|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pogostost odnosov in zanositev
3.7.2009 13:36:21   
ziva1
Ja, Giotti govori iz lastne izkušnje user posted image , se pa večkrat spomnim nate G, sem že tudi razmišljala, da bom  v naslednjem krogu probala tudi tvojo metodo, čeprav bo hudo user posted image , a če se bo splačalo, je potem to mala malica.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.7.2009 14:45:27   
soncek_25
evo tudi jaz se pridružujem "eksperimentu"user posted image user posted image user posted image
Bom v juliju upoštevala nasvet od Giotti, pa bomo videliuser posted image . sem naročila včeraj tisti komplet ovulacijskih testov, k jih je 20 notr, tko da komaj čakam, da bo akcijauser posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.7.2009 21:55:13   
mamamajča
Nekaj  bi vam povedala...........
Torej midva ne delava na dojenčku, začela sva se pogovarjat, sva pa bila kak teden nazaj precej aktivna.
Problem je, ker danes krvavim, M bi morala dobiti šele 17.

Ne vem, kaj je to, pa dobro, saj vem, da bom malo počakala in bom že videla, kaj bo jutri in v naslednjih dneh, ampak prav šokiralo me je, ker imam ponavadi zelo redno, torej brez odstopanj in sprememb. Zdaj pa že kar po dveh tednihuser posted image
Ali pa ni M in je.....
kaj pa vem, kaj.....

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.7.2009 10:20:27   
Tipa
no jaz se javljam, da smo ta mesec nenormalno velikouser posted image ker sva bila na dopustu in je blo res luštno tko da upam da se je kej prijelouser posted image . Pa pri vas je kej novega? lep dan

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.7.2009 13:25:32   
crvicek
No pa še moja izkušnja....
Pred dvemi leti sem zanosila v 5. krogu, brez, da sva se kaj dosti obremenjevala kdaj je O. Žal se nosečnost takrat ni obdržala. Ko pa sva želela ponovno zanositi, pa nama je uspelo šele tam nekje 9.- 10.krog (nisem jih točno štela, ker sva morala imeti vmes pavze zaradi zdravstvenih razlogov). Poskušala sva več variant, z O testi, user posted image samo na O, vsak drugi dan, vsak dan...skratka vse možnosti. Ko pa sva z možem dala skozi par preiskav in sva vedela, da sva oba zdrava, sva user posted image kadar nama je pasalo, okrog O pa vsak tretji dan, saj če so semenčeca ok, je to čisto dovolj časa da se obnovijo in v naših rodilih preživijo in čakajo na O do par dni.

Tako, da vam tudi jaz svetujem: poskusite več varant in ena bo zagotovo uspešna!

Pa ne pozabite na pozitivno razmišljanje!

Najini princeski raseta...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.8.2009 17:34:12   
Anonimen
Seveda s pogostnostjo povečaš možnost zanositve ni pa to merilo.Pri nama se je zgodilo da sva sex. samo 1x na mesec (iz določ. razlogov), in to z metodo umika, pa sem zanosila.Mal za spodbudo.

(odgovor članu ellie)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
2.8.2009 11:42:51   
kitka1
Najbolj zanesljiva metoda: user posted image vsaj vsak 2-3 dan. Redno, cel mesec... Če pa je čas problem, potem je seveda priporočljivo malo spremljati ciklus tudi z ovulacijskimi testi, merjenjem bazalne temperature, opazovanjem plodne sluzi... In se v najbolj plodnih dneh še posebej potruditi.

