Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pandemija gripe in počitnice v Grčiji 15.6.2009 20:47:38
|
|
|
|
LoCa
|
skokica, ne obtožujem, se mi zdi pa blazna škoda, da na podlagi neumtemeljenega trahu ne greš na želeni dopust!!!! za ifnormacijo, delam točno s tistimi zdravniki, ki točno zdaj pripravljajo ukrepe, če bi se kaj zares zgodil proti jeseni. in verjemi, da vem do potankosti kakšna je situacija. delam s tistimi, ki bodo pol krivi, če vam ne bo všeč, kako se bodo stvari dogajale. verjemi, da je stroki precej jasno, kako je z to gripo. vprašanjeje, če ti veš kateri del stroke tukaj kaj šteje. in madela, jaz pač ne vem za tvojega otroka ali je bolan ali ne, niti nisem govorila tebi. in cepit tudi ne moreš proti vsemu, pa se zaradi tega ne glih izogibaš vsem krajem, najbrž. in ja, ta pandemija je velim bum zaradi ničesar, oz samo zato, ker je nekdo v zda umrl in ker niso predvideli tega virusa za cepivo. that's it. če bo imela kako hudo poseldico bo vse prej kot resnost bolezni. napadene ppa se počutite samo zato, ker dejansko je bedasto zaradi tega odpovedat dopust. zdej če ti je to da ti nekdo predloži dejstva napad, se pač počuti napadeno. boš pač doma. your choice
< Sporočilo je popravil LoCa -- 15.6.2009 20:48:52 >
|
|
|
|
RE: Pandemija gripe in počitnice v Grčiji 15.6.2009 20:50:26
|
|
|
|
Nikita***
|
Mene pa zanima, če boste dopust na Hrvaškem tudi odpovedali
|
|
RE: Pandemija gripe in počitnice v Grčiji 15.6.2009 20:58:04
|
|
|
|
LoCa
|
jim je že žal, ker se je chanova opravičila za napako
|
|
|
|
RE: Pandemija gripe in počitnice v Grčiji 15.6.2009 21:01:25
|
|
|
|
skokica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa skokica, ne obtožujem, se mi zdi pa blazna škoda, da na podlagi neumtemeljenega trahu ne greš na želeni dopust!!!! za ifnormacijo, delam točno s tistimi zdravniki, ki točno zdaj pripravljajo ukrepe, če bi se kaj zares zgodil proti jeseni. in verjemi, da vem do potankosti kakšna je situacija. delam s tistimi, ki bodo pol krivi, če vam ne bo všeč, kako se bodo stvari dogajale. verjemi, da je stroki precej jasno, kako je z to gripo. vprašanjeje, če ti veš kateri del stroke tukaj kaj šteje. Če je to tako, potem se ti iskreno opravičujem in se ti zahvaljujem za tvoje informacije!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?