giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunprincess Midva pa paziva na ovulacijo, pa sva v tistih dneh samo 2x...sploh ne vem kolikokrat bi bilo priporočljivo, ker pravijo, da prevečkrat ni fino zaradi kvalitete semenčic, po drugi strani mam pa slabo vest, ker nisva bolj izkoristila teh par dni Nič met slabe vesti, jaz sem 2 x zanosila (več kot tolikokrat nisem zanosila) z enim samim spolnim odnosom tisti mesec. Ko sem prvič zanosila, sva se imela rada nekje sredi cikla (nisem točno vedela, kdaj imam O), ko sem pa drugič zanosila, pa sem natančno vedela, kdaj bo O, zato sva pač takrat in samo takrat. Po prvi zanositvi, ki je bila neuspešna, je minilo devet krogov poskušanja v drugo, 8 krogov sva se imela rada večkrat na mesec, 9. krog pa samo enkrat, ker sva rekla, da bova zares "šparala" semenčke samo za tisti pravi dan, ki ga bo test pokazal. Verjela sva v to, da dle ko zdržiš brez slončkanja, da je več semenčkov in s tem več šans. In je ratalo Tako da definitvno je dovolj res samo 1 spolni odnos, ampak seveda se naj zgodi ČIM BLIŽJE ovulaciji. Tudi če ti rečejo, da semenčki živijo do 5 dni in recimo s testom ugotovijo, da ima moški super duper kvaliteto, nikoli ne veš, koliko časa pa zares preživijo semenčki v tvojih konkretnih rodilih! Če je flora tam neugodna, lahko tudi zelo hitro umrejo in ti dejansko pomaga samo spolni odnos, ki je praktično na dan ovulacije in pa če je takrat vojska res obsežna, kar se da. Skratka, eno je teorija, drugo pa praksa. Pri nama se je izkazal samo 1 spolni odnos kot nadvse odlična izbira! Srečno vsem, tako ali drugače Vsak par mora pogruntat svojo metodo, pa probajte različne stvari... en mesec vsak dan, drugi mesec, na 2 dni, 3. samo enkrat, pa takrat res samo na dan O, itd ...
|