Samo pri tistih, ki imajo slabši spermiogram, včasih ginekologi priporočajo nekaj abstinence pred ovulacijo. Ampak to je že druga zgodba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.8.2009 9:42:03   
Anonimen
Pa še to.Moj je šel že na začetku na spermiogram, da sva vedela pri čem sva in da ne zgubljava časa.Blo je vse ok, v 4. krogu pa nama je ratalo.user posted image pa sva med ovulacijo 5 dni zapored, drugače pa kadar nama je pasalo.Imam srečo da imam reden ciklus, tudi sluz sem opazovala in izvajala f- tes za večx-tno uporabo, to je poveč. stekelce pri katerem med ovulacijo oz. tiste dni opazuješ slino.Če vidiš ostre črte oz. kristalčke, si plodna.Spomnim se da sem za clearplan dala 70 evrov.Nikoli več.Pa tudi neke lističe sem kupila.Ne preveč zapravljat za te stvari, raje se čimbolj sprostit.

(odgovor članu kitka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
10.8.2009 13:03:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Luskan

Dobro se obnese začet 2 dni po koncu user posted image  (7. dan cikla) in potem vsak drug dan do nekje 16. dneva cikla (malo po O). Preverjeno!user posted image

To delam že 4 mesece, s tem da vse do enga tedna pred user posted image ne sam do šestnajstega dneva pa sem včeraj spet dobla user posted image .
Sej ne vem več, v bistvu se čist preveč obremenjujem, sam kr ne morm si tega zbit iz glave. Za povrh vsi okol naju so mel srečo in so v 1 oz 2 krogu zanosil. Midva sva tut prvega rabla cca 1 let, pa klomifen,... Vglavnem je pol ratal natur, sam zdej pa mam vsak mesec en teden pred M ful težave, napihnjenost, boleče prsi , ful bolečine - zvijanje spodnjem delu trebuha, zgledam kot da sem tam v enem 4 mesecu. pol pa ko strela zjasnega se vlije iz mene. za povrh pa še redne M nimam in je to ful šit.
Mah Tko, da včasih mi do sexa že sploh ni,. pa ker bi naj bil tis ččas pol vseen. mah ne vem.

(odgovor članu Luskan)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
10.8.2009 18:37:13   
florita
3x na teden

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.8.2009 10:51:23   
ječi12
no naša lubica ja nastala ko je še nisva planirala in sva šla vedno pred zadnjim izvozom ven...no enkrat nam pač ni ratal in razultat je biu da smo zdj srečna družinca....naslednič bo bolj pestro ko bo sestrica ali bratec v planu in vprašanje kako bo delala psiha...

sm namreč privrženc tega da bolj ko kompliciramo in o tem razmišljamo slabše je..ampak vrjamem vam k se dolgo matrate da je težko.....upam da ne bom nikol vedla kako je to....

pa srečno vsem na delanju dojenčka user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.11.2009 19:28:59   
LoveLove
Ahoooy punce....
Jst sem tukaj še nova pa se malo lovim po forumu!!!Skačem sem pa tja pa mi ni še čisto jasno kako poteka......
S fantom se trudva že kakih 7 mesecev,zadnjih 5 pa intenzivno...(stara sem 28)tako da delava na bebici tistih 10dni okrog ovalucije vsak dan(tudi drugače se ravno ne šparava-hehe)!!
Problem je v tem čakanju....vsak mesec pred M sem v glavi že kar 100% da zdej pa je to to....in spet pride ta rdeča zoprnica!! Na koncu pomislim že na vse..kaj je narobe z mano al kaj....včasih sem jedla tablete pa mi niso odgovarjale in sva šla s fantom zmeraj na mirkanje...pa še tako sem mislila da lahko hitro zanosim.....potem sem si počasi želela da bebica pride spontano samo na ta način da ne mirkava...zdej sem pa že noooraaaa ker intenzivno delava pa nič....a se veliko parov  takole matra ali se mi zdi da sem edina...grrrrrr......
sedaj spet upam na ta mesec...kar je preveč je pa preveč.....
V naprej hvala za odgovore!!
>>maahaanjee<<

