|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj bi storile,
10.6.2009 13:02:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tonchka

IZVIRNO SPOROČILO: water lily

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica80

Ne, ne pakiram kufrov, samo še to, jaz ga nikoli ne žalim in mi na kraj pameti ne pride, da bi mu rekla kaj takega, zato me je tudi presenetilo to iz njegove smeri. Res je da sta za prepir potrebna dva, samo ta njegova izjava me je pa res prizadela in mislim, da si kaj takega nisem zaslužila, ker ta moj gospod ima vedno vse zlikano, skuhano kosilo in pospravljeno.

Mene vedno znova preseneča kako se ženske obnašajo do svojih dedcov k da so bogovi.
To da se pa človek razkuri pa kkšno neprimerno reče(čeprav ma vse zlikano domauser posted image ), je pa meni čist nekaj, mislim ni konc sveta no. Ne razumem sploh ljudi, ki se nikoli ne razkurijo.

Ja, se spet kar podpišem pod tole, če lahko. Sej si pridna, da mu kuhaš, likaš, pereš itd. ampak mogoče bi te pa bolj cenil, če mu ne bi. Povej mu, da je tudi on čisto zanič, če mora biti v zvezi z najslabšo med najslabšimi, zakaj ne poišče najboljše med najboljšimi. 

Meni je pa smešno, da ženske za likanje in kuhanje pričakujejo, da bo dedc tiho. Potem bi isto on lahko rekel, da mora bit ženska tiho, če ji zamenja žarnico na hodniku. user posted image
On stavku najslabša med najslabšimi pa tkole: če mu kaj ni všeč, naj naredi sam al pa babo zamenja user posted image

(odgovor članu Tonchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
10.6.2009 13:32:52   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: david

Prijaznost moškega je obratno sorazmerna s časom, ki je minil od zadnjega praznjenja. user posted image

...če je to napisal moški....
user posted image
...ou šit, midva iz zdr. razlogov ne smeva seksat (mater jz pa ko sahara vode) pa je skoz prijazen z mano...FAAK vara me! Ziher.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 52
10.6.2009 15:33:22   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: david

Pa tudi takrat, ko ona več ne more oz. noče seksualno zadovoljiti njega. Prijaznost moškega je obratno sorazmerna s časom, ki je minil od zadnjega praznjenja. user posted image

d.

To pa ne RR ne drži.....tu namreč vse seksamo kot Sharon Stone.....

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 53
10.6.2009 17:12:38   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica80
gre tako, da ponavadi potem naredi tako, kot mu kateri od sodelavcev reče, kar mu pa jaz govorim pa mu je nesmiselno, čeprav sem že res velikokrat imela prav

Gre za spoštovanje.
Ne spoštuje tvojega mišljenja, vedenja, zananja.
Gre za nespoštovanje do tebe, pa če je hote ali bolj verjetno nehote. Ampak za tebe razlike ni. Enako si prizadeta, ker ne spoštuje tvojega menja in je vsak nasvet "neznanca s ceste" več vreden, kot tvoj. Še več. Celo lahko pride s nasvetom "neznanca s ceste", ki točno tak, kakršnega si že ti zdavnaj povedala, ampak tvoj ni vreden, iz ust "neznanca s ceste" pa je kr neprecenljiv.

To se ne dogaja samo tebi. V veliko primerih se ta vzorec ponavlja pri partnerskih odnosih. In vlogi nista določeni s spolom, velikokrat je tudi obratno.

Samo,...
po moje bi bilo prej normalno, da bi ti njemu kaj zabrusila (zaradi prizadetosti) kot pa on tebi. Ali pa si?, pa nam ne poveš.

(odgovor članu Rožica80)
Neposredna povezava do sporočila: 54
10.6.2009 17:35:48   
Rožica I
Lahko mu rečeš, da gliha skup štriha user posted image .
Zares pa naredi rabuko, zahtevaj opravičilo, sporoči mu, naj v bodoče sam pere lastne cunje, poskrbi za lasten obrok...- ker ti to počneš samo v primeru, da so ljudje hvaležni in prijazni.

ROŽICA

(odgovor članu Rožica80)
Neposredna povezava do sporočila: 55
10.6.2009 19:31:39   
Nikita***
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Sicer se še nisva zmerjala, vseeno pa se mi to (če se ne ponavlja pogosto ali stopnjuje) ne zdi taka stvar, da bi zato moral kar spokat. če sicer štima. Sicer pa včasih moramo slišat kaj bolj na oštro, da sploh zaležeuser posted image .

A če ti mož oz. partner reče, da si najslabše od najslabšega, po tvoje tak odnos štima? In ta izjava zame ni oštra, pač pa podcenjevalna, zaničevalna in si niti ne predstavljam, da bi jo kdaj slišala od svojegauser posted image .

< Sporočilo je popravil Nikita*** -- 10.6.2009 19:32:30 >

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 56
10.6.2009 19:34:20   
Anonimen
če bi vam partner rekel, da ste najslabše od najslabšega.

Kaj bi storila?
Najbrz bi rekla prav, ce tako mislis.

(odgovor članu Rožica80)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
10.6.2009 20:44:43   
kaya2007
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Po moje ima pa drugo.

user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 58
10.6.2009 22:18:49   
donat
moj odgovor::

najdi si boljšouser posted image

(odgovor članu Rožica80)
Neposredna povezava do sporočila: 59
11.6.2009 10:26:58   
ronja
A če ti mož oz. partner reče, da si najslabše od najslabšega, po tvoje tak odnos štima? In ta izjava zame ni oštra, pač pa podcenjevalna, zaničevalna in si niti ne predstavljam, da bi jo kdaj slišala od svojegauser posted image .

ne vem, a jima sicer štima. Tudi jaz si ne predstavljam, da bi mi kaj takega rekel (kar pa še ne pomeni, da mi nikoli ne bouser posted image ), ampak ljudje imamo zelo različne tolerance za različne stvari, pa tudi navajeni smo se zelo različno kregat...
Če bi se jaz zadrla na lubija tako, kot se je moja mama na nas (in na očeta), bi bil užaljen do lune in nazaj (in obratno, mava pač nižji prag). Ampak nekateri pari pa se zelo bruno kregajo, pa se imajo vseeno zelo radi, pač so taki karakterji, da si v prepiru marsikaj rečejo, čeprav noben tega ne misli... Če je to obema jasno, potem ni večjih problemov. Precej je odvisno od impulzivnosti, ta ima dobre in slabe strani, lahko je seksi in lahko prizadane...

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 60
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?