kr dobu en velk plus:) hehe..no od takrt tud ni poklicala več..ji je menda jasn ratal..vsaj mal..:) Kaj pa vem..men je fajn. Mogoč sem egoist pa baraba..sam tok kreganja k je blo zarad nje..pa taka foušija......

no, vidiš. kdor čaka, dočaka. samo včasih moramo malo porinit. user posted image
jaz vedno tko naredim, da se ne moremo srečat (kr začutim, kdaj bi se kje lahko zanalašč nalimal) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 38
19.6.2009 10:55:28   
komarka
Bravo bravo!!!user posted image user posted image

kaj plusek, avreolo user posted image user posted image

srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.6.2009 11:02:19   
mika
nO VIDIŠuser posted image ....
vseeno pa je TI ne smeš šinfat. Tudi če on reče kaj čez njo,  ne podpihuj, ampak bodi razumevajoča. Bratje in setstre se 'lahko' šinfajo med seboj, drugi pa nimajo kaj za reč. Potem boš spet ti krivec in poslušala neumnosti, tega pa kot sem že napisala ne smeš dovolit.

Neposredna povezava do sporočila: 40
19.6.2009 13:18:16   
Vijoličarka

nO VIDIŠuser posted image ....
vseeno pa je TI ne smeš šinfat. Tudi če on reče kaj čez njo,  ne podpihuj, ampak bodi razumevajoča. Bratje in setstre se 'lahko' šinfajo med seboj, drugi pa nimajo kaj za reč. Potem boš spet ti krivec in poslušala neumnosti, tega pa kot sem že napisala ne smeš dovolit.

Se podpišem, zelo pameten nasvet.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 41
19.6.2009 23:02:22   
takotako
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Najbolj boli ignoriranje. če zmoreš.

Ja. Res je. Jaz mam isto situacijo dokler sem nazaj govorila pa hotla bit v boljših odnosih in blalala je vedno bla ona boga. Zdaj pa sam pogledam omenim da jaz grem lahko vedno stran od mize in pove moj sam od sebe ji da se naj umiri.
Ona bo tok časa delala sceno doker se ji boš pustila vržt iz tira.

Je pa to lažje rečt kot naredit. Jaz si počasi hodim na čisto.

Sem sprejela da ona taka je in da je njegova sestra, jaz pa grem vedno lahko stran od mize ali domov če je žaljiva. In se niti ne vtikam v njihove zadeve celo povem da jaz nisem za to.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 42
19.6.2009 23:10:13   
takotako
PA ne dajat ultimata ker je ona njegova sestra in tud če hoče kdo to spremenit ne more.

Resno sam ignore.... NAjboljši recept.

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 43
22.6.2009 11:16:31   
kalbo
Če resnih problemov ni, jih dejmo pa narest. Tko jest gledam na to in tej podobne teme.

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 44
22.6.2009 12:31:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Če resnih problemov ni, jih dejmo pa narest. Tko jest gledam na to in tej podobne teme.

Jah no. Meni je njegov brat resno psihiral, pa obračal mojega proti meni. Pa se tud nisem znajdla na začetku. Potem sem pa naredila, kar sem naredila. In zdaj imam mir.user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
22.6.2009 12:53:46   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Jah no. Meni je njegov brat resno psihiral, pa obračal mojega proti meni. Pa se tud nisem znajdla na začetku. Potem sem pa naredila, kar sem naredila. In zdaj imam mir.user posted image  

nataša, kaj si pa naredila? ker tudi sama imam namreč isti problem. njegov brat non stop mojmu govori o men, čeprav z mano nima nič. aja, pa pred mano je full ok, se "štekava"... sm pa jezna k user posted image  ker je vedno on vzrok, da se z mojim pičiva... ker mene to prov ubija, čeprav moj ga ne posluša, pa vseeno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
22.6.2009 18:05:29   
nincrli

user posted image user posted image user posted image 1:0 za tvojega user posted image user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

Neposredna povezava do sporočila: 47
22.6.2009 18:07:46   
Anonimen
...na mene se pa dere...

Kolikor ji dovolis.
Na mene bi se samo enkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 48
22.6.2009 19:35:14   
Njumi

z nasmejano osebo se nihče ne bo kregal.

Mika, to si bom vzela zase! Thx! user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 49
24.6.2009 15:49:46   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

...na mene se pa dere...

Kolikor ji dovolis.
Na mene bi se samo enkrat.

Kaj pa pravzaprav lahko narediš, razen tega da odideš stran?

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?