Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:42:18
|
|
|
|
muška
|
IZVIRNO SPOROČILO: water lily IZVIRNO SPOROČILO: muška IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* NUali, ne NAuli... nisem. Happy now? Al' ti predložim še moj TRR izpisek? pa a te ni nič sram? kaj pa je smešno? To da ni plačala, pa se na novo petelini, ali to, da bi jo bilo sram? Slednje?
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:43:00
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja V bistvu je mene sram namesto nje. No, pa imam en problem manj.
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:43:39
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Oh, ja... kako hitro se nekatere zapičite v malenkosti... A imate zdaj občutek, da sedim na denarju, dolgov pa ne poravnam?... saj se ve, da pljuvate iz užitka , samo kaj, ko vaši pljunki mene ne zadanejo. V vednost - nisem financ-minister ne za parcelo, ne za čolniček, ne za vse ostalo (raztreseno po forumu). Kar je mojega, je samo povprečna slovenska plača (obremenjena za tretjino). Aja, Muška in Tanika - zato nisem plačala, ker nimam in ni me sram. Zadovoljni? Aha, tudi prav. Verjetno.
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:44:24
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* NUali, ne NAuli... nisem. Happy now? Al' ti predložim še moj TRR izpisek? a te ni nč sram?
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:44:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
Verjemi, Tanika, da je ZELO VERJETNO, da nimam denarja ne za parcelo, ne za čoln.
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:44:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: April a te ni nč sram? A ti ne spremljaš teme?
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:45:04
|
|
|
|
water lily
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška IZVIRNO SPOROČILO: water lily IZVIRNO SPOROČILO: muška IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* NUali, ne NAuli... nisem. Happy now? Al' ti predložim še moj TRR izpisek? pa a te ni nič sram? kaj pa je smešno? To da ni plačala, pa se na novo petelini, ali to, da bi jo bilo sram? Slednje? To, da se ti je sploh zdelo možno da jo je sram
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:45:13
|
|
|
|
muška
|
glavno, da šparaš za NY
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja V bistvu je mene sram namesto nje. No, pa imam en problem manj. Zakaj pa bo tebe Pika ZOja sram?
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:45:25
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Verjemi, Tanika, da je ZELO VERJETNO, da nimam denarja ne za parcelo, ne za čoln. Saj jaz nisem mela v mislih čolna in parcele.
|
|
[Brisano sporočilo] 12.6.2009 11:45:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:45:57
|
|
|
|
muška
|
IZVIRNO SPOROČILO: water lily IZVIRNO SPOROČILO: muška IZVIRNO SPOROČILO: water lily IZVIRNO SPOROČILO: muška IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* NUali, ne NAuli... nisem. Happy now? Al' ti predložim še moj TRR izpisek? pa a te ni nič sram? kaj pa je smešno? To da ni plačala, pa se na novo petelini, ali to, da bi jo bilo sram? Slednje? To, da se ti je sploh zdelo možno da jo je sram ajaaaaaaa
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:45:59
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Oh, ja... kako hitro se nekatere zapičite v malenkosti... A imate zdaj občutek, da sedim na denarju, dolgov pa ne poravnam?... saj se ve, da pljuvate iz užitka , samo kaj, ko vaši pljunki mene ne zadanejo. V vednost - nisem financ-minister ne za parcelo, ne za čolniček, ne za vse ostalo (raztreseno po forumu). Kar je mojega, je samo povprečna slovenska plača (obremenjena za tretjino). Aja, Muška in Tanika - zato nisem plačala, ker nimam in ni me sram. Zadovoljni? Povprečna slovenska plača je nekaj blizu 1000€, pa verjamem, da še mož kaj domov prinese. Tudi če je obremenjeno za tretino...
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:46:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
No... Jaz sem izvedela, kam se obrniti po uradne informacije (kar je bilo bistvo), zdaj bom pa... kako že pravite... glodala kokice in brala, kar je nastalo (in kar še nastaja) iz te teme (od uporabnic, ki ne berejo naslovov). Pa-pa.