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.11.2009 19:32:49   
tejči28
lovelove lahko se nam pridružiš pri debati II pričakujemo novembra, v temi upajmo skupaj tam boš videla nas je več,ki se še kar nekaj časa trudimo nauser posted image . prvega sma z možem naredila nenačrtovano,pri drugem pa se trudima že 5 mesecev.slončkama pa vsaki drugi dan okoli ovulacije.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 3.11.2009 19:33:51 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu LoveLove)
Neposredna povezava do sporočila: 38
14.1.2010 18:57:08   
jona klara
user posted image tudi pri nama je že več kot leto dni trudenja po izvenmaternični nosečnosti pa ne uspe, čakam na pstopek ivf, ki še bo trajalo in terjalo mnogo živcev, sicer pa sva najbolj user posted image aktivna takoj po menstruaciji in tja do 14. dan, potem pa toliko kot nama paše, delam ovulacijske teste, ki mi nikoli ne kažejo ovulacije, menstruacijo pa imam vsak mesec na 25, 26 dni, nobene sluzi, špikanja....kot da ni ovulacije, čeprav pravijo, če je menstruacija do največ 30 dni potem je bila tisti mesec ovulacijauser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.1.2010 19:30:40   
latka
Midva se trudiva že več kot dve leti in pol za drugega, pa še vedno nisva prišla douser posted image !user posted image pa takrat kadar nama pađe oz. v času ovulacije všasih vsak dan ali pa na 2 dni oz. kak je tudi dragi doma, ker je veliko službeno odsoten!Kako si pa ugotovila IMN oz. kakšni so bili znaki, namreč jaz se tega zelo bojim!!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 40
14.1.2010 19:42:50   
Anonimen
Mogoce bi si zacela meriti BT, da vidis ce ovuliras. Meni je sedaj bolj jasno, kdj jo imam, in tudi M pride potem tocno 14 dni po O.

Sem pa nekje zasledila, da baje lahko imas M brez O. Ampak ne be drzat za besedo, ker nisem ziher da to drzi...

Neposredna povezava do sporočila: 41
15.1.2010 18:37:12   
jona klara
user posted image user posted image user posted image user posted image sploh je nisem ugotovila test sem naredila ko mi je 1 dan zaostajala, to je bil četrtek, v petek sem šla k dr. iz firbca, da bi vidla kaj mi reče pa niso nikjer nič videli, sem mislala, da je še prezgodaj, nakar sem mogla čez vikend dajati kri za betahcg, če se lepo podvaja, pri meni se v nedeljo mi reče dr, da bo verjetno vse ok ker lepo naarašča, cel vikend bolečine v trebuhu, nogah, križu ampak sem mislala, da je to normalno, v ponedeljek par kapljic krvi, takoj sprejeta na uz še vedno nič, v torek laparoskopija z odstranitvijo jajcevoda, plodek je bil že fejst velik za peti teden...ampak žal na napačnem mestu,še zdajle, ko ti obnavljam zgodbo me stiska in postaja zelo hudo, 10 let sem jedla tablete, da se ne bi zgodilo sedaj pa na umetno, full hudo, ne prenesem, da ne uspe noben mesec....user posted image v sebi čutim praznino, vem da nas je več takih, v svojem krogu prijateljev pa ni nobene take, vse veselo nosijo trebuhe, se veselijo nosečnosti, jaz pa zatiskam bolečino in čakamuser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
24.3.2010 11:43:19   
Norvežanka
hei!!
jaz imam eno vprasanje ali lahko zanosis ce nimas ovulacije ali pa ce jo zamudis, kaksna je mozno ce, hvala za odgovor...

Neposredna povezava do sporočila: 43
26.3.2010 20:41:04   
Poka
Pri naju je pa problem, da imam jaz že 5 let huda vnetja vsak mesec, ki se nočejo pozdravit, delava po dve službi, tako da še tisti čas, ko bi lahko, te vse mine. In sploh se ne obremenjujem z delanjem user posted image , ampak bolj s tem, da naj že ta vnetja minejo, do sedaj so vsi ginekologi govorili, da je vse OK, zdaj grem pa spet, ker je vedno slabše, in me je ful strah. user posted image

(odgovor članu Norvežanka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.