miapia -> RE: AD3 KAPLJICE (9.8.2009 16:06:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 Sicer ne vem kaj ima moj post veze s pomarančami in sardelicami-by the way se voda meri v litrih... Pet kapljic se ne more primerjat s 5minutami na soncu, ker če bi to bilo tako lahko, res ne bi predpisovali teh kapljic. Saj pravim...velika verjetnost je, da ne bo nič vplivalo ne na tvojega otroka in ne na 90% otrok, ki kapljic ne bodo dobivali...ko boš pa videla enega rahitičnega zato ker je njegova mama isto razmišljala kot ti, pa se boš mogoče zamislila...jaz bi se... Pomaranča - c vitamin, sardela - omega 3, d vitamin, sonce - d vitamin... Po tvoji tezi je vse premosorazmerno. Če ne veš, lahko vodo tudi stehtaš. Količine lahko meriš na več načinov. Tudi prostorsko se da vodo opredeliti, kajne??? Saj si slišala že za kubik vode, kubik lesa, 1 dl riža... Ni pa moja težava, če ne veš, kaj je kilogram vode. Pa bolje si preberi moje poste, ker se mi ne da 100x pisat, kaj si mislim o eni in isti stvari. Nisem proti kapljicam, samo moja P jih nam ni predpisala in j e t o s t r o k o v n o p o d p r l a z m e ni z a d o s t n i m i t e z a m i, kar pa velja seveda samo za mojega otroka in nikakor ne bom posploševala zadeve.
|
|
|
|