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:47:12
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: April a te ni nč sram? A ti ne spremljaš teme? ne, ne sledim. sem zdaj prebrala, da ti dol visi
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:48:47
|
|
|
|
water lily
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Oh, ja... kako hitro se nekatere zapičite v malenkosti... A imate zdaj občutek, da sedim na denarju, dolgov pa ne poravnam?... saj se ve, da pljuvate iz užitka , samo kaj, ko vaši pljunki mene ne zadanejo. V vednost - nisem financ-minister ne za parcelo, ne za čolniček, ne za vse ostalo (raztreseno po forumu). Kar je mojega, je samo povprečna slovenska plača (obremenjena za tretjino). Aja, Muška in Tanika - zato nisem plačala, ker nimam in ni me sram. Zadovoljni? Daj ne serji.... Zdej je pa mene sram. Za tebe. K tako ven butneš. Do zdej me je zabavalo. Ta je pa resno pod pasom. Nimaš.....
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:50:35
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ***Želva*** IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja V bistvu je mene sram namesto nje. No, pa imam en problem manj. Zakaj pa bo tebe Pika ZOja sram? Sram me je da živim v jebenem svetu, kjer si lahko ljudje privoščijo takšna poniževanja in izkoriščanja ljudi, ki jim v sili ponudijo pomoč. Sram me je, ker ni nobena vrednota več vredna nič. Pa verjetno še zaradi česa. Ampak nima smisla naštevat. Pa vedno me stisne ko se spomnem na uporabnico (ki je niti ne poznam), ki mora dnevno brat ta natolcevanja. Dnevno, tedensko.
< Sporočilo je popravil Pika Zoja -- 12.6.2009 11:51:10 >
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:50:49
|
|
|
|
tanikaa
|
Saj ni napisala česa nima.
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:53:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: ***Želva*** IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja V bistvu je mene sram namesto nje. No, pa imam en problem manj. Zakaj pa bo tebe Pika ZOja sram? Sram me je da živim v jebenem svetu, kjer si lahko ljudje privoščijo takšna poniževanja in izkoriščanja ljudi, ki jim v sili ponudijo pomoč. Sram me je, ker ni nobena vrednota več vredna nič. Pa verjetno še zaradi česa. Ampak nima smisla naštevat. Pa vedno me stisne ko se spomnem na uporabnico (ki je niti ne poznam), ki mora dnevno brat ta natolcevanja. Dnevno, tedensko. Maš čisto prav. Ne bi rada bla v koži naule. Upam, da bo dobila nazaj z obrestmi. Žal je na forumu dosti ljudi, ki jih poznam tudi osebno, ki tu pišejo nekaj kar niso. Torej ne verjeti vsega. Kaj si mislim o Kerensi pa rajši ne bom napisala.
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:53:12
|
|
|
|
muška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Saj ni napisala česa nima. čiste vesti mogoče? Morale pa itak ne
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:54:39
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ***Želva*** Kaj si mislim o Kerensi pa rajši ne bom napisala. Zakaj ne?
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 11:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ***Želva*** Kaj si mislim o Kerensi pa rajši ne bom napisala. Zakaj ne? Ker bo itak imela potem 1001 izgovor za vsako mojo pripombo na njo in nimam živcem za take ljudi.
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 12:00:35
|
|
|
|
hothien
|
Fuj.
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 12:01:01
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Izvedljivo? Če si ti odprla topic, potem bo to vsekakor izvedljivo+izvedeno.
|
|
|
|
RE: A se to da spremenit - in kako? 12.6.2009 12:03:56
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Izvedljivo? Če si ti odprla topic, potem bo to vsekakor izvedljivo+izvedeno.
|
presenečenjeklavdijakauranvas mož kdaj preseneti z tem da si želi se enega otroka???da (
48%)
ne (
52%)
Število vseh glasov: 213Